Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

theanonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

57 λεπτά πριν, jimmy1973 είπε

μονο του κανει update.

Το ίδιο firmware βλέπω έχει, δεν άλλαξε κάτι. Απλά μου το αλλάζει σε WIFI 4 στο κινητό και σέρνεται αν κάνω τα κόλπα κτλ το πάει πάλι WIFI 5. Κανονικά όμως δεν έπρεπε να κολλάει τόσο πολύ με το wifi 4 είναι περίεργο.

Έκανε και το Xiaomi update μαζί πριν 2-3 μέρες μήπως έχουμε το ίδιο κινητό; χαχα

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

εμενα μεχρι πριν κανα 2μηνο,επαιζε αψογα.

απο κει και περα,το wifi σε ολες τις συσκευες και στις 2 μπαντες σερνεται.

αντε να βρεις τωρα τι γινεται.

1 ώρα πριν, Klausx είπε

Το θέμα είναι ότι δεν έκανα firmware update, εκτός και αν έκανε μόνο του, 2 μήνες δούλευε μια χαρά και τώρα τις 2-3 μέρες ξεκίνησε τα θέματα με το wifi.

Screenshot_1392.png.aaf02b9bfdd24a8c4b6e7c043301c444.png

εχεις το παλιο firmware της Wind. Εχει βγει νεοτερο Παρε τηλ να στο σπρωξουν (αν και επρεπε να εχει γινει αυτοματα αλλα Νοβα ειναι αυτη ...)

Ετσι που το περιγραφεις δε νομιζω να εχει σχεση το firmware με το wifi αφου λες εγινε τωρα και δεν εχει αλλαξει κατι στο ΖΤΕ

46 λεπτά πριν, stamka είπε

εχεις το παλιο firmware της Wind. Εχει βγει νεοτερο Παρε τηλ να στο σπρωξουν (αν και επρεπε να εχει γινει αυτοματα αλλα Νοβα ειναι αυτη ...)

Ετσι που το περιγραφεις δε νομιζω να εχει σχεση το firmware με το wifi αφου λες εγινε τωρα και δεν εχει αλλαξει κατι στο ΖΤΕ

Αυτό είναι το περίεργο ότι δεν άλλαξα κάτι, από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 που έκανα την σύνδεση τώρα ξεκίνησε το θέμα. Αξίζει το καινούριο firmware ή θα έχω άλλα θέματα μετά;

Για δοκιμάστε στα 5ghz στο Mode να μην έχει το "ac", να είναι "a/n" μόνο, βάλτε κανάλι >100 και γυρίστε το στα 40MHz.

Θα χάσετε κάποια max ταχύτητα (δίπλα στη συσκευή), αλλά θα πρέπει να υπερεπαρκεί για τη δουλειά σας γενικότερα.

Επίσης, στο "radar", δείτε λίγο μήπως υπάρχει συμφόρηση στο ίδιο κανάλι από γείτονες.

• Like 1

On 28/02/2023 at 19:42, panatha1369 said:

Εγινε update το fw και εβαλα παλι τα credentials και ωρα για testing..

happy testing

On 28/02/2023 at 19:49, johnnyman said:

μπορει να περαστει σε ρουτερ που εχει της wind το firmware?

Πλεον nova ειναι ετσι και αλλιως

Εχω το t16.

οτι ενωθηκαν οι εταιρειες δεν σημαινει οτι εχουν ενωθει οτι αφορα το κομματι της τηλεφωνιας κτλ οποτε αν το περασεις θα χασεις το voip και μετα θα πρεπει να ξαναπεραστει καπως της wind

On 01/03/2023 at 12:05, stamka said:

βασικα ειναι λιγο μπαχαλο στη Νοβα Εγω ζητησα να μου κανει η τεχνικη υπηρεσια αναβαθμιση απομακρισμενα και μου ειπε καλα κανατε... Το θεμα ηταν οτι ο τεχνικος μου περασε firmware wind ενω ειχα nova αλλα μου περασε νεο μετα την ενωση οποτε λεω θα εχει της καταλληλες αλλαγες να παιζει αλλα δεν... Περιμενα 25 μερες !!!!!! οπου δεν μπορουσαν να το κανουν να λειτουργήσει οποτε το αλλαξα μονος μου και εβαλα το προηγουμενο γιατι ενα μηνα χωρις τηλεφωνο ειναι πολυ, ελεος ..
Μου ειχαν περασει το V1.1.0_WND1T7_B

οχι ακομα.οσο ξερω σε zyxel εχει γινει καποια ενοποιηση χωρις να ειμαι σιγουρος.

On 01/03/2023 at 12:07, johnnyman said:

Σε ευχαριστω για την απαντηση.Υπαρχει περιπτωση να αλλαξει μονο του καποια στιγμη?

Καλο μηνα!

Οταν βγει νεο firmware και δοκιμαστει μετα αρχιζει το Μαζικο Update σε batches.πχ σημερα ταδε του μηνος θα αναβαθμιστους αυτοματα 2000 cpe με το πχ t18. και αυτο γινεται μεχρι να αναβαθμιστους ολα.στο zte ο μονος λογος για να μην αναβαθμιστει αυτοματα ειναι να εχει παρα πολυ παλιο οποτε πρεπει να πας σε ενδιαμεσο πρωτα και μετα στο τελευταιο.

On 01/03/2023 at 12:11, Gatilaras said:

Να πω προσωπικη εμπειρια,εχω ειχα θεμα με τη συνδεσιμοτητα στο ιντερνετ απο προβλημα καλωδιακο στο ΚΑΦΑΟ.Μολις επιδιορθωθηκε συγχρονισε το ρουτερ κανονικα και μετα απο κανα τεταρτο εκανε επανεκκινηση μονο του και αναβαθμιστηκε στο τελευταιο firmware και απο firm Wind σε Nova T17. Ισως επειδη το ειχα δηλωσει βλαβη στη Nova να εκαναν και την αναβαθμιση εφ'οσων ολοκληρωθηκε η αποκατασταση της βλαβης.

επισης σε νεες ενεργοποιησεις αν πχ το router εχει πιο παλιο firmware περα απο το να κανει zero touch ή One touch θα περασει και το τελευταιο firmware.οποτε περιμενεις λιγο παραπανω την πρωτη φορα και φαινεται οτι περναει Firmware γιατι βλεπεις συνηθωες στα περισσοτερα ρουτερ να flasharoun ολα τα φωτακια μαζι

13 hours ago, jimmy1973 said:

το εγραψα εδω γιατι προβλημα υπαρχει με το 288 και για να το συγκρινω με το zyxel.

αν και πιο καινουργιο το zyxel,δεν φαινεται να ειναι καλυτερο.μαλλον χειροτερο.

τετοια βυθισματα στην γραμμη με το 288 δεν ειχα ποτε.

εχοντας περασει και απο τα δυο δεν ειχα θεματα με το wifi γενικοτερα. sto zte δεν θυμαμαι ομως αν ειχα T17  ή τ16. και στο zyxel δεν ειμαι με το τελευταιο οσο ξερω.

5 hours ago, jimmy1973 said:

εμενα μεχρι πριν κανα 2μηνο,επαιζε αψογα.

απο κει και περα,το wifi σε ολες τις συσκευες και στις 2 μπαντες σερνεται.

αντε να βρεις τωρα τι γινεται.

αν παιζει μια χαρα με ethernet τοτε ριξε ενα Dual band access point να τελειωνεις.

4 hours ago, Klausx said:

Αυτό είναι το περίεργο ότι δεν άλλαξα κάτι, από τις 2 Δεκεμβρίου 2022 που έκανα την σύνδεση τώρα ξεκίνησε το θέμα. Αξίζει το καινούριο firmware ή θα έχω άλλα θέματα μετά;

δεν χανεις κατι να το δοκιμασεις.

On 23/02/2023 at 10:29, jimmy1973 said:

συνεχιζουμε με τα ιδια προβληματα.

και οι 2 μπαντες σερνονται ενω την ιδια στιγμη η ethernet παει σφαιρα.

τι αλλο μπορω να κανω?

access point :D

On 23/02/2023 at 11:21, stamka said:

τι firmware εχεις ?

αλλη λυση βαλε το xiaomi se bridge και δουλευε με αυτο αφου λες οτι δεν εχει προβλημα

ή το βαζει ως access point

On 23/02/2023 at 13:16, jimmy1973 said:

λογικα το τελευταιο.

οτι update κανει απο μονο του.εγω δεν πειραζω τιποτε

το xiaomi το εχω σαν ρουτερ και περνω απο εκει τις 2 μπαντες wifi αψογα.

εχω αφησει το wifi του zte,γιατι επανω του ειναι σεταρισμενες αρκετες smart συσκευες και εαν το κλεισω θα πρεπει να τις σεταρω ολες απο την αρχη.

καποια στιγμη βεβαια θα γινει ενα ξεκαρταρισμα και κλεισιμο του zte.

το θεμα ειναι γιατι παρουσιαζεται αυτο το περιεργο προβλημα και μαλιστα σε δυο zte288a!

ριξτα ολα στο xiaomi. εκτος αν ριξεις τις smart για δοκιμη στα 2,4ghz

On 23/02/2023 at 15:13, jimmy1973 said:

μα μεχρι πριν ενα 2μηνο περιπου,δεν υπηρχε κανενα προβλημα με το zte και με τις ιδιες ακριβως συσκευες επανω του.δεν αλλαξε κατι.

τωρα παιζει η 2.4 κοντα στα 10mbps και η 5αρα κοντα στα 20mbps σε κατοσταρα γραμμη.!!

θα δω κανονικες ταχυτητες,εαν αλλαξω κατι.

δηλαδη να κανω on/off το wifi,να αλλαξω καναλι/συχνοτητα,ή κανω μια επανεκινηση στο modem/router.

μπορει να ειναι οκ για καποιες ωρες και μετα παλι σερνεται και δεν υπαρχει περιπτωση να φτιαξει χωρις να κανω μια απο τις παραπανω παρεμβασεις που αναφερω.

ο μαστορας που ηρθε,εφερε ενα zte 288A του κουτιου και μας εκανε ακριβως το ιδιο πραγμα!

εαν εφταιγε η γραμμη,θα σερνοταν και μεσω ethernet και φυσικα δεν θα επαιζε σωστα και το xiaomi.

δεν ξερω-πολυ τρελα πραγματα...

και μιας και αναφεραμε το xiaomi,να κανω μια σχετικη ερωτηση.

σαν router δηλωμενο,εχω μπει μεσα στο μενου του και του εχω αλλαξει τις ip στο ευρος του δικου μου δικτυου.

δηλαδη 192.168.1ΧΧΧ.

o dhcp ομως,ειναι καρφωμενoς σε 192.168.31.ΧΧΧ

με αποτελεσμα να εχω ουσιαστικα 2 δικτυα και να γινονται αρκετα μπερδεματα.

πως μπορει να ερθει στο ιδιο δικτυο με το zte?

αλλαγη Mode?

με ενδιαφερει να περνω απο το xiaomi το wifi του αλλα φυσικα οχι σαν επεκταση του zte αλλα αυτονομα.

γινεται κατι τετοιο?

Λογικο να εχεις δυο δικτυα και 2 Nat λογω οτι παιζεις με την wan Και το xiaomi Ως router. θα πρεπει να το βαλεις ως access point.αν δεν εχει Mode access point πρεπει να το κανεις με πλαγιο τροπο.δηλαδη αντι να πας στην wan του xiaomi πας σε μια Lan. το μονο που θα πειραξεις στο xiaomi ειναι να κλεισεις dhcp και να το βαλεις σε μια OIp πχ 192.168.1.χ πχ 192.168.1.200. να ειναι εκτος ευρους dhcp του zte. ετσι το κανεις ενα Dummy access point

On 20/02/2023 at 10:00, NeCrOmAnCeR19 said:

ασυρματο seimens παρεα με zyxel στην wind/nova που εχει ο αδερφος μου , δεν εχει αναγνώριση κλησεων . 
καναμε τράμπα με το δικο μου panasonic επιδη εγω δεν εχω ακομα voip (ευτυχώς)

το προβλημα λυνεται με το νεο firmware. ηταν προβλημα με τα gigaset siemens Οπως αναφερθηκε.τα panasonic επαιζαν.

• Like 3
  • Thanks 1

Στις 12/5/2022 στις 11:03 ΠΜ, Athoz είπε

user: forthnet
pass: F0rth@c$n3t#

Εχω το VDSL modem router ZTE H288A της NOVA.
δοκιμασα το user: forthnet
pass: F0rth@c$n3t# και δεν τα δεχεται. Με copy paste τα εβαλα.

9 minutes ago, Topreader said:

δεν ξερω αν ισχυουν πλεον στο t17 firmware.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

17 λεπτά πριν, Topreader είπε

το εγραφαν δημοσια .... και το αλλαξαν γιατι ειναι μονο για τεχνικους

7 λεπτά πριν, poulinos είπε

δεν ξερω αν ισχυουν πλεον στο t17 firmware.

οχι δεν ισχυουν Η Τ17 εχει αλλαγες στην τηλεφωνια και το user pass

Επεξ/σία από stamka

2 hours ago, stamka said:

το εγραφαν δημοσια .... και το αλλαξαν γιατι ειναι μονο για τεχνικους

οχι δεν ισχυουν Η Τ17 εχει αλλαγες στην τηλεφωνια και το user pass

Χωρις να ειμαι σιγουρος νομιζω οτι το Pass Θα ειναι generated και οχι fixed πλεον

Μόλις τώρα, poulinos είπε

τοτε δεν το ξερω.αργα ή γρηγορα καποιος θα το σηκωσει σε διαφορα forum.

δεν ειναι εκει το θεμα .... αλλα να μην το γραφουν δημοσια

υπαρχουν ατομα εδω που ειναι ρουφ... και με το ιδιο ονομα γραφουν και σε αλλο σιτε Μολις το μαθουν το λενε εκει που πρεπει και θα το αλλαξουν παλι οποτε δε θελω να πω πολλα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...