TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Διχως να ξερω τι εχεις επανω τωρα = ποσες συσκευες (δισκους, dvd, ολα) θεωρω οτι πιθανοτατα δεν εχεις να βγαλεις κατι! Απλως να προσεξεις ο SSD να μπει σε Sata 3/6! 😃 Marvell® PCIe SATA6Gb/s controller: - 2 x SATA 6.0 Gb/s ports (Gray) https://www.asus.com/Motherboards/P7P55DE_PRO/specifications/ 1
anastasisk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πολυ ωραιος !! Να εισαι καλα ! Εαν θυμαμαι καλα, καρτα γραφικων ειχα αλλαξει (οχι εγω) πριν 4 χρονια περιπου . Μακελειο μαλλον θα γινει γιατι θα ειναι πρωτη μου φορα που επεμβαινω γενικα σε pc αλλα θα δω και κανενα βιντεο και θα τα καταφερω. ** Επισυναψα κατι μπας και βοηθησει περισσοτερο Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από anastasisk
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Οκ! Εχεις δυο 500αρηδες δισκους (οι οποιοι υποθετω δεν θα ειναι RAID φαση), εκ των οποιων λογικα ο ενας θα ειναι του λειτουργικου, και ο αλλος σαν "αποθηκη"? Θα 'κλωνοποιησεις': τον δισκο του λειτουργικου στον SSD, και θα τον εχεις αυτον σαν boot δισκο πανω στον Marvell 😀 Η παραφωνια του πραγματος βρισκεται στον i5-650 -που ειναι 2/4!- και τον οποιο δεν χρειαζεσαι πλεον (τη vga του!): εφοσον εχει μπει και Nvidia καρτα γραφικων! 1
anastasisk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Σε καθε σχεδον μια προταση απο την απαντηση σου εχω κι αγνωστες λεξεις. Θα μελετησω αυτα που εγραψες και θα ξεκινησω την εγχειρηση ! Ευχαριστω και παλι !! Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από anastasisk
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Θα μπορουσες δηλαδη να τον αντικαταστησεις με εναν 4/4: i5 η Xeon, οχι ομως 4/8 i7 η Xeon (εφοσον εισαι με το stock intel cooler του 650) Τον SSD θεωρω θα καταφερεις να τον εγκαταστησεις: δεν ειναι δυσκολο υπαρχουν tutorials online! 😎 O επεξεργαστης ειναι κατι αλλο - παραπανω, και προς το παρον δεν χρειαζεται να σε απασχολησει. 1
anastasisk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 ....μου εισαι σιγουρα κατανοητος??? Νταξ..με μια δευτερη ματια, κατι καταλαβα !!!!
dpolal Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, TheDevilMayCare είπε Θα μπορουσες δηλαδη να τον αντικαταστησεις με εναν 4/4: i5 η Xeon, οχι ομως 4/8 i7 η Xeon (εφοσον εισαι με το stock intel cooler του 650) Και οι άγνωστες λέξεις συνεχίζουν με αυξητικές τάσεις. Εξήγησε του ανθρώπου τί εννοείς λίγο καλύτερα, αφού σου λέει ότι δεν το έχει.
anastasisk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 ...ειμαι και σε ηλικια εμφραγματος, παιδια !!!! Σγα σζγα...!
TheDevilMayCare Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μα προλαβα και εγραψα (τα) παραπανω: O επεξεργαστης ειναι κατι αλλο - παραπανω, και προς το παρον δεν χρειαζεται να σε απασχολησει. 🥳 Για το δισκο/SSD εδω θα ειμαστε θα σου πουμε το πως (να) μην κανεις...καουμποισμους! 🤠 1
anastasisk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Ευχαριστω παιδια !!! Να ειστε καλα !!! 😀
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα