Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Καλημέρα με μισή καρδιά. Λοιπόν , θα ξεκινήσω το στόρι δέκα χρόνια πριν. 2010 , στην θητεία μου στον Ε.Σ , κατά την διάρκεια καψονιού-τρεξίματος με πιάνει ένα τσίμπημα στο γόνατο. Κλάιν Μάϊν σκέφτομαι με το 19χρονο άπειρο μυαλουδάκι μου , τόσα χρόνια ποδόσφαιρο εδώ θα κολλήσω. Για τις επόμενες 7 μέρες ελεύθερος ασκήσεων και πόνο στο ανέβα-κατέβα σκάλα και έπειτα ο πόνος εξαφανίζεται. Συνεχίζω κανονικά τρέξιμο , βάρη και αργότερο ποδόσφαιρο ακόμα και σε ομάδα ερασιτεχνικά χωρίς καμία ενόχληση. 2020 Μάιο , μετά από μεγάλο διάστημα αποχής από οποιαδήποτε μορφή άσκησης , πηγαίνω για τζόκινγκ. Μετά από 1-2 χλμ νιώθω πάλι μια ενόχληση στο αριστερό γόνατο, συνεχίζω και σκέφτομαι πως θα περάσει. Όσο συνεχίζω η ενόχληση γίνεται πόνος και σταματάω. Για τις επόμενες 5-6 μέρες ενόχληση στην βάδιση και στο ανέβα-κατέβα σκάλα και έπειτα ο πόνος εξαφανίζεται. Θυμήθηκα το περιστατικό προ δεκαετίας και αναλογίστηκα πως , όπως και τότε με λίγη ξεκούραση θα είμαι ΟΚ. 2020 Ιούνιο , έναν μήνα ακριβώς μετά πηγαίνω για χαλαρό τζόκινγκ , μετά από 1χλμ , ίδια εκνευριστική ενόχληση στο ίδιο ακριβώς σημείο. Για 2-3 μέρες πόνος στο ανέβα-κατέβα και ενόχληση στο περπάτημα . Πλέον μετά από 10 μέρες νιώθω τέλεια , χωρίς ενόχληση , αλλά ξέρω πως αν κάνω να τρέξω θα ξαναρχίσει. Δεν έχω κάνει ακόμα κάποια εξέταση και φοβάμαι για το τι θα ακούσω. Θα πάω οπωσδήποτε , αλλά πρώτα θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις. Παίζει ρήξη μηνίσκου - χιαστού; Παίζει να γλιτώσω το νυστέρι; Υπάρχει περίπτωση να είναι κάτι άλλο εκτός από μηνίσκο - χιαστό;
dionisis1925 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Εμενα για μηνίσκο μου κάνει η περιγραφή , πρέπει να κάνεις μαγνητική για να δεις ακριβώς τι παίζει , ίσως με μια απλή παγοθεραπεία κτλπ να σου περάσει , μπορεί να χρειαστείς και αρθροσκόπηση , καλύτερα να επισκεφθείς έναν ορθοπεδικό.
TechnoState Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 ... όλα παίζουν Η μαγνητική κ ο ορθοπεδικός σου θα απαντήσουν με σιγουριά. Με χειρουργεία κ στα δύο γόνατα μου η ζωή συνεχίζεται κανονικά, με λίγη προσοχή παραπάνω κ καλή φυσική κατάσταση. 1
Weiss Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μοιάζει και με χονδροπαθεια αυτό που περιγράφεις.
Kostasspil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 2 hours ago, vaggelisthesgr said: φοβάμαι για το τι θα ακούσω Να φοβασαι πιο πολυ για το τι θα γραψει εδω μεσα ο καθενας, παρα για το τι θα σου πει ο γιατρος 3
epp Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Googlaρε ITB Syndrome και δες ασκησεις που μπορείς να κανεις σε συνδυασμό με αφθονο black roll
Super Moderators billdanos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Super Moderators Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Για ιατρικά θέματα να απευθύνεστε πρώτα στο γιατρό σας... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις