Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Θέλουμε να κάνουμε μια σύνδεση internet με τον συνεργάτη μου στο καταστημα το οποίο νοικιαζουμε.

Για internet θα θέλαμε κάτι με 10mbps upload αλλά αν δεν βρούμε υποθέτω πως θα συμβιβαστουμε με 50down/5up.

To ερώτημα είναι κυρίως το τι μπορούμε να κάνουμε για το σταθερο->

Επειδή βρισκόμαστε συχνα σε project εκτός καταστήματος ήθελα να ρωτησω εαν υπάρχει κάποιος τροπος να γίνετε κάποιου ειδους "εκτροπή" σε 2 κινητα(του συνεργάτη+δικο μου)

Θυμάμαι παλιότερα που είχα cyta υπήρχε app που εαν ήσουν συνδεδεμένος στο internet μπορούσες να κανεις κλήσεις μέσω σταθερού αριθμού(εμφανιζόταν ο αριθμός του σταθερού+η χρέωση γινόταν σε εκείνο τον λογαριασμό)

Έχει κανεις εμπειρία απο κάτι αντίστοιχο?

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, @topos είπε

Καλησπέρα,

Θέλουμε να κάνουμε μια σύνδεση internet με τον συνεργάτη μου στο καταστημα το οποίο νοικιαζουμε.

Για internet θα θέλαμε κάτι με 10mbps upload αλλά αν δεν βρούμε υποθέτω πως θα συμβιβαστουμε με 50down/5up.

To ερώτημα είναι κυρίως το τι μπορούμε να κάνουμε για το σταθερο->

Επειδή βρισκόμαστε συχνα σε project εκτός καταστήματος ήθελα να ρωτησω εαν υπάρχει κάποιος τροπος να γίνετε κάποιου ειδους "εκτροπή" σε 2 κινητα(του συνεργάτη+δικο μου)

Θυμάμαι παλιότερα που είχα cyta υπήρχε app που εαν ήσουν συνδεδεμένος στο internet μπορούσες να κανεις κλήσεις μέσω σταθερού αριθμού(εμφανιζόταν ο αριθμός του σταθερού+η χρέωση γινόταν σε εκείνο τον λογαριασμό)

Έχει κανεις εμπειρία απο κάτι αντίστοιχο?

αμα το καφαο δεν ειναι καμπινα θα εχεις 10mbps upload, σε καποιους παρόχους 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...