Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SaFiS είπε

Οποιος ειναι σε Τ17, ας δοκιμασει αν τον αφηνει να παρει το config.bin (Backup Configuration)…

Παιρνω κανονικα Backup χωρις προβλημα...

Δημοσ.
7 minutes ago, goana12 said:

Παιρνω κανονικα Backup χωρις προβλημα...

Με το ΖΤΕ config utility project που υπαρχει στο GitHub ισως να μπορουμε να το αποκρυπτογραφησουμε οπως εγινε και με το 268Q της Vodafone. Οποιος μπορει και θελει ας μου στειλει το αρχειο να το δοκιμασω. Καλα ειναι να γινει ενα Reset πριν…

Δημοσ.
9 hours ago, SaFiS said:

Με το ΖΤΕ config utility project που υπαρχει στο GitHub ισως να μπορουμε να το αποκρυπτογραφησουμε οπως εγινε και με το 268Q της Vodafone. Οποιος μπορει και θελει ας μου στειλει το αρχειο να το δοκιμασω. Καλα ειναι να γινει ενα Reset πριν…

Can you decrypt H288A too? The git/resources don't seem to have anything on 288. :S

Thanks

Δημοσ.
3 hours ago, daemonix said:

Can you decrypt H288A too? The git/resources don't seem to have anything on 288. :S

Thanks

We can try. The 268Q of Vodafone wasn’t also in the resources and it worked. All of these CPEs are pretty much identical…

Δημοσ.
2 hours ago, partblah1990 said:

Με το firmware V1.1.0_GR5.1T16 έχει κάποιο θέμα το modem ZTE H288A της Nova  ?

Thats a good question. With the older firmware we might be able to use the “traditional” user/pass!!!

Δημοσ.

Το Τ17 είναι ένα "Hybrid" firmware. Εκτός την αλλαγή του "Root" χρήστη, έχει και τροποποιήσεις ώστε ο εξοπλισμός να μπορεί να μιλάει και με τo TR069 της Wind μιας και έχουν αρχίσει οι ενοποιήσεις σε επίπεδο DSLAM και δίκτυο κορμού...

Όποιος θέλει ας κάνει ένα RTFD στον εξοπλισμό του και να μου στείλει το "παρθένο" config.bin (πριν συγχρονίσει και πάρει πάλι υπηρεσίες) να δούμε αν "σπάει" με το ZTE config utility project ώστε να βρούμε τα καινούργια root/pass...

• Like 2
Δημοσ.
1 hour ago, SaFiS said:

Το Τ17 είναι ένα "Hybrid" firmware. Εκτός την αλλαγή του "Root" χρήστη, έχει και τροποποιήσεις ώστε ο εξοπλισμός να μπορεί να μιλάει και με τo TR069 της Wind μιας και έχουν αρχίσει οι ενοποιήσεις σε επίπεδο DSLAM και δίκτυο κορμού...

Όποιος θέλει ας κάνει ένα RTFD στον εξοπλισμό του και να μου στείλει το "παρθένο" config.bin (πριν συγχρονίσει και πάρει πάλι υπηρεσίες) να δούμε αν "σπάει" με το ZTE config utility project ώστε να βρούμε τα καινούργια root/pass...

Im not sure what RTFD is, google didn’t help. Apart from a pi pico with spi and uart and some normal pi, i dont have match else with me at the moment. No scopes or digital signal analysers.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...