Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 minute ago, stamka said:

δεν ειναι εκει το θεμα .... αλλα να μην το γραφουν δημοσια

υπαρχουν ατομα εδω που ειναι ρουφ... και με το ιδιο ονομα γραφουν και σε αλλο σιτε Μολις το μαθουν το λενε εκει που πρεπει και θα το αλλαξουν παλι οποτε δε θελω να πω πολλα

καλως ή κακως τα root passwords αργα ή γρηγορα μαθαινονται γιατι καποιος ειτε θα το πει εκ των εσω ειτε πολυ απλα θα βρεθεί γιατι καποιος βρηκε τον πρωτο να το βρει απο το config κτλ. και οι εταιρειες αντιστοιχα καποια στιγμη θα δουν και σε forum οτι εχει μαθευτει και θα αλλαξει. και επισης συνηθως ολα θα γραφουν δημοσια  και οχι μονο σε ενα forum. κανεις δεν θα πει το ξερω ελα prive να στο πω.ολοι ειναι παιδια αυτα ειναι τα στοιχεια.

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, poulinos είπε

καλως ή κακως τα root passwords αργα ή γρηγορα μαθαινονται γιατι καποιος ειτε θα το πει εκ των εσω ειτε πολυ απλα θα βρεθεί γιατι καποιος βρηκε τον πρωτο να το βρει απο το config κτλ. και οι εταιρειες αντιστοιχα καποια στιγμη θα δουν και σε forum οτι εχει μαθευτει και θα αλλαξει. και επισης συνηθως ολα θα γραφουν δημοσια  και οχι μονο σε ενα forum. κανεις δεν θα πει το ξερω ελα prive να στο πω.ολοι ειναι παιδια αυτα ειναι τα στοιχεια.

και μετα pachαρουν τον τροπο και το κανουν δυσκολοτερο καθε φορα να βρεθει

πληροφοριακα ολοι το ζητανε και το δινουν με προσωπικο μυνημα πια εκτος απο καποιους που θελουν να αλλαξει παλι η θελουν το goole να οδηγη στο σιτε τους .... ειναι αλλο να υπαρχει στο google ...Γιατι αραγε θελουν καποιοι να υπαρχει παλι δημοσια ????? οποιος καταλαβε οκ

Επεξ/σία από stamka
Δημοσ.
5 minutes ago, stamka said:

και μετα pachαρουν τον τροπο και το κανουν δυσκολοτερο καθε φορα να βρεθει

πληροφοριακα ολοι το ζητανε και το δινουν με προσωπικο μυνημα πια εκτος απο καποιους που θελουν να αλλαξει παλι η θελουν το goole να οδηγη στο σιτε τους .... ειναι αλλο να υπαρχει στο google ...Γιατι αραγε θελουν καποιοι να υπαρχει παλι δημοσια ????? οποιος καταλαβε οκ

κανεις παροχος δεν θελει να υπαρχει προσβαση στον εξοπλισμο τους .πχ αν ειχες ενα oxygen,gennet μπορουσες με τα admin στοιχεια να ανοιξεις ολα τα καναλια φωνης που υπο αλλες συνθηκες θα πρεπε να πληρωσεις για αυτο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, poulinos είπε

κανεις παροχος δεν θελει να υπαρχει προσβαση στον εξοπλισμο τους .πχ αν ειχες ενα oxygen,gennet μπορουσες με τα admin στοιχεια να ανοιξεις ολα τα καναλια φωνης που υπο αλλες συνθηκες θα πρεπε να πληρωσεις για αυτο.

ο εξοπλισμος τους αλλα η γραμμη ΜΟΥ .... θα αλλαξουμε θεμα τωρα που δεν εχει σχεση οποτε δεν επεκτείνομαι
Το να βαλω σε bridge mode ειναι δικαιωμα μου που το απαγορευουν στη Νοβα με το firmware ΕΙναι δικαιωμα τους αυτο????
Aς κανουν οτι θελουν εκει στη μπαχαλοΝοβα δε με νοιαζει

Δημοσ.
15 minutes ago, stamka said:

ο εξοπλισμος τους αλλα η γραμμη ΜΟΥ .... θα αλλαξουμε θεμα τωρα που δεν εχει σχεση οποτε δεν επεκτείνομαι
Το να βαλω σε bridge mode ειναι δικαιωμα μου που το απαγορευουν στη Νοβα με το firmware ΕΙναι δικαιωμα τους αυτο????

για μενα προσωπικα θα επρεπε να το αφηνουν.βεβαια bridge κανεις με οποιο  router του εμποριου θες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στο modem router της NOVA ΖΤΕ Η288Α έχει καταφέρει κανείς να ανοίξει πόρτα γενικώς ;
Εικόνες στα Linksspacer.pngspacer.png

Επεξ/σία από Topreader
Δημοσ.

EETT is your friend my friend 

1 ώρα πριν, stamka είπε

Δημοσ.
21 minutes ago, Topreader said:

Στο modem router της NOVA ΖΤΕ Η288Α έχει καταφέρει κανείς να ανοίξει πόρτα γενικώς ;
Εικόνες στα Linksspacer.pngspacer.png

ανοιξε πχ την πορτα 3478 οπως εχεις βαλει.την ιδια πορτα βαλτην στο mtorrent και ανοιξε το Mtorrent.και πηγαινε στο canyouseeme.org να δεις αν την βλεπεις ανοιχτη.ανοιξε την Tcp και Udp. δεν θα βγει ανοιχτο το port αν το app/port δεν χρησιμοποιειται.

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, poulinos είπε

ανοιξε πχ την πορτα 3478 οπως εχεις βαλει.την ιδια πορτα βαλτην στο mtorrent και ανοιξε το Mtorrent.και πηγαινε στο canyouseeme.org να δεις αν την βλεπεις ανοιχτη.ανοιξε την Tcp και Udp. δεν θα βγει ανοιχτο το port αν το app/port δεν χρησιμοποιειται.

Nαι έτσι ειναι οπως τα έγραψε. Ευχαριστώ. 

Δημοσ.
3 hours ago, Topreader said:

Nαι έτσι ειναι οπως τα έγραψε. Ευχαριστώ. 

επαιξε?δεν καταλαβα με βαση αυτο που απαντησες.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, partblah1990 είπε

Η θυρα USB πως ενεργοποιειται ? Στην ΝΟΒΑ μου ανεφεραν πως μονο ο τεχνικος μπορω να την ξεκλειδώσει 

NOVA.png

ΖΤΕ.jpg

Εγώ πού έχω το Η288Α της Nova έχει FTP και DLNA Server. Αν έχω καταλάβει σωστά από το λογότυπο του router εσύ έχεις το H288A της πρώην Wind που μάλλον έχει τη θύρα USB κλειδωμένη μόνο για 4G Backup που δίνει ο τεχνικός σε περίπτωση βλάβης της γραμμής.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dasnowy είπε

Δοκίμασες με root κωδικούς;

εχω τους root κωδικους .. που θα μου χρειαστουν ομως ?

Βασικα ψαχνω πως να εμφανισει το σκληρο δισκο στο δικτυο

edit : τελικα το καταφερα 

απλα λειτουργει ως ftp 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...