korakios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Οτιδήποτε θα πάρεις (εκτός απο vw φυσικά!) ,καλό είναι να ΜΗΝ είναι αέριο γιατί μπορεί να λήγει σύντομα η δεξαμενή μπορεί να φορά ξεπερασμένο σύστημα και να μη βρίσκεις ανταλλακτικά μπορεί να μην είναι σωστά ρυθμισμένο και να σε χαιρετήσει σύντομα οπότε βρίσκες ένα μεταχειρισμένο αμάξι (ι10,panda,pundo) και το κάνεις μετατροπή εσύ . Για μένα το i10 είναι πιο αξιόπιστο ,φθηνά ανταλλακτικά , τα Fiat έχουν ακόμα πιο φθηνά ,όχι οτι δεν είναι αξιόπιστα (πριν μήνες panda πήρα με φυσικό αέριο) 3 λεπτά πριν, imr είπε Γενικα στα μεταχειρισμενα παιζει ρολο και η κατασταση του καθε οχηματος, +1 Αυτό έχει σημασία. Δηλαδή πάρε αυτό που θα βρείς στην καλύτερη κατάσταση. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από korakios 1
Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 29 λεπτά πριν, korakios είπε Οτιδήποτε θα πάρεις (εκτός απο vw φυσικά!) ,καλό είναι να ΜΗΝ είναι αέριο γιατί μπορεί να λήγει σύντομα η δεξαμενή μπορεί να φορά ξεπερασμένο σύστημα και να μη βρίσκεις ανταλλακτικά μπορεί να μην είναι σωστά ρυθμισμένο και να σε χαιρετήσει σύντομα οπότε βρίσκες ένα μεταχειρισμένο αμάξι (ι10,panda,pundo) και το κάνεις μετατροπή εσύ . Για μένα το i10 είναι πιο αξιόπιστο ,φθηνά ανταλλακτικά , τα Fiat έχουν ακόμα πιο φθηνά ,όχι οτι δεν είναι αξιόπιστα (πριν μήνες panda πήρα με φυσικό αέριο) +1 Αυτό έχει σημασία. Δηλαδή πάρε αυτό που θα βρείς στην καλύτερη κατάσταση. Γιατι οχι το vw? Απο ποια αποψη το λες; σορρυ αλλα ειμαι τελειως ασχετη απο αυτοκινητα
turbat0s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, Zoizz είπε Ειναι στιβαρο αυτοκινητο γιαυτο κλινω προς τα εκει. Πχ μ ειχαν προτεινει το πικαντο του 8 αλλα δεν μπορει να ανταπεξελθει στς διαδρομες που θελω.. 2 λεπτά πριν, Zoizz είπε Γιατι οχι το vw? Απο ποια αποψη το λες; σορρυ αλλα ειμαι τελειως ασχετη απο αυτοκινητα Δηλαδή σου είπαν ότι είναι στιβαρό το πόλο, ότι το πικάντο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά δεν σου είπαν ότι το πόλο πάσχει σε αξιοπιστία? 1
imr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε Δηλαδή σου είπαν ότι είναι στιβαρό το πόλο, ότι το πικάντο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά δεν σου είπαν ότι το πόλο πάσχει σε αξιοπιστία? Απαντηση γιατι δεν ειναι αξιοπιστο το polo ομως δεν λες. Μιλαμε για αυτοκινητα 12ετιας, ΟΛΑ θα βγαζουν βλαβες. Και τα yaris και τα huyndai και τα kia βγαζουν βλαβες. Το πικαντο οπως και να το κανεις ειναι μια κατηγορια κατω απο το polo 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zoizz είπε Γιατι οχι το vw? Απο ποια αποψη το λες; σορρυ αλλα ειμαι τελειως ασχετη απο αυτοκινητα Γιατί είσαι στο insomnia.Μονο ιαπωνικά και Κορεάτικα γνωρίζουν.Σου είπα ρώτησε στο αντίστοιχο ειδικό φόρουμ.Στο τέλος θα πάρεις καμία κορεατική σαβούρα και θα χτυπάς το κεφάλι στο τοίχο. Μια χαρά είναι το Polo,και το punto επισης, μείνε μακριά από σκοτωστρες όπως τα i10,picanto κλπ,αυτά μόνο για μέσα στη πόλη είναι,όχι για να κάνεις καθημερινά 260χλμ σε εθνική οδό. Επίσης το 1.2 δεν έχει 75 άλογα.Το μοντέλο του 2008 έχει ή 60 ή 65 ή 70 άλογα,μέχρι το 2007 είχαν 55 άλογα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από jmmys
