dimitris1090t Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα αντιμετωπίζω ένα θέμα με το outlooκ. Θέλω τα εισερχόμενα απο διαφορετικά email acc που έχω στο outlook να αποθηκεύονται ή να προωθουνται σε εναν φακελο όλα ,δηλαδή θέλω να φτιάξω έναν Unifield Inbox . Έψαξα στο ίντερνετ αλλά δε βρήκα κάτι που όντως να δουλεύει. Ξέρει κάποιος τον τρόπο? Ευχαριστώ πολύ! Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από dimitris1090t
Tsino Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Με Rules δε μπορείς να το κάνεις? πχ σε ενα τοπικό inbox ?
dimitris1090t Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 15 ώρες πριν, Tsino είπε Με Rules δε μπορείς να το κάνεις? πχ σε ενα τοπικό inbox ? Δηλαδή τι εννοείς με Rules?
Tsino Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δες εδω: https://support.microsoft.com/en-us/office/use-inbox-rules-in-outlook-com-4b094371-a5d7-49bd-8b1b-4e4896a7cc5d?ui=en-us&rs=en-us&ad=us Ουσιαστικά ένα rule για κάθε inbox ώστε όλα τα μηνύματα που θα έρχονται να τα μεταφέρεις σε κάποιο inbox που θα καθορίσεις εσύ. 1
Agent_Orange Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Τα inbox rules δεν κανουν move or copy μεταξύ mailboxes αλλά σε φακέλους στο ιδιο mailbox. Γιατι δεν φτιαχνεις ενα search folder, ονομασε τον Unified και πες του create a custom search folder κατω κατω. Στο επόμενο βήμα πάτα browse και επέλεξε τους φακέλους που έχουν μηνύματα που θες να βλέπεις (πχ τα inbox του καθε account σου) Στο warning οτι δεν έχεις επιλέξει criteria πάτα Yes και ετοιμος. 1 1
dimitris1090t Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουλίου 2020 Αν πατήσω την επιλογή redirect στις επιλογές rules όπως κάνει ο τυπάς στο βίντεο δεν θα πάρω το αποτέλεσμα που επιθυμώ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα