Brashida Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα είμαι λίγο ψιλοασχετος με αυτά.Πηγα σήμερα να κάνω εγγραφή μέσω υπολογιστή για να έκδοση κάρτα άνεργιας ΟΑΕΔ.Μου ζητάει κλειδάριθμο εγώ όμως δεν έχω δικό μ,το είχα κάνει παλιά με των γονιών μου που πλέον δεν ίσχυει γιατί έχω βγει από την φορολογική δήλωση.Πως μπορώ να βγάλω κλειδάριθμο αν γίνεται μέσω ίντερνετ για να γλιτώσω χρόνο αλλά μάλλον θα πρέπει να πάω στην αρμόδια ΔΟΥ για να πάρω λογικά το χαρτί? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Brashida
asmilon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Αν δε κανω λαθος αυτο τον κλειδαριθμο στον δινουν απο τον ΟΕΑΔ και μετα κανεις την εγγραφη. Δε ξερω αν εχει αλλαξει η διαδικασια πχ λογω Covid...
Brashida Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 9 minutes ago, asmilon said: Αν δε κανω λαθος αυτο τον κλειδαριθμο στον δινουν απο τον ΟΕΑΔ και μετα κανεις την εγγραφη. Δε ξερω αν εχει αλλαξει η διαδικασια πχ λογω Covid... Εγώ όταν πήγα μου είπαν μόνο ηλεκτρονικά γίνονται οι αιτήσεις για κάρτα άνεργιας μου έδειξε και την διαδικασία και μου είπε για ταυτοποίηση πρέπει να βάλεις τον κλειδάριθμο εγώ δεν έχω οπότε το είχα κάνει με των γονιών μου τώρα που θέλω να ξανακανω θα πρέπει να έκδοσω δικό μ κλειδάριθμο και αυτό μόνο από την εφορία νομίζω γίνεται αν δεν κάνω λάθος γι'αυτό ρωτάω?
asmilon Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στην φορμα εγγραφης παντως αναφερει οτι πρεπει να επισκεφτεις τον ΟΑΕΔ της περιοχης σου....
George b Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Αν εχεις κωδικους της εφοριας (taxisnet) τοτε μπορεις να ανοιξεις και λογαριασμο μεσω αυτων των κωδικων,αν δεν εχεις θα πρεπει να πας στον ΟΑΕΔ να σου δωσουν κλειδαριθμο. Καλο θα ηταν πριν πας καλεσεις το τοπικο καταστημα ΟΑΕΔ ωστε να σου δωσουν παραπανω πληροφορίες. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Κλειδάριθμος μόνο από ΔΟΥ σου δίνεται. Και λογαριασμό taxis να έχεις, πάλι κλειδάριθμο θα χρειαστείς. Απλά αυτόν που χρησιμοποιήσες για να ανοίξεις τον λογαριασμό στο ταξις.
Brashida Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) εγω πηγα στο κπα2 της πειροχης μου και μου ειπαν μονο ηλεκτρονικα γινονται οι εγγραφες βαζοντας αυτα τα στοιχεια.Δηλαδη για να καταλαβω χρειαζεται να δημιουργησω κωδικους taxisnet η θα μ δωσουν απο εκει καποιο κλειδαριθμο.Επισης ονομα χρηστη και κωδικο τι βαζουμε οτι θελουμε εμεις? Επισης να ρωτησω κατι αλλο.Ειχα κανει εγγραφη στο μητρωο του οαεδ οταν ημουν ανεργος αφου τελιωσα τις σχολικες μ υποχρεωσεις και εχοντας δουλεψει σεζον καλοκαιρι.Τωρα πλεον μπορω μετα απο 1,5 χρονο περιπου με αυτα τα στοιχεια να συνδεθω ηλεκτεκτρονικα και να ισχυει ακομη η καρτα αυτη μη εχοντας γινει ανανεωση για 1,5 χρονο ουσιαστικα ηταν απειραχτη? Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Brashida
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) [Λάθος λεγόμενα που παραπλανούν κόσμο.] Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Επισκέπτης
Joshua21 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 26 λεπτά πριν, JohnGTA είπε Τα έχεις μπερδέψει. ΔΟΥ σου δίνουν κλειδάριθμο -> Με κλειδάριθμο κάνεις λογαριασμό taxis -> Taxis το βάζεις στην εφαρμογή ΟΑΕΔ Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει, άλλος ο κλειδάριθμος για το taxisnet και άλλος ο κλειδάριθμος για τον ΟΑΕΔ.
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, Joshua21 είπε Μάλλον εσύ τα έχεις μπερδέψει, άλλος ο κλειδάριθμος για το taxisnet και άλλος ο κλειδάριθμος για τον ΟΑΕΔ. Ισχύει ισχύει. Το έψαξα λίγο και εντέλει κατέληξα σε αυτό. Έφτιαξα την αρχική μου απάντηση για να μην παραπλανώ κοσμάκη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα