Θοδωρής005 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Παιδιά έχω ένα alfa romeo 159 και κάποιες φορές όταν βάζω μπρός μου βγάζει ένδειξη ότι ο κινητήρας έχει υπερθέρμανση καί μετά από λίγο τό σβήνει ξέρει κάνεις Τι γίνεται ;; γιατί ο δείκτης δείχνει φυσιολογική θερμοκρασία που είχε παντα δηλαδή 100 βαθμους πειτε μου αν ξέρετε;;
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Θοδωρής005 είπε Παιδιά έχω ένα alfa romeo 159 και κάποιες φορές όταν βάζω μπρός μου βγάζει ένδειξη ότι ο κινητήρας έχει υπερθέρμανση καί μετά από λίγο τό σβήνει ξέρει κάνεις Τι γίνεται ;; γιατί ο δείκτης δείχνει φυσιολογική θερμοκρασία που είχε παντα δηλαδή 100 βαθμους πειτε μου αν ξέρετε;; Υγρά έχεις κοιτάξει;Συνεργείο έχεις πάει;
meletis_m Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Θοδωρής005 είπε Παιδιά έχω ένα alfa romeo 159 και κάποιες φορές όταν βάζω μπρός μου βγάζει ένδειξη ότι ο κινητήρας έχει υπερθέρμανση καί μετά από λίγο τό σβήνει ξέρει κάνεις Τι γίνεται ;; γιατί ο δείκτης δείχνει φυσιολογική θερμοκρασία που είχε παντα δηλαδή 100 βαθμους πειτε μου αν ξέρετε;; Κάνε μια βόλτα από το συνεργείο , το αισθητήρα θερμοκρασίας νερού το έχεις κοιτάξει ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα