Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω ξεμείνει με το xiaomi redmi 4a το μέχρι στιγμής έκανε ικανοποιητικά την  δουλειά του. Όμως πια έχει αρκετά αργό με αποτέλεσμα να εκνευρίζομαι. Καινούργιο κινητό δεν θέλω να πάρω ακόμη λόγω οικονομικών θεμάτων. Σκέφτηκα την λύση των custom rom άλλα δεν βρίσκω κάποια ελαφριά για το συγκεκριμένο κινητό. Είχα κάποια στιγμή το pixel experience κάλο άλλα είχε αρκετά bugs. Στο google βγάζει διάφορα άλλα δεν με τραβάνε καθόλου στο μάτι. Και να έχετε υπόψιν σας να έχει όσο το δυνατόν πιο ενημερωμένη εκδοσή ασφάλειας

Δημοσ.

Το κοντινοτερο που θα βρεις σε aosp ειναι το lineage os.
https://lineageos.org/

Εννοειται πως για να εγκαταστησεις αλλη rom θες custom recovery και, πριν απο αυτο, unlocked bootloader για να εγκαταστησεις την custom recovery.

• Like 2
Δημοσ.

Ολα αυτα που αναφερεις τα εχω κανει. Θα δοκιμασω πρωτα την aosp να πειραματιστω λιγο να δω πως παει. Γενικα θελω ελαφρυ λειτουργικο καθως ειναι χαμηλων δυνατοτητων το κινητο μου

Δημοσ.

Μετα απο αρκετο ψαξιμο ειμαι σε διλημμα. Aosp ή lineage. Σαν αποδοση φαινονται πολυ ιδια. Τωρα δεν ξερω αν καποιο εχει καλυτερη διαχειρηση μπαταριας ελαφρυτερο περιβαλλον κτλ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Hasta La Vista είπε

Χρήστης LineageOS εδώ ... Έχω δοκιμάσει και τις 2 στο παρελθόν . είναι και οι 2 εξίσου πολύ καλές με την lineageos πιο focused σε privacy.

Εχω βαλει τωρα σε ενα παλιο samsung και ναι ειναι πολυ ασφαλες σαν λειτουργικο και γρηγορο σε σχεση με το stock

Βεβαια για το κινητο μου unofficial βρισκω σε android 10 ενω η aosp εχει official με android 9

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Figantu είπε

Εχω βαλει τωρα σε ενα παλιο samsung και ναι ειναι πολυ ασφαλες σαν λειτουργικο και γρηγορο σε σχεση με το stock

Βεβαια για το κινητο μου unofficial βρισκω σε android 10 ενω η aosp εχει official με android 9

τότε είναι πάνω σου το θέμα , αν δεν βρεις κάποιο σοβαρό bug και την κατανάλωση της RAM χαμηλή , μείνε με τον unofficial .

Δημοσ.

Εβαλα την aosp και τρεχει πολυ ομαλα τις εφαρμογες τις κραταει στην ram αλλα υπαρχει ενα μεγαλο προβλημα. Δεν δουλευει ο φακος. Δοκιμασα να κατεβασω εφαρμογη αλλα και παλι δεν αναβε ο φακος. Στην καμερα οταν βαζω το φλας δουλευει εκει. Με μια αναζητηση στο ιντερνετ δεν βρηκα καποιον με αυτο το προβλημα. Οποτε τι κανω τωρα? Μενω με aosp προσπαθωντας να βρω λυση για το προβλημα ή παω σε lineage?

Δημοσ.

μπες recovery για μενα (twrp), παρε image, κρατα το στην ακρη και δοκιμασε και lineage και

βλεπεις ποια θα σου κατσει καλυτερα

Δημοσ.

Τελικα θα μεινω στην lineage os καθως ειναι ελαφρως πιο γρηγορη απο την aosp και καθε μηνα ενημερωνεται ο κωδικας ασφαλειας πραγμα που σημαινει καλυτερη ασφαλεια και ισως διαχειριζεται καλυτερα την μπαταρια σε σχεση με το miui

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...