Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με τον κωδικό BGHP40 το Huawei p40 100 ευρώ κάτω από το Σκρούτζ. Επειδή δεν ξέρω τι παίζει με τελωνεία κλπ, επειδή έχω πολύ καιρό να ασχοληθώ με παραγγελίες από Κίνα, αν πληρώνεις τελωνείο ας σβηστεί το θέμα.

Επεξ/σία από jeetkunedo
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, IgnoreThem είπε

πιστευω οτι κανεις δεν θα ειναι τοσο τρελος να κανει αυτη την αγορα

Αν αναφέρεσαι στο τελωνείο, πιστεύω ότι πρέπει να διαβάσεις λίγο για τις μεθόδους αποστολής. 

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, manosfp είπε

Αν αναφέρεσαι στο τελωνείο, πιστεύω ότι πρέπει να διαβάσεις λίγο για τις μεθόδους αποστολής. 

Νομίζω αναφέρεται γενικά σε αγορές από Κίνα. Εγγύηση, υποστήριξη κτλ. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, neosstoforum είπε

Νομίζω αναφέρεται γενικά σε αγορές από Κίνα. Εγγύηση, υποστήριξη κτλ. 

Δεν είναι υποχρεωτικό, όμως δεν σημαίνει ότι είναι απαγορευτικό. Γιαυτό οι χαρακτηρισμοί τρελός κλπ δεν έχουν θέση στο συγκεκριμένο section.

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επειδή καταντάω γραφικός και εγώ και κάποιοι άλλοι που έχουμε καταντήσει να γκρινιάζουμε συνεχώς για το φόρουμ , προτείνω , εφόσον τα παιδιά θέλουν συνεχώς να ανεβάζουν "προσφορές" από Banggood και άλλα κινεζοσάιτ , να δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο τόπικ ώστε να μην θάβονται οι προσφορές από ελληνικά/ευρωπαικά μαγαζία.

Το λέω για πολλούς λόγους , θα αναφέρω 2-3 για να εξηγήσω : 

• Είναι λογικό να αγοράζεις κάτι πιο φθηνά από Κίνα , ιδιαίτερα όταν τα περισσότερα μαγαζία εδώ ουσιαστικά κάνουν τον μεσάζοντα σε όλα αυτά.
  • Τα περισσότερα προιόντα που παρουσιάζονται ως προσφορές , ουσιαστικά αυτή είναι η τιμή τους και μιλάμε πολλές φορές για προιόντα που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει.
  • Αυτό που προανέφερα και πάνω , θάβονται προσφορές και προιόντα από ελληνικά/ευρωπαικά καταστήματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που παρακολουθούμε το φόρουμ.

Αυτά , ελπίζω να το δει ο αρμόδιος και να δημιουργηθεί και να είμαστε όλοι χαρούμενοι.
ΥΓ. Με την ίδια λογική τα ποστ με παιχνίδια από G2a/CDKeys κτλ. θα έπρεπε να θεωρούνται προσφορές εφόσον είναι πολλές φορές 30-40% κάτω από την τιμή steam/origin. Όμως δεν πάει έτσι ...

Επεξ/σία από tomtsir
  • Like 10
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η τελική τιμή είναι 471,95€ αν ξετικάρεις το shipping insurance και επιλέξεις EU priority line (ήτοι 7,23€) για αποφυγή τελωνείου.

Μετατρέπουμε το νόμισμα σε € μέσα απο την σελίδα του Banggood και πληρώνουμε σε ευρώ προκειμένου να μην χρεωθούμε με έξοδα μετατροπής συναλλάγματος απο την τράπεζά μας.

Σε άλλο νόμισμα πληρώνουμε αν έχουμε Revolut.

Το P40 128GB σαν αυτό του νήματος ξεκινά από τα 580€ στην Ελλάδα χωρίς να υπολογιστούν μεταφορικά. Ήτοι 110€ κάτω τουλάχιστον. ;) 

Αν αυτό δεν είναι προσφορά, τότε τι είναι; Δεν είναι για όλους αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν είναι προσφορά, ούτε αν το πάρει κάποιος είναι τρελός. ;) 

ΤS ενημέρωσε σε παρακαλώ το τελικό κόστος της συσκευής. 

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, tomtsir είπε

Επειδή καταντάω γραφικός και εγώ και κάποιοι άλλοι που έχουμε καταντήσει να γκρινιάζουμε συνεχώς για το φόρουμ , προτείνω , εφόσον τα παιδιά θέλουν συνεχώς να ανεβάζουν προσφορές από Banggood και άλλα κινεζοσάιτ , να δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο τόπικ ώστε να μην θάβονται οι προσφορές από ελληνικά μαγαζία.

• Είναι λογικό να αγοράζεις κάτι πιο φθηνά από Κίνα , ιδιαίτερα όταν τα περισσότερα μαγαζία εδώ ουσιαστικά κάνουν τον μεσάζοντα σε όλα αυτά.
  • Τα περισσότερα προιόντα που παρουσιάζονται ως προσφορές , ουσιαστικά αυτή είναι η τιμή τους και μιλάμε πολλές φορές για προιόντα που δεν έχουν καν κυκλοφορήσει.
  • Αυτό που προανέφερα και πάνω , θάβονται προσφορές και προιόντα από ελληνικά/ευρωπαικά καταστήματα που ενδιαφέρουν το μεγαλύτερο μέρος του κοινού που παρακολουθούμε το φόρουμ.

Αυτά , ελπίζω να το δει ο αρμόδιος και να δημιουργηθεί και να είμαστε όλοι χαρούμενοι.

Θα συμφωνήσω μαζί σου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει αυτός ο διαχωρισμός και υπάρχει μεγάλη διαφορά στην τιμή από Ελλάδα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, tomtsir είπε

Επειδή καταντάω γραφικός και εγώ και κάποιοι άλλοι που έχουμε καταντήσει να γκρινιάζουμε συνεχώς για το φόρουμ , προτείνω , εφόσον τα παιδιά θέλουν συνεχώς να ανεβάζουν "προσφορές" από Banggood και άλλα κινεζοσάιτ , να δημιουργηθεί ένα αντίστοιχο τόπικ ώστε να μην θάβονται οι προσφορές από ελληνικά/ευρωπαικά μαγαζία.

ΥΓ. Με την ίδια λογική τα ποστ με παιχνίδια από G2a/CDKeys κτλ. θα έπρεπε να θεωρούνται προσφορές εφόσον είναι πολλές φορές 30-40% κάτω από την τιμή steam/origin. Όμως δεν πάει έτσι ...

Χάνονται όμως ρε συ αν μπουν σε ένα τοπικ...

1. Εδώ δεν είναι μόνο πιο φθηνό από το skroutz, είναι πιο φθηνό και από την Κίνα κάνα 100αρι.

2. Έχεις δίκιο. Αυτό θα πρέπει να μην θεωρείται προσφορά , όποιος θέλει τέτοια προϊόντα ξέρει που να βρει προσφορές.

3. Με το abuse που γίνεται τελευταία των κανόνων των προσφορών χάνονται γενικά. Δεν είναι μόνο τα κινέζικα sites...

Καταλαβαίνω τι εννοείς και έχεις τα δίκια σου. Απλά στο συγκεκριμένο τοπικ υπάρχει όντως προσφορά. 

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.

Μια χαρά προσφορά είναι. Το πρόβλημα είναι το συγκεκριμένο site. Ποτέ θα αξιώσει να το στείλει και το χρόνο που θα κάνει να φτάσει Ελλάδα. Όλο αυτό μπορεί να πάρει εύκολα πάνω από 2 μήνες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, omitziz είπε

Μια χαρά προσφορά είναι. Το πρόβλημα είναι το συγκεκριμένο site. Ποτέ θα αξιώσει να το στείλει και το χρόνο που θα κάνει να φτάσει Ελλάδα. Όλο αυτό μπορεί να πάρει εύκολα πάνω από 2 μήνες 

Παλιά που είχα παραγγείλει από το συγκεκριμένο σάιτ, μέσα σε ένα 10ήμερο είχα παραλάβει, είχα βάλει EU priority line. Τώρα  λόγω κορονοιού δεν ξέρω αν θα υπάρχει καθυστέρηση. Το συγκεκριμένο, μαζί με το Gearbest, θεωρούνται από τα πιο αξιόπιστα σάιτ από Κίνα.

Επεξ/σία από jeetkunedo
Δημοσ.

Τις τελευταίες 10-15 ημέρες το Banggood έχει ξαναφτιάξει σταδιακά τους χρόνους που κάνει ship τα προϊόντα. Προσωπικά ακόμα δε θα έδινα τόσα χρήματα σε κινεζοκατάστημα μέχρι να στρώσουν κι εδώ οι διαδικασίες στα τελωνεία και να αρχίσουμε να παραλαμβάνουμε ξανά στις 20-30 ημέρες.

Ακόμα έχω σε εκκρεμότητα παραγγελίες από αρχές Απριλίου και ο Banggood και από Aliexpress.

ΥΓ. Για όσους ξέρουν τι ισχύει με Huawei και αγοράζουν συνειδητά το P40, φυσικά και είναι προσφορά. Όπως και το P40 Pro στα ~676€ με το κουπόνι BGHP40P.

• Like 1
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους, θεωρώ ότι είναι πολύ καλή τιμή για το συγκεκριμένο τηλέφωνο τώρα για το συγκεκριμένο κατάστημα και τον τρόπο αποστολής μπορώ να πω ότι ομαλοποιήθηκε η κατάσταση με προ κορονοϊό,έχω παραλάβει σε 2 βδομάδες με dhl εκεί που έκανε περίπου 1 μήνα. Πληρώνεις πάντα με PayPal και έχεις το κεφάλι σου ήσυχο αν αργήσει να το στείλει το κατάστημα κτλ.

Όσο για το αν θα πρέπει να υπάρχουν και προσφορές από τα Κινέζο-μαγαζα προσωπικά δεν με πειράζει να υπάρχουν αν όντως είναι κάτι που συμφέρει να το πάρεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...