Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτό ακριβώς που είπα στα προηγούμενα ποστ. 

Αν έχετε ρουτερ με παλιότερο ή ίδιο fw της Nova ή wind και δοκιμάσετε να του περάσετε αυτό το "factory defaults" αν αλλάζει το admin profile ή όχι. 

Επεξ/σία από Paragontas-x
Δημοσ.

Έχεις κάπου WiFi scheduler για αυτόματο on/off συγκεκριμένες ώρες;

Δεν βρήκα κάτι στο μενού του που έψαξα, αλλά ρωτάω μήπως είναι χωμένο σε κάποιο υπομενού που δεν ανακάλυψα.

Δημοσ.

Καλησπερα αντιμετωπιζω προβλημα με το συγκεκριμενο Ρουτερ ZTE H288A (Nova)

Εκανα reset 30 δευτ κ τωρα δεν δεχετε το ονομα χρηστη κ τον κωδικο προσβασης που αναγραφετε στο πισω μερος.

Μεχρι τωρα εχω κανει τρεις φορες reset αλλα δεν γινετε απολυτως τιποτα καμια ιδεα!!

FW H288A V1.1.0_GR5.1T17

Δημοσ.
3 ώρες πριν, partblah1990 είπε

Αξίζει να κανω update στην έκδοση T17 ή να κρατήσω την έκδοση V1.1.0_GR5.1T16  ?

Τα είδα και τα δύο σε λειτουργία δεν διαπίστωσα διαφορά

Δημοσ.
Στις 4/12/2022 στις 6:43 ΜΜ, SaFiS είπε

Το Τ17 είναι ένα "Hybrid" firmware. Εκτός την αλλαγή του "Root" χρήστη, έχει και τροποποιήσεις ώστε ο εξοπλισμός να μπορεί να μιλάει και με τo TR069 της Wind μιας και έχουν αρχίσει οι ενοποιήσεις σε επίπεδο DSLAM και δίκτυο κορμού...

Όποιος θέλει ας κάνει ένα RTFD στον εξοπλισμό του και να μου στείλει το "παρθένο" config.bin (πριν συγχρονίσει και πάρει πάλι υπηρεσίες) να δούμε αν "σπάει" με το ZTE config utility project ώστε να βρούμε τα καινούργια root/pass...

καλησπέρα
Έχω το Η288a NOVA 100 με το Τ17.
Πως μπορώ να σε βοηθήσω? Κάνω απλά reset και παίρνω backup από το mpdem και στο στέλνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην παρεα,

Ομοίως και σε μένα έγινε το Update σε Τ17, και δεν μπαίνει πλέον με τον admin χρήστη.

Ευτυχώς είχα πρόσφατο config backup οπότε και το έκανα επαναφορά.

Το πρόβλημα μου είναι οτι δεν μου δουλεύει το dyndns.... αντιμετώπισε κάποιος άλλος το ίδιο πρόβλημα?

έχω αρκετές ρυθμίσεις και θα ήθελα να αποφύγω τα hard reset και να ξαναπεράσω τα πάντα.

Ευχαριστώ!

ΥΓ παίζει να έχει κανένας το Τ16 μήπως μπορέσουμε να το γυρίσουμε πίσω σε αυτό?

Επεξ/σία από koutoulastha
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δηλαδή αν έχεις κάνει backup τα settings του router οταν κάνει ενημέρωση λογισμικού σε νεότερο και χάσει το admin acc/profile και μετά απλά κάνεις επαναφορά από το backup settings που είχες κάνει στο user acx/profile σου σου επαναφέρει το παλιό admin acc/profile αλλά με το νέο λογισμικό;;;; 

Δημοσ.
19 hours ago, MacGyverLarisa said:

καλησπέρα
Έχω το Η288a NOVA 100 με το Τ17.
Πως μπορώ να σε βοηθήσω? Κάνω απλά reset και παίρνω backup από το mpdem και στο στέλνω?

Ναι…

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Paragontas-x είπε

Δηλαδή αν έχεις κάνει backup τα settings του router οταν κάνει ενημέρωση λογισμικού σε νεότερο και χάσει το admin acc/profile και μετά απλά κάνεις επαναφορά από το backup settings που είχες κάνει στο user acx/profile σου σου επαναφέρει το παλιό admin acc/profile αλλά με το νέο λογισμικό;;;; 

δεν νομιζω οτι κραταει τους users στο config, η τουλάχιστον και μετα την επαναφορά μπηκα με τα default credentianls που ειναι απο την πισω πλευρα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Paragontas-x είπε

Επομένως δεν ισχύει αυτό που είπες πιο πάνω 

νομίζω δεν αναφέρεσαι σε κατι που ειπα εγώ, επίσης είναι μια υποψία δικιά μου, δεν το γνωρίζω σίγουρα

Επεξ/σία από koutoulastha
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κι όμως τα αναίρεσε νομίζω αφού το admin acc αλλάζει και ακόμα και restore  από το backup να κάνεις δεν επανέρχεται το παλιό  admin acc. 

Μιλάω πάντα για το admin acc όχι το user acc

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...