Προς το περιεχόμενο

ZTE H288A (Nova)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 7/6/2022 στις 2:03 ΜΜ, stamka είπε

ο λογος που εχεις 0 erros ειναι γιατι εχουν βαλει firmware που ΔΕΝ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΙ οχι γιατι δεν εχει
Ετσι δεν εχουν παραπονα για errors.

Με putty βλέπω τα crc errors και όχι από το μόντεμ 

• Απαντ. 1,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

να ρωτησω κατι..

επειδη βλεπω ασχολειστε πολυ με τις ρυθμισεις του zte υπαρχει καποιος λογος που το τσιγκλατε?

δηλαδη υπαρχει κατι που χρειαζεται να αλλαξω στις default ρυθμισεις για να κερδισω ουσιαστικα κατι,

ή αλλαζετε κατι εξειδικευμενα για συγκεκριμενα πραγματα που χρειαζεστε?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Είχα σετάρει WOL στο pc μου, ρυθμίζοντας το bios, ρυθμίζοντας την IP του pc, ανοίγοντας port στο ρούτερ και τέλος σεταροντας DDNS. Με το προηγούμενο router (Speedport Entry Cosmote) έπαιζε άψογα. Μπορούσα και ανοίξω το pc είτε εντός είτε εκτός LAN. Όταν ήρθε το H288A έκανα τις ίδιες ρυθμίσεις στο router και δεν παίζει εκτός LAN μετα απο κάποια λεπτά που το pc ειναι κλειστό. Αν στείλω magic packet στα πρώτα λεπτά αφού έχει κλείσει το pc, ανοίγει αλλα όχι μετά απο μισή ώρα πχ. Παρατήρησα πως το Speedport είχε ένα πεδίο στο Security tab δίπλα στο port forwarding όπου έλεγε Wake on lan και απλά το ενεργοποιούσες. Το H288A δεν το έχει καν αυτό το tab. Οι υπόλοιπες ρυθμίσεις έχουν γίνει με τον ίδιο τροπο. Τι μπορεί να φταίει? Ευχαριστώ εκ τον προτέρον.

image.png.f374c0f8878eb061ef636c8a61d11689.png

Επεξ/σία από Panoutsakos
Δημοσ.
Στις 21/6/2022 στις 1:28 ΠΜ, ThisIsIt είπε

image.png.2433b16a14938ae9a8aec84590ae0d26.png280m απόσταση από την καμπίνα (NOKIA ISAM), 

Καλημέρα, η πρώτη σου κίνηση πριν από όλα είναι να κάνεις επανεκκίνηση, έχεις πολύ καιρό να κάνεις. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημέρα σας,

μολις χθες συνδεθηκα στη wind χρησιμοποιωντας το συγκεκριμενο ρουτερ.

Εχω κανει ηδη 4 τηλεφωνα μεσα και δεν βρισκω εναν ανθρωπο να ξερει να βοηθησει.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ,περα απο τη χαμηλη ταχυτητα wifi, ειναι οτι το desktop μου συνδεδεμενο με ethernet δεν βλεπει τη συνδεση.Βγαζει ενα ''Μη αναγνωρισμενο Δικτυο'' και ειμαι σιγουρος οτι οφειλεται στο γεγονος οτι εχω στατικη ip στο Pc μιας και ανηκει σε δικτυο με εκτυπωτες.Τους λεω λοιπον οτι εχω στατικη στο Pc Και μου κανουν ΟΛΟΙ reset στο ρουτερ και ζητανε να αλλαξω καλωδιο ethernet...

Ξερει καποιος πως ρυθμιζω τη στατικη στο ρουτερ μπας και συνδεθω ανθρωπινα με ethernet ???

Δημοσ.

Πρέπει να τα αλλάξεις με βάση την καινούργια  ip του ρούτερ για να έχεις ίντερνετ. Αν δεν γνωρίζεις εσύ έρχεται ο τεχνικός που τα έφτιαξε και τα ρυθμίζει.

Δημοσ.

Αν θέλεις μπορείς και στο ρούτερ, να την κάνεις 192.168.2.1, απλά σε περίπτωση κάποιου ρισετ που θα γίνει στο μόντεμ θα χαθεί η ρύθμιση.

Δημοσ.

Με το ZXHN 288A μπορείς στη Usb na δεις τα αρχεία από usb στικ αρκει να κάνεις τα εξης  δες το manual στη σελιδα 16  https://hyperoptic.com/wp-content/uploads/2017/10/ZTE-H298A-admin-manual.pdf

Δηάδη πας στις ρυθμίσεις του ρούτερ local network -> ftp βάζεις ενα username και ενα password και ενεργοποιείς το ftp server στο on. μετά ανοίγεις τον filezilla βάζεις στο host ftp//192.168.1.1 δίπλα το username και πιο δίπλα το password και τα βλέπεις ολα με drag n drop τα παιρνεις κλπ...

Δημοσ.

Δεν υπάρχει κανένας τρόπος να προσπεράσω το DNS του router; Με την επιλογή που έχει στο μενού, προσθέτοντας DNS το μόνο αποτέλεσμα που έχω είναι να έχω το αρχικό DNS που δίνει η Wind + ένα νέο, αλλά για λογισμικό όπως το Pi-Hole, δυστυχώς δεν γίνεται δουλειά.

On 01/07/2022 at 09:03, Steliosdelas said:

Καλημέρα σας,

μολις χθες συνδεθηκα στη wind χρησιμοποιωντας το συγκεκριμενο ρουτερ.

Εχω κανει ηδη 4 τηλεφωνα μεσα και δεν βρισκω εναν ανθρωπο να ξερει να βοηθησει.

Το προβλημα που αντιμετωπιζω ,περα απο τη χαμηλη ταχυτητα wifi, ειναι οτι το desktop μου συνδεδεμενο με ethernet δεν βλεπει τη συνδεση.Βγαζει ενα ''Μη αναγνωρισμενο Δικτυο'' και ειμαι σιγουρος οτι οφειλεται στο γεγονος οτι εχω στατικη ip στο Pc μιας και ανηκει σε δικτυο με εκτυπωτες.Τους λεω λοιπον οτι εχω στατικη στο Pc Και μου κανουν ΟΛΟΙ reset στο ρουτερ και ζητανε να αλλαξω καλωδιο ethernet...

Ξερει καποιος πως ρυθμιζω τη στατικη στο ρουτερ μπας και συνδεθω ανθρωπινα με ethernet ???

Μήπως έχεις ρυθμίσει στατική ήδη από παλεότερα στο PC, οπότε καταλήγουν να βρίσκονται σε διαφορετικό subnet?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...