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Το Polo όπως αυτό που κοιτάς δεν έχουν πρόβλημα αξιοπιστίας. Περισσότερο προβληματική ήταν η προηγούμενη γενιά (πριν το facelift) αλλά και αυτή στην έκδοση με τα 100 PS (με το αυτοκόλλητο "16V" πίσω). Επίσης, το 1.2 δε βγάζει 75 PS, βγάζει 55 PS (το οποίο είναι ένας επικίνδυνος τάφος). Είχα αυτό ακριβώς το αμάξι (του '08) με μοτέρ 1.4 - 75PS (κινητήρας BUD). 2
korakios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 58 λεπτά πριν, Zoizz είπε Γιατι οχι το vw? Απο ποια αποψη το λες; σορρυ αλλα ειμαι τελειως ασχετη απο αυτοκινητα Γιατί τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα, δεν έχω ακούσει καθόλου με αέριο (με τα χλμ που κάνεις μόνο για αέριο είσαι) πως συμπεριφέρεται . 1
imr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, korakios είπε Γιατί τα ανταλλακτικά είναι πανάκριβα, δεν έχω ακούσει καθόλου με αέριο (με τα χλμ που κάνεις μόνο για αέριο είσαι) πως συμπεριφέρεται . Δεν ειναι μερσεντες, vw ειναι Εχουν λιγο πιο ακριβα ανταλακτικα απο ενα fiat αλλα οχι και πανακριβα, (ιδια με σεατ-σκοντα ειναι). καλο συνεργειο να εχεις και ολα τα βρισκεις 1
korakios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, imr είπε Δεν ειναι μερσεντες, vw ειναι Εχουν λιγο πιο ακριβα ανταλακτικα απο ενα fiat αλλα οχι και πανακριβα, (ιδια με σεατ-σκοντα ειναι). καλο συνεργειο να εχεις και ολα τα βρισκεις Δεν έχει νόημα να το κάνουμε vs . Εννοείται σημασία έχει να βρει σε καλή κατάσταση , να έχει σωστό μάστορα για service, μετά δε θα χρειάζεται καν ανταλλακτικά . Από αέριο όμως τι παίζει με τα παλιά polo? (Πετρέλαιο θα ήταν το ιδανικό αλλά αν πάει Αθήνα ?) 1
Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, korakios είπε Δεν έχει νόημα να το κάνουμε vs . Εννοείται σημασία έχει να βρει σε καλή κατάσταση , να έχει σωστό μάστορα για service, μετά δε θα χρειάζεται καν ανταλλακτικά . Από αέριο όμως τι παίζει με τα παλιά polo? (Πετρέλαιο θα ήταν το ιδανικό αλλά αν πάει Αθήνα ?) Ευχαριστω πολυ.. Τελικα απεκλεισα και το πολο και τα αλλα.. Θα παω σε εναν γνωστο να μου δωσει την καλυτερη λυση κ ισως μου βρει αυτος που ξερει κιολας. Οποτε σταματαω τη διαδυκτιακη αναζητηση μεσω των σελιδων μεταχειρισμενων γτ πολλα εχουν δει τα ματια μας 2 ώρες πριν, Haldol είπε Το Polo όπως αυτό που κοιτάς δεν έχουν πρόβλημα αξιοπιστίας. Περισσότερο προβληματική ήταν η προηγούμενη γενιά (πριν το facelift) αλλά και αυτή στην έκδοση με τα 100 PS (με το αυτοκόλλητο "16V" πίσω). Επίσης, το 1.2 δε βγάζει 75 PS, βγάζει 55 PS (το οποίο είναι ένας επικίνδυνος τάφος). Είχα αυτό ακριβώς το αμάξι (του '08) με μοτέρ 1.4 - 75PS (κινητήρας BUD). Οποτε αυτο που δηλωνε 1.2 με 75 ιππους τι ειναι; κοροιδια δλδ; 2 ώρες πριν, jmmys είπε Γιατί είσαι στο insomnia.Μονο ιαπωνικά και Κορεάτικα γνωρίζουν.Σου είπα ρώτησε στο αντίστοιχο ειδικό φόρουμ.Στο τέλος θα πάρεις καμία κορεατική σαβούρα και θα χτυπάς το κεφάλι στο τοίχο. Μια χαρά είναι το Polo,και το punto επισης, μείνε μακριά από σκοτωστρες όπως τα i10,picanto κλπ,αυτά μόνο για μέσα στη πόλη είναι,όχι για να κάνεις καθημερινά 260χλμ σε εθνική οδό. Επίσης το 1.2 δεν έχει 75 άλογα.Το μοντέλο του 2008 έχει ή 60 ή 65 ή 70 άλογα,μέχρι το 2007 είχαν 55 άλογα. Χιλια ευχαριστω 3 ώρες πριν, turbat0s είπε Δηλαδή σου είπαν ότι είναι στιβαρό το πόλο, ότι το πικάντο δεν μπορεί να ανταπεξέλθει, αλλά δεν σου είπαν ότι το πόλο πάσχει σε αξιοπιστία? Απο απο αποψη ποιοτητας των υλικων
