Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

ενδιαφέρομαι να παρακολουθώ 4 αυτοκίνητα, συγκεκριμένα 

θέση, ιστορικό, επιτάχυνση - επιβράδυνση και να έχω ειδοποίηση όταν υπάρχει απόκλιση απο τις προκαθορισμένες διαδρομές. 

Η αρχική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσω μια IOT sim πχ της cosmote για το κάθε όχημα, ενα gps tracker και μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τα παραπάνω . 

Επειδή πολλά gps tracker στα χαρακτηριστικά φαίνονται άριστα και όταν μπαίνεις σε κάτι κινέζικους server υπάρχει τεράστια καθυστέρηση, θα ήθελα το κριτήριο της επιλογής να είναι η συνεργαζόμενη διαδικτυακή πλατφόρμα της συσκευής, να είναι αξιόπιστη και με αποδεκτή ταχύτητα ανταπόκρισης. 

Τι θα συμβουλεύατε? 

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, newpine είπε

Καλησπέρα, 

ενδιαφέρομαι να παρακολουθώ 4 αυτοκίνητα, συγκεκριμένα 

θέση, ιστορικό, επιτάχυνση - επιβράδυνση και να έχω ειδοποίηση όταν υπάρχει απόκλιση απο τις προκαθορισμένες διαδρομές. 

Η αρχική ιδέα είναι να χρησιμοποιήσω μια IOT sim πχ της cosmote για το κάθε όχημα, ενα gps tracker και μια διαδικτυακή πλατφόρμα για τα παραπάνω . 

Επειδή πολλά gps tracker στα χαρακτηριστικά φαίνονται άριστα και όταν μπαίνεις σε κάτι κινέζικους server υπάρχει τεράστια καθυστέρηση, θα ήθελα το κριτήριο της επιλογής να είναι η συνεργαζόμενη διαδικτυακή πλατφόρμα της συσκευής, να είναι αξιόπιστη και με αποδεκτή ταχύτητα ανταπόκρισης. 

Τι θα συμβουλεύατε? 

Δες αυτούς με έχουν τρελάνει στο spam και είχα ζητήσει μια προσφορά μόνο

https://server42.mailstudio.gr/display.php?M=3743198&C=1f6c0867bfe341ca153fe8db9460a146&S=4664&L=2962&N=2981

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Cosmote fleer tracker?

Το κοίταξα αυτό, θα μου κοστίσει 240ευρω τον χρονο για το καθε όχημα. 

6 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Cosmote fleer tracker?

Επεξ/σία από newpine
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, newpine είπε

Το κοίταξα αυτό, θα μου κοστίσει 240ευρω τον χρονο για το καθε όχημα. 

πολλά ή λίγα?

Το παραμυθι πια δεν εναι τι "μηχανακι" θα παρεις αλλα το κοστος των δεδομενων

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα φίλε, καλύτερα να πας σε επαγγελματίες του χώρου για διαχείριση στόλου οχημάτων. Είμαι πελάτης τους πολλά χρόνια και πολύ ικανοποιημένος.

Στις 22/6/2020 στις 4:18 ΜΜ, Geocheats2 είπε

Δες αυτούς με έχουν τρελάνει στο spam και είχα ζητήσει μια προσφορά μόνο

https://server42.mailstudio.gr/display.php?M=3743198&C=1f6c0867bfe341ca153fe8db9460a146&S=4664&L=2962&N=2981

ΜΑΚΡΙΑ!! Εμ σε έχουν πεθάνει στο SPAM, εμ τους προτείνεις στον άνθρωπο;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...