AndyGR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Καλημέρα αδέρφια. Σήμερα το πρωί υπέπεσε στην αντίληψη μου μήνυμα γραμμένο στα Ελληνικά με αριθμό παράδοσης από ΕΛ.ΤΑ Φυσικά μου μπήκαν ψύλλοι στα αυτιά και το έψαξα και φυσικά ο αριθμός αναζήτησης δεν υπάρχει, το συνημμένο είναι πιθανό ransomare ή trojan. Το νου σας, ξεκίνησαν να φτιάχνουν και Ελληνικά κείμενα με Ελληνικές εταιρείες πλέον. Δείτε την φωτό Καλημέρα και πάλι! 3
G.TH. Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Γίδα γνπ. Πάλι καλά που δεν μετέφρασε βίον ανθόσπαρτον
KoreanW Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μου αρέσει που μετέφρασαν το "Best wishes" «Τις καλύτερες ευχές». Accuracy!
vforvaggelis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Στελνουν τα ΕΛΤΑ email? Ουτε δεματα δεν στελνουν... 1 1
BadBoy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Κανένα τρέιλερ να πάρεις μαζί για να μεταφέρεις το κιβώτιο.
dollyyy19 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 σημερα με εστειλε και εμενα η microsoft.....περιεργο.....(αν δεν ηταν το λινουξ,ακομη με αμιγκα θα ημανε.....)
AntiCambeR Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Στελνουν τα ΕΛΤΑ email? Μπα, μόνο sms και την κλασσική δικαιολογία οτι πέρασαν και δεν μας βρήκαν, μετά χτύπησε το ξυπνητήρι ⏰ τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα