Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 minutes ago, Πέτρος said:

Aν για bridge χρειάζομαι τους κωδικούς της σύνδεσης, τους έχω ήδη.

Για wan κλπ, αν μπορείς γράψε 2 πραγματάκια παραπάνω.

Ευχαριστώ.

δυστυχως δεν εχω δοκιμασει να το κανω bridge για να σου δωσω οδηγιες. αλλα ναι θα πρεπει το ενα να μπει να παιξει ως modem και να κανει το συγχρονισμο και να ειναι bridge και το δευτερο να παιξει ως router που θα κανει κλησΗ pppoe με τα στοιχεια συνδεσης στο πρωτο.συνδεση wan το πρωτο lan το δευτερο.

• Thanks 1
  • Απαντ. 1,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
30 minutes ago, poulinos said:

λογικα δεν πρεπει να του δουλευει.δεν ξερω αν τους εχουν ενοποιησει. με admin θα μπει λογικα με το t16.

ρωτάω μήπως και πάρω θετική απάντηση για να ρισκάρω κι εγώ σε αλλαγή.

Δημοσ.
6 minutes ago, thodoris1985 said:

ρωτάω μήπως και πάρω θετική απάντηση για να ρισκάρω κι εγώ σε αλλαγή.

Και το τελευταιο αν θυμαμαι σωστα ειναι το t17 της forthnet.

Δημοσ.

@Πέτρος έχω κάνει εγώ bridge το Η288Α και δε θέλει τους administrator κωδικούς, αλλά του απλού χρήστη που έχει από πίσω.

Κάνεις μια νέα σύνδεση, με type: "bridge connection" και VLAN: "on" και "835"

στην ενεργή σου σύνδεση κάνεις "off" το "VLAN"

Πας στο port binding και επιλέγεις τη σύνδεση που μόλις έφτιαξες, εκεί πατάς π.χ. "LAN1" (ή ότι άλλη LAN θέλεις) και σε αυτή τη θύρα συνδέεις το router

• Thanks 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, poulinos είπε

δυστυχως δεν εχω δοκιμασει να το κανω bridge για να σου δωσω οδηγιες. αλλα ναι θα πρεπει το ενα να μπει να παιξει ως modem και να κανει το συγχρονισμο και να ειναι bridge και το δευτερο να παιξει ως router που θα κανει κλησΗ pppoe με τα στοιχεια συνδεσης στο πρωτο.συνδεση wan το πρωτο lan το δευτερο.

1 λεπτό πριν, thodoris1985 είπε

@Πέτρος έχω κάνει εγώ bridge το Η288Α και δε θέλει τους administrator κωδικούς, αλλά του απλού χρήστη που έχει από πίσω.

Πας στο port binding και επιλέγεις τη σύνδεση που μόλις έφτιαξες, εκεί πατάς π.χ. "LAN1" (ή ότι άλλη LAN θέλεις) και σε αυτή τη θύρα συνδέεις το router

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

Αν βρω λίγο χρόνο τις επόμενες μέρες θα κάνω κάποια δοκιμή ίσως.

Δημοσ.
2 minutes ago, poulinos said:

Και το τελευταιο αν θυμαμαι σωστα ειναι το t17 της forthnet.

Της forthnet ναι, το θέμα είναι όμως αν μπορώ να φύγω από της wind και να υπάρχει κάποιος που του έχει δουλέψει με αλλαγή από V1.1.0_WND1T16 σε V1.1.0_GR5.1T17 ή 16 κτλ

Δημοσ.
3 minutes ago, Πέτρος said:

Ευχαριστώ πολύ και τους δύο.

Αν βρω λίγο χρόνο τις επόμενες μέρες θα κάνω κάποια δοκιμή ίσως.

https://spaces.hightail.com/receive/zwDAr6WfEA 

to t17

1 minute ago, thodoris1985 said:

Της forthnet ναι, το θέμα είναι όμως αν μπορώ να φύγω από της wind και να υπάρχει κάποιος που του έχει δουλέψει με αλλαγή από V1.1.0_WND1T16 σε V1.1.0_GR5.1T17 ή 16 κτλ

https://spaces.hightail.com/receive/zwDAr6WfEA

το t17.απλα κατι παραπανω δεν ξερω για να σου πω.

• Like 2
  • Thanks 3
Δημοσ.
Στις 15/2/2023 στις 9:23 ΜΜ, thodoris1985 είπε

Με αυτούς τους κωδικούς, δεν μου βγάζει επιλογή για νέα σύνδεση.

Από το INTERNET --> WAN δεν πρέπει να την κάνουμε (την νέα σύνδεση); Δεν βγάζει επιλογή ή το "+"...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
21 hours ago, gvardal said:

Με αυτούς τους κωδικούς, δεν μου βγάζει επιλογή για νέα σύνδεση.

Από το INTERNET --> WAN δεν πρέπει να την κάνουμε (την νέα σύνδεση); Δεν βγάζει επιλογή ή το "+"...

ποια έκδοση fw έχεις;

αν είσαι με voip (FTTH), πας INTERNET-->WAN-->Ethernet-->Create New Item

Αλλιώς INTERNET-->WAN-->DSL-->Create New Item

Επεξ/σία από thodoris1985
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@poulinos Έχω μία τάση με το που βρίσκω firmware να το περνάω. Πέρασα λοιπόν αυτό που πόσταρες και δεν μπορώ να μπω. Ναι, κατάλαβα τι πατάτα έκανα! Παίζει να έχεις το password;

Update: Το password στην ετικέτα δουλεύει, απλά ο χρήστης είναι user και όχι admin

Update2: @gvardal, @thodoris1985 Δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για προσθήκη σύνδεσης

Επεξ/σία από Orestis_G
Δημοσ.
2 hours ago, Orestis_G said:

@poulinos Έχω μία τάση με το που βρίσκω firmware να το περνάω. Πέρασα λοιπόν αυτό που πόσταρες και δεν μπορώ να μπω. Ναι, κατάλαβα τι πατάτα έκανα! Παίζει να έχεις το password;

Update: Το password στην ετικέτα δουλεύει, απλά ο χρήστης είναι user και όχι admin

Update2: @gvardal, @thodoris1985 Δεν φαίνεται να υπάρχει επιλογή για προσθήκη σύνδεσης

προέρχεσαι από wind;

κατα τα λοιπά δουλεύουν όλα;

voip έχεις;

Δημοσ.

VoIP δεν έχω. Αν θυμάμαι καλά η Nova παίζει με δεύτερη, παράλληλη σύνδεση για το τηλέφωνο. Αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει και δεν μπορώ να προσθέσω. Μίλησα με support να το δουν απομακρυσμένα.

Δημοσ.
19 ώρες πριν, thodoris1985 είπε

ποια έκδοση fw έχεις;

αν είσαι με voip, πας INTERNET-->WAN-->Ethernet-->Create New Item

Αλλιώς INTERNET-->WAN-->DSL-->Create New Item

Είμαι με FW T17 και με voip.

Δεν υπάρχουν οι επιλογές που λες (Create New Item).

Δημοσ.
24 minutes ago, gvardal said:

Είμαι με FW T17 και με voip.

Δεν υπάρχουν οι επιλογές που λες (Create New Item).

είχα κάνει λάθος στο προηγούμενο post και αντί για voip εννοούσα FTTH (το έχω διορθώσει)

WND1T17 ή GR1T17; Λογικά το δεύτερο. Εγώ είμαι με WND1T16 και δεν έχω άποψη για κάποιο άλλο fw

Δημοσ.
12 hours ago, Orestis_G said:

to t17 ειναι το τελευταιο firmware για nova zte 288.δεν ξερω αν θα παιξει με wind>δεν ξερω αν εχει γινει αλλαγη στο administrator account. τα Login στοιχεια ως User ειναι αυτα που αναφερονται στο πισω μερος του router.αν περασει σε wind εννοειται οτι μπορει να μην παιζουν καν τα στοιχεια του user.

10 hours ago, Orestis_G said:

VoIP δεν έχω. Αν θυμάμαι καλά η Nova παίζει με δεύτερη, παράλληλη σύνδεση για το τηλέφωνο. Αυτή η σύνδεση δεν υπάρχει και δεν μπορώ να προσθέσω. Μίλησα με support να το δουν απομακρυσμένα.

υπαρχει αλλο Vlan για την τηλεφωνια.835 του Internet 836 οσο θυμαμαι της τηλεφωνιας.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...