Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας παιδια ειμαι,θελω την βοηθεια σας.Ζω σε μια σχετικα μικρη πολη και εχουμε ενα καταστημα μονο με ειδη ηλεκτρονικων τσιγαρων.Το προβλημα που εχω ειναι οτι δεν αφηνει τους πελατους ο καταστηματαρχης να δοκιμαζουν υγρα με αποτελεσμα να εχω αγορασει ποσα υγρα να μην εχω βρει ακομα τις γευσεις που θελω?Αυτο που σκεφτηκα ειναι να βρω να παρεγγελνω απο καποιο site(αν εχετε να μου προτεινετε καποιο) μιας και δεν συμφερει να παω σε αλλη πολη για να δοκιμασω υγρα αφου θα πρεπει να καψω και 30 ευρω βενζινη..τι μου προτεινετε?

Δημοσ.

Αν είναι ένα μικρό επαρχιακό μαγαζί με ελάχιστη κατανάλωση σίγουρα δεν τον συμφέρει να ανοίγει ένα μπουκάλι από το κάθε υγρό για δοκιμή.

Αν τα παραγγέλνεις από site πάλι δεν τα παίρνεις χωρίς δοκιμή;;;;;;;;;; Εάν τα ίδια είναι πιο οικονομικά παράγγειλέ τα από εκεί.Πιο ειδικές απαντήσεις μπορείς να αναζητήσεις και σε πιο εξειδικευμένα φόρουμ για το ηλεκτρονικό τσιγάρο.

Δημοσ.

εγινε φιλε ευχαριστω..ναι φανταζομαι θα ειναι πιο οικονομικα..αλλα γενικα μου την εδωσε κιολας αυτος..γιατι πηγα να αγορασω ατμοποιητη και δεν με αφησε ουτε ατμοποιητες να δοκιμασω!Απλα αγορασα εναν στα τυφλα..(ευτυχως ηξερα τι παιζει λιγο πολυ)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...