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 15 λεπτά πριν, Zoizz είπε Οποτε αυτο που δηλωνε 1.2 με 75 ιππους τι ειναι; κοροιδια δλδ; 75 ίππους είχε το 1.4. Αν το είδες στο car.gr,τότε ναι ήταν κοροϊδία,έχει πολλούς τέτοιους εκεί μέσα,που δηλώνουν παραπάνω ιπποδύναμη και το κακό είναι ότι το παρουσιάζουν και σαν εργοστασιακή ιπποδύναμη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου ο πωλητής ψάχνει θύματα είναι το παρακάτω https://www.car.gr/23083752-mercedes-benz-clk-230-clk-230-kompressor-avangarde όπου λέει 235 εργοστασιακα άλογα και διάφορα άλλα ψέμματα οπως τεμεκ παραγγελια ανατομικα καθισματα,τα κλασσικα μανισια ειναι,πολλα extra ταχα,ελαχιστα έχει, χωρίς ντροπή.Το ξέρω επειδη έχω ίδιο αμάξι εδώ και 17 χρόνια. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από jmmys
Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, jmmys είπε 75 ίππους είχε το 1.4. Αν το είδες στο car.gr,τότε ναι ήταν κοροϊδία,έχει πολλούς τέτοιους εκεί μέσα,που δηλώνουν παραπάνω ιπποδύναμη και το κακό είναι ότι το παρουσιάζουν και σαν εργοστασιακή ιπποδύναμη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου ο πωλητής ψάχνει θύματα είναι το παρακάτω https://www.car.gr/23083752-mercedes-benz-clk-230-clk-230-kompressor-avangarde όπου λέει 235 εργοστασιακα άλογα και διάφορα άλλα ψέμματα χωρίς ντροπή. Ναι εκει το ειδα.. Πωω ευτυχως γλυτωσα..
Haldol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Υπόψιν ότι και το 1.4 - 75 PS που είχα εγώ, δε το λες και γρήγορο. Δηλαδή εάν ταξιδεύεις κι έχει ελαφριά ανηφορική κλίση ο δρόμος, μη το σκεφτείς καν για προσπέραση. Θες διπλή κατεβασιά και το στροφόμετρο στις 6.000 για να νιώσει. Δε τολμώ να φανταστώ πως θα 'ναι το 1.2 με τα 55 PS. 😜 Η δύναμη δε κάνει το αμάξι καλό, κακό, επικίνδυνο ή μη. Απλά πρέπει να ξέρεις τι οδηγείς. Για 200+ χιλιόμετρα τη μέρα πάντως σε εθνικό ή επαρχιακό, σίγουρα δε θα επέλεγα το 1.2 με τα 55 PS. 1 1
Dare-Devil Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, jmmys είπε 75 ίππους είχε το 1.4. Αν το είδες στο car.gr,τότε ναι ήταν κοροϊδία,έχει πολλούς τέτοιους εκεί μέσα,που δηλώνουν παραπάνω ιπποδύναμη και το κακό είναι ότι το παρουσιάζουν και σαν εργοστασιακή ιπποδύναμη. Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα όπου ο πωλητής ψάχνει θύματα είναι το παρακάτω https://www.car.gr/23083752-mercedes-benz-clk-230-clk-230-kompressor-avangarde όπου λέει 235 εργοστασιακα άλογα και διάφορα άλλα ψέμματα οπως τεμεκ παραγγελια ανατομικα καθισματα,τα κλασσικα μανισια ειναι,πολλα extra ταχα,ελαχιστα έχει, χωρίς ντροπή.Το ξέρω επειδη έχω ίδιο αμάξι εδώ και 17 χρόνια. 6 μήνες έψαχνα αμάξι . Πολλές αγγελίες λάθος είτε απο ιδιώτες είτε απο εμπόρους και πόσες φορές πήγα να δω αμάξι και άλλα σου λέγανε στο τηλέφωνο και άλλα διαπίστωνες μόνο σου απο κοντά για τα πιο απλά πράγματα. Ιπποδύναμη και εξοπλισμός . Τα νεύρα μου .. τσάμπα καύσιμα , χάσιμο χρόνου ... κάποιοι τα άκουσαν καλά . Το απόλυτο χάος η αγορά μεταχειρισμένου . Υπάρχουν και κάποιοι βέβαια που είναι ξεκάθαροι . 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Haldol είπε . Δε τολμώ να φανταστώ πως θα 'ναι το 1.2 με τα 55 PS. 😜 Φίλε μου δεν υπάρχει Polo μοντέλο 2008-2009 1.2 με 55 άλογα.Εβγαινε την περίοδο 2005-2007. 2007-2009 1.2 υπήρχαν 3 διαφορετικά μοτέρ για το 1.2,με 60,64 και 70 άλογα. Στο car.gr τα περισσότερα τέτοια μοντέλα τα λένε με 75 άλογα,τώρα αυτά σίγουρα είναι λιγότερα,υπάρχουν ακόμα και 1.2 με 85 και 90 έργοστασιακα άλογα,ότι να ναι δηλαδη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα