adrfinance Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Καλημέρα, Έχω ένα mountain bike Ideal Moovic. Αν αγοράσω ένα ποδήλατο πόλης της τάξης 500-1000 ευρώ (γιατί παραπάνω δύσκολα μπορώ να διαθέσω) πόσο μεγάλη διαφορά θα δω σε διαδρομές πόλης? Είμαι αρχάριος, δηλαδή χτες έκανα 15 χιλιόμετρα (ζωγράφου-αγία παρασκευή) και κουράζομαι αρκετά εύκολα. Ευχαριστώ.
zx1234r Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, adrfinance είπε Καλημέρα, Έχω ένα mountain bike Ideal Moovic. Αν αγοράσω ένα ποδήλατο πόλης της τάξης 500-1000 ευρώ (γιατί παραπάνω δύσκολα μπορώ να διαθέσω) πόσο μεγάλη διαφορά θα δω σε διαδρομές πόλης? Είμαι αρχάριος, δηλαδή χτες έκανα 15 χιλιόμετρα (ζωγράφου-αγία παρασκευή) και κουράζομαι αρκετά εύκολα. Ευχαριστώ. Το mountain bike σου δίνει και τη δυνατότητα στις ανηφόρες να χαμηλώσεις ταχύτητα για να βγουν πιο μαλακά. Της πόλεως δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό 1
adrfinance Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, zx1234r είπε Το mountain bike σου δίνει και τη δυνατότητα στις ανηφόρες να χαμηλώσεις ταχύτητα για να βγουν πιο μαλακά. Της πόλεως δεν ξέρω αν το κάνουν αυτό Αν αλλάξω τα λάστιχα από αυτά που έχει το mountain σε πόλης θα δω μεγάλη διαφορά ή όχι?
Argyrisk1 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Άμα θες πουλάω ένα καινούργιο ποδήλατο πόλης traking δηλαδή πιο ελαφρύ από mountain ώστε να είναι πιο εύκολη η κίνηση στην πόλη. Η φωτογραφίες είναι κάτω Δυστυχώς δεν με αφήνει να σου στείλω φωτογραφίες που το έχω στο κουτί του άμα θες δώσε μου το email σου ή το viber σου για να σου στείλω Άμα ενδιαφέρεσαι απάντησέ μου με προσωπικό μήνυμα 1
ardi21 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 22/6/2020 στις 12:20 ΜΜ, adrfinance είπε Αν αλλάξω τα λάστιχα από αυτά που έχει το mountain σε πόλης θα δω μεγάλη διαφορά ή όχι? Ναι αν αλλαξεις λαστιχα και βαλεις στενοτερα και με μικρο (η και καθολου) τακουνι θα δεις αρκετη διαφορα και με μικρο κοστος. Επεξ/σία 18 Ιουλίου 2020 από ardi21 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα