Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στην παρέα , 

εχω μια - δυο απορίες - ερωτήσεις  σε όποιον γνωρίζει διότι είμαι σε αναζήτησή για αγορά powerbank.

Αρχικά , μπορούμε να αγοράσουμε και να έρθει κανονικά powerbank από Κίνα ας πούμε ; Ή θα κολλήσει και δεν θα έρθει ποτέ ; Θυμάμαι πως αυτή η κατηργορθα αγορών είχε παγώσει.

Δευτερον , προτείνετε 1-2 μάρκες - μοντέλα αν κάποιος έχει εμπειρία. Θέλω από 10.000 mah και ανω

ευχαριστω 

Δημοσ.
5 ώρες πριν, Iris_89 είπε

1. Καλύτερα όχι από Κίνα

2. Anker/Belkin

Θένκς , οπότε Skroutz ή κάποια προσφορά από Amazon κτλ ;

5 ώρες πριν, zygorito είπε

Θα έρθει αλλά θα το έχεις τα Χριστούγεννα με την ταχύτητα που έρχονται τα δέματα :p.

Δες και τα Intenso , εγώ έχω δύο από αυτά. 

θα έρθει όποτε έχει γίνει άρση στις απαγορεύσεις εισαγωγής μπαταριών από την Κίνα ;

ειχα ένα Xiaomi 20.000 προτού το δώσω πρόπερσι στην αδερφή μου όποτε έλεγα να κινηθώ σε κάτι τέτοιο αν βρω σε καλή τιμή και "έρχεται Ελλάδα"

Δημοσ.
2 hours ago, MontzOlee said:

Θένκς , οπότε Skroutz ή κάποια προσφορά από Amazon κτλ ;

θα έρθει όποτε έχει γίνει άρση στις απαγορεύσεις εισαγωγής μπαταριών από την Κίνα ;

ειχα ένα Xiaomi 20.000 προτού το δώσω πρόπερσι στην αδερφή μου όποτε έλεγα να κινηθώ σε κάτι τέτοιο αν βρω σε καλή τιμή και "έρχεται Ελλάδα"

ειχα και εγω το 2000 mah της  xiaomi και ηταν top

Δημοσ.

Σε τι τιμές βρίσκεις από Κίνα που δεν συμφέρει να πάρεις από Ελλάδα; Powerbanks μάρκας Xiaomi από την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπία (που σημαίνει ότι έχεις και εγγύηση, αν το πάρεις από Κίνα και σου χαλάσει τρέχα γύρευε μετά), άμεσα διαθέσιμα που σημαίνει ότι σε 1-2 εργάσιμες το έχεις στα χέρια σου, και σε περίπτωση βλάβης το στέλνεις άμεσα πίσω, με 30 ευρώ στα 20.000Mah.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε

Σε τι τιμές βρίσκεις από Κίνα που δεν συμφέρει να πάρεις από Ελλάδα; Powerbanks μάρκας Xiaomi από την επίσημη Ελληνική αντιπροσωπία (που σημαίνει ότι έχεις και εγγύηση, αν το πάρεις από Κίνα και σου χαλάσει τρέχα γύρευε μετά), άμεσα διαθέσιμα που σημαίνει ότι σε 1-2 εργάσιμες το έχεις στα χέρια σου, και σε περίπτωση βλάβης το στέλνεις άμεσα πίσω, με 30 ευρώ στα 20.000Mah.

Εξαρτάται . Κατα καιρούς μπορείς να βρεις powerbanks xiaomi σε προσφορά απο Κίνα (Banggood, aliexpress) και να γλιτώσεις ένα 10 ευρω .  Κάποιες φορές συμφέρει κάποιες όχι . 
Επίσης τα powerbanks δύσκολο να πάθουν κάτι θεωρώ  και η επένδυση σου είναι μικρή  οπότε πιο εύκολα παίρνεις το ρίσκο για να γλιτώσεις 10 ευρώ και σίγουρα έχει να κάνει και με την τσέπη του καθενώς μας και κατά πόσο μετράει αυτά τα 10 ευρώ και το ρίσκο . 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...