Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Τι γινεται παιδια μπορουμε να ξαναβρουμε το Admin password;
Προσπαθησα να το παρω απο την εξυπηρετηση και απαντουσαν σαν να μιλας σε botaki....

Φαινεται θα αλλαξω παροχο μολις ληξει το συμβολαιο...

Δημοσ.
  Στις 25/11/2022 στις 9:34 ΜΜ, darkef είπε

Τι γινεται παιδια μπορουμε να ξαναβρουμε το Admin password;
Προσπαθησα να το παρω απο την εξυπηρετηση και απαντουσαν σαν να μιλας σε botaki....

Φαινεται θα αλλαξω παροχο μολις ληξει το συμβολαιο...

Και αυτο που ειχαμε τοσα χρονια, "διαρροη" ηταν. Δεν το ζητουσε κανεις απο την εξυπηρετηση. Φυσικα, αν υπαρχει καποια τρυπα στο λογισμικο, μπορει να ξαναβρεθει.

Δημοσ.
  Στις 25/11/2022 στις 10:31 ΜΜ, geoavlonitis είπε

Και αυτο που ειχαμε τοσα χρονια, "διαρροη" ηταν. Δεν το ζητουσε κανεις απο την εξυπηρετηση. Φυσικα, αν υπαρχει καποια τρυπα στο λογισμικο, μπορει να ξαναβρεθει.

Ναι το θεμα δεν βοηθανε καθολου, εγω ηθελα πολλαπλα SSID ενεργοποιημενα και ουτε αυτο δεν θελουν να κανουν...
φαινεται πρεπει να παρω δικο μου μοντεμ, ελπιζω να δινουν τους κωδικους και να μην τους κυνηγαμε...

Δημοσ.
  Στις 26/11/2022 στις 8:47 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Τ17????

Τι είναι αυτό?

Έχει ρωτήσει κανείς τη nova αν θελήσεις να φύγεις από αυτούς και σου έχουν δώσει το εν λόγο μηχάνημα modem/router πόσα θα πρέπει να πληρώσεις για να το κρατήσεις?

Και μιλάω σε περίπτωση που δεν έχεις κανένα συμβόλαιο με την Nova.

Γιατί στα μαγαζιά δεν το βλέπω να υπάρχει το συγκεκριμένο μοντέλο.

Επέκταση  

Αν φύγεις μετά τη λήξη του συμβολαίου το κρατάς.

Όπως το κρατάς και αν φύγεις νωρίτερα διότι πληρώνεις το πέναλτι πρόωρης αποχώρησης.

Δημοσ.
  Στις 26/11/2022 στις 9:27 ΠΜ, Paragontas-x είπε

Μα αυτό είπα και πιο πριν.

Έμενα έχει λήξει το συμβόλαιο εδώ και μήνες και πριν καμιά εβδομάδα χρειάστηκε και μου έδωσε η Nova αυτό το modem/router.

Αν π.χ. θελήσω αύριο να σταματήσω τη Nova και να πάω σε άλλη εταιρία τι θα πρέπει να πληρώσω για να κρατήσω το μηχάνημα?

Ξανά τονίζω δεν είμαι σε κανένα συμβόλαιο με τη Nova τώρα.

Επέκταση  

Έχει συμβεί και σε μένα ,έφυγα και δεν ζήτησε κανένας τίποτα.

Εννοείται όμως ότι έχεις υπογράψει για τη συσκευή τίποτε άλλο πέρα απο την παραλαβή.

Δημοσ.
  Στις 27/11/2022 στις 5:30 ΠΜ, partblah1990 είπε

που μπορω να βρω το παρακατω firmware για το modem ZTE H288A της Nova ?

H288A V1.2.0P1_GR5

Λογικά αυτό το firmware είναι για το zte version 1.2 και όχι για 1.1 που είναι πιο παλιό μοντέλο

Αν ξέρει κάποιος που μπορούμε να βρούμε και το T17 σε το γράψει 

Δημοσ.

Διαπίστωσα ότι πέρασαν αυτόματα την αναβάθμιση  V1.1.0_WND1T16 σε wind.

Δεν έχω καταλάβει κάποια διαφορά στη λειτουργία του router.

Δημοσ.

Θα ήθελα την γνώμη σας. Το καλοκαίρι έφυγα μετά από 14 χρόνια στην nova λόγω αποσυνδέσεων κτλ κτλ 3 χρόνια σε vdsl 100. Πήγα στην vodafone από την καμπίνα της οποίας έπαιρνα με την ελπίδα σταθερής γραμμής. 4.5 μήνες από την πρώτη μέρα σε βλάβη λόγω ρυθμίσεων.  Μετά από 2 καταγγελίες στην εεττ έκανα αίτηση φορητοτητας για επιστροφή στην nova σε 50αρα (είπαν ότι θα είναι σταθερη) . Ως δια μαγείας 4 μέρες μετά την αίτηση έφτιαξε η vodafone. Δυστυχώς δεν μπορούσα να υπαναχωρησω και σήμερα πήγα nova.  Υπάρχει περίπτωση να ζητήσει η vodafone πέναλτι αποχώρησης? Τους έχω πληρώσει και λογαριασμό για περίοδο που ήμουν σε βλάβη. 

Δημοσ.
  Στις 2/12/2022 στις 4:58 ΜΜ, vnb είπε

Θα ήθελα την γνώμη σας. Το καλοκαίρι έφυγα μετά από 14 χρόνια στην nova λόγω αποσυνδέσεων κτλ κτλ 3 χρόνια σε vdsl 100. Πήγα στην vodafone από την καμπίνα της οποίας έπαιρνα με την ελπίδα σταθερής γραμμής. 4.5 μήνες από την πρώτη μέρα σε βλάβη λόγω ρυθμίσεων.  Μετά από 2 καταγγελίες στην εεττ έκανα αίτηση φορητοτητας για επιστροφή στην nova σε 50αρα (είπαν ότι θα είναι σταθερη) . Ως δια μαγείας 4 μέρες μετά την αίτηση έφτιαξε η vodafone. Δυστυχώς δεν μπορούσα να υπαναχωρησω και σήμερα πήγα nova.  Υπάρχει περίπτωση να ζητήσει η vodafone πέναλτι αποχώρησης? Τους έχω πληρώσει και λογαριασμό για περίοδο που ήμουν σε βλάβη. 

Αν και είμαστε off-topic, σε είχε βγάλει η vodafone Χ.Ε. (χωρίς επίλυση) ; αν όχι, τότε ναι θα έχει ποινή αλλά αν δεν έχεις σκοπό να πας ξανά εκεί σε νοιάζει και τόσο ή πας με άλλο όνομα μέλους του σπιτιού ή ΑΦΜ.
Αν σου είχαν πει ότι είσαι Χ.Ε. τότε αποχωρείς όποτε θες χωρίς ρήτρα κτλ. Ρώτα το για καλό και για κακό για να ξέρεις τι παίζει.

Για μένα τώρα, ακολουθεί έκθεση,

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...