Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα, έχω το εξής πρόβλημα με ένα Xiaomi redmi 8a, ο ανηψιός μου  το είχε κλειδώσει, με μοτίβο το οποίο το ξέχασε,  προσπαθώ να

κάνω επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, σύμφωνα με οδηγίες που βρήκα σε βίντεο, αλλά κάθε φορά μου ζητάει να βάλω λογαριασμό, email,

ο οποίος να ήταν εγκατεστημένος τελευταία φορά στο κινητό, το οποίο δεν είναι δυνατό, γιατί δεν θυμάται ούτε το κωδικό ούτε ποιο email είχε βάλει.

Υπάρχει κάποια λύση;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Πολύ ξεχνάει ο ανηψιός,ας αγοράσει άλλο κινητό τωρα για να θυμάται.

ναι όντως δεν φαίνεται να υπάρχει άλλη λύση,

Δημοσ.

Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς καθώς δεν μου έχει τύχει. Αλλα μην βιάζεσαι, κάποιος θα σου απαντήσει σήμερα, αύριο ή αυτές τις μέρες. Εγώ αυτό που θα έκανα αν δεν έβρισκα λύση θα ήταν να αλλάξω τον κωδικό gmail ούτως ώστε να ολοκληρώσω την διαδικασία. Στην χειρότερη θα του ξαναπερνούσα την rom (αλλά είναι το πιο ακραίο σενάριο που δεν θα χρειαστεί σε καμία περίπτωση να κάνεις.) Λύσεις υπάρχουν, λίγη υπομονή και θα βρεθεί η λύση 😉

Αν δεν βρεθεί λύση από εδώ ρώτα και εδώ που είναι το κατάλληλο νήμα. 

Λάθη σαν μικρό παιδί έχω κάνει πολλά (και δεν ήταν λάθη που έκανα επίτηδες) όσον αφορά τα πράγματα που μεταχειριζόμουν, όμως αυτά είναι που με έσωσαν καθώς με κάθε λάθος έβρισκα και την αντίστοιχη λύση μόνος μου ή με κάποιον άλλο, αλλά και την γνώση στο πως να μεταχειριστώ μια παρόμοια κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα σε ένα παιδί να πάει να πάρει καινούργιο κινητό για να μάθει από τα λάθη του,  μπορεί να μάθει από τα λάθη του με πολύ πιο ευχάριστο τρόπο παρά δυσάρεστο. Γιατί αν ήταν όλοι μας να αλλάζαμε συσκευές αν για κάποιο λόγο ξεχνούσαμε το gmail, τότε καήκαμε 😂

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GeorgeR1_700 είπε

Δεν ξέρω ακριβώς τι εννοείς καθώς δεν μου έχει τύχει. Αλλα μην βιάζεσαι, κάποιος θα σου απαντήσει σήμερα, αύριο ή αυτές τις μέρες. Εγώ αυτό που θα έκανα αν δεν έβρισκα λύση θα ήταν να αλλάξω τον κωδικό gmail ούτως ώστε να ολοκληρώσω την διαδικασία. Στην χειρότερη θα του ξαναπερνούσα την rom (αλλά είναι το πιο ακραίο σενάριο που δεν θα χρειαστεί σε καμία περίπτωση να κάνεις.) Λύσεις υπάρχουν, λίγη υπομονή και θα βρεθεί η λύση 😉

Αν δεν βρεθεί λύση από εδώ ρώτα και εδώ που είναι το κατάλληλο νήμα. 

Λάθη σαν μικρό παιδί έχω κάνει πολλά (και δεν ήταν λάθη που έκανα επίτηδες) όσον αφορά τα πράγματα που μεταχειριζόμουν, όμως αυτά είναι που με έσωσαν καθώς με κάθε λάθος έβρισκα και την αντίστοιχη λύση μόνος μου ή με κάποιον άλλο, αλλά και την γνώση στο πως να μεταχειριστώ μια παρόμοια κατάσταση. Σε καμία περίπτωση δεν θα έλεγα σε ένα παιδί να πάει να πάρει καινούργιο κινητό για να μάθει από τα λάθη του,  μπορεί να μάθει από τα λάθη του με πολύ πιο ευχάριστο τρόπο παρά δυσάρεστο. Γιατί αν ήταν όλοι μας να αλλάζαμε συσκευές αν για κάποιο λόγο ξεχνούσαμε το gmail, τότε καήκαμε 😂

Αφού ουτε το email  θυμάται.

Και μάλλον εγώ είμαι και πολύ καχύποπτος με κάτι τέτοια.

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ.

Αν δε θυμηθεί το email δεν υπάρχει λύση, με την απόδειξη αγοράς πας στην αντιπροσωπία και ίσος κάτι να γίνει. Και τη ρομ να ξαναπεράσει με fastboot πάλι δε θα ανοίξει.

• Like 1
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...