Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

theanonymous

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Λοιπόν: Με Τ17 Nova σε συσκευή Wind δεν παίζει η τηλεφωνία (μάλλον δεν έχουν ενοποιηθεί πλήρως σε αυτό το κομμάτι). Μπαινει με το password της ετικέτας αλλά με username user αντί admin

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 hour ago, Orestis_G said:

Λοιπόν: Με Τ17 Nova σε συσκευή Wind δεν παίζει η τηλεφωνία (μάλλον δεν έχουν ενοποιηθεί πλήρως σε αυτό το κομμάτι). Μπαινει με το password της ετικέτας αλλά με username user αντί admin

είχες απάντηση από το τεχνικό της nova σχετικά; πως το έλυσαν;

@comfuzioΑν αναφέρεσαι στο Τ17 της Nova είναι στη σελίδα 100.

Από Nova δεν έχω νεότερα, είμαι χωρίς τηλεφωνία. Αν κάποιος μπορεί να μου στείλει τα γενικά στοιχεία τηλεφωνίας της Wind (IMS κ.λπ) ίσως προσπαθήσω να βρω μια άκρη

13 λεπτά πριν, Orestis_G είπε

@comfuzioΑν αναφέρεσαι στο Τ17 της Nova είναι στη σελίδα 100.

Από Nova δεν έχω νεότερα, είμαι χωρίς τηλεφωνία. Αν κάποιος μπορεί να μου στείλει τα γενικά στοιχεία τηλεφωνίας της Wind (IMS κ.λπ) ίσως προσπαθήσω να βρω μια άκρη

Θενξ, δεν το είχα δει!
Λέει να το περάσω πάνω από το V1.1.0_WND1T16? Απλά να με αφήνει να κάνω bridge θέλω, η τηλεφωνία αδιάφορη

Με τα στοιχεία  του user που θα μπαίνεις δεν μπορείς να κάνεις τίποτα αξιοσημείωτο, και σίγουρα όχι Bridge. Θες στοιχεία admin για τα περαιτέρω.

2 hours ago, comfuzio said:

έχουμε κάπου το update αυτό;

https://spaces.hightail.com/receive/zwDAr6WfEA

1 hour ago, thodoris1985 said:

είχες απάντηση από το τεχνικό της nova σχετικά; πως το έλυσαν;

το πιθανο ειναι να σου ξαναλλαξουν το firmware αν και εφοσον μπορουν.οπως εχεις καταλαβει τα updates ειναι Ota. οτι εσυ ή οποιοσδηποτε θελει σε router wind να βαλει Firmware nova επειδη θεωρει οτι οι εταιρειες εγιναν ενα δεν λεει κατι.

• Like 1

Ναι, όπως προανέφερα το σκέφτηκα ότι έκανα πατάτα αμέσως μόλις την έκανα, αλλά ήταν αργά. Λογικά Wind firmware θα μου βάλουν τώρα. Δυστυχώς δεν βρήκα να έχει διαρρεύσει κάπου να το περάσω

1 minute ago, Orestis_G said:

Ναι, όπως προανέφερα το σκέφτηκα ότι έκανα πατάτα αμέσως μόλις την έκανα, αλλά ήταν αργά. Λογικά Wind firmware θα μου βάλουν τώρα. Δυστυχώς δεν βρήκα να έχει διαρρεύσει κάπου να το περάσω

Και ελπιζω να μπορουν να το περασουν.

1 minute ago, Orestis_G said:

Ε, στη χειρότερη θα κάνω τράμπα router  με τον @comfuzioή θα περιμένω την ενοποίηση των δικτύων 😝

καποτε ηξερα οτι η wind κλειδωνε το voip με βαση το

serial number του router.Οποτε σε περιπτωση τραμπας ισως χρειαστει να δηλωθει το serial number του νεου router

Καλά δεν είμαστε και δίπλα για τέτοια αλλαγή χαχα και ναι από ότι θυμάμαι κάνει bind με serial number για την τηλεφωνία πιο πολύ.
Αλλά ναι εγώ δεν το βάζω αν δεν κάνει bridge καθώς έχω πολύ advanced setup με pfsense για να πάω σε ZTE(ΖήΤω που καήκαμΕ)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σε διπλανο σιτε με απειλεί με διαγραφη ο modarator κουνελακοςοποτε προσοχη τι γραφετε απο εκει γιατι εχουν σπονσορα την Νοβα και πληρώνονται απο αυτη Ουτε κωδικους μη ζητατε απο εκει αλλα απο εδω Προσοχη εχουν ρουφιανο x_undefined στο αλλο σιτε μην του δωσετε το user pass

Επεξ/σία από stamka

10 minutes ago, stamka said:

σε διπλανο σιτε με απειλεί με διαγραφη ο modarator sdikr οποτε προσοχη τι γραφετε απο εκει γιατι εχουν σπονσορα την Νοβα και πληρώνονται απο αυτη Ουτε κωδικους μη ζητατε απο εκει αλλα απο εδω Προσοχη εχουν ρουφιανο στο αλλο σιτε

οι κωδικοι των routers οπως και διαφορα εργαλεια για τα voip credentials γενικως κυκλοφορουν σε πολλα forums. αλλα ναι γενικως δεν ειναι νομιμα ολα αυτα οπως καταλαβαινεις και το καθε site κοιταει να ειναι καλυμμενο.

On 18/02/2023 at 13:13, comfuzio said:

Καλά δεν είμαστε και δίπλα για τέτοια αλλαγή χαχα και ναι από ότι θυμάμαι κάνει bind με serial number για την τηλεφωνία πιο πολύ.
Αλλά ναι εγώ δεν το βάζω αν δεν κάνει bridge καθώς έχω πολύ advanced setup με pfsense για να πάω σε ZTE(ΖήΤω που καήκαμΕ)

λογικα αν τους πεις οτι εχεις δικο τους εξοπλισμο θα μπορουν να περασουν τον νεο σειριακο.δεν ξερω τι ισχυει ομως αν το Cpe ειναι nova και εβαλες wind firmware. μπορει να μην υπαρχει αυτο το Serial number και να μην μπορουν να το δηλωσουν.δεν ξερω αν ισχυει.

1 λεπτό πριν, poulinos είπε

λογικα αν τους πεις οτι εχεις δικο τους εξοπλισμο θα μπορουν να περασουν τον νεο σειριακο

Από το λογικά μέχρι την πραγματικότητα (της nova), δυστυχώς το χάσμα είναι αγεφύρωτο προς το παρόν.

Πρόσφατα, έφαγα κοντά 10 ώρες από τη ζωή μου σε 3 διαφορετικές μέρες, χωρίς αποτέλεσμα, ενώ σε 5 διαφορετικές επικοινωνίες με διαβεβαίωναν ότι είχαν περάσει το σειριακό ενός 288nova που είχα και καθόταν για να πάρει voip και λοιπές ρυθμίσεις σε πρώην wind δίκτυο, μπας και ξεπεράσουμε το θέμα με τη μην λειτουργία αναγνώρισης κλήσης που υπάρχει σε wind zyxel router εδώ και 3+ μήνες τώρα.

Αυτή την περίοδο, κυριολεκτικά αν σου "τύχει" το παραμικρό είσαι εντελώς εκτεθειμένος. Ούτε λόγος για "Εξυπηρετήσεις" σαν αυτές που συζητάμε εδώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...