Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, bill_zaf είπε Εχω ενα diesel 1.2 του 2011, bluemotion χωρις τελη κυκλοφοριας. Του εχω αλλαξει κ το προγραμμα, εχει παρει 25hp ,οποτε περπαταει αξιοπρεπως μιας κ εχει κοντα στα 100 αλογα και βγαζει με ενα τεποζιτο 45lt , 750 με 800 εντος και 1200 σε ταξιδι (κ με 17αρια πανω). Εχω 180.000km κ απο προβληματα τπτ, μονο συντηρηση Οποτε επειδη ειμαι ασχετη απο αυτοκινητα.. Εσυ πιστευεις πως ειναι καλη επιλογη το πολο τ 2008 1.2 κ οικονομικη γ πρωτο αμαξι;
giorgos4ever Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Zoizz είπε Για πχ σε 100 χλμ ποσο να καιει σε ευρω; 1 ώρα πριν, Zoizz είπε Ειμαι δασκαλα κ οπως καταλαβαινεις καμβ δρομολογια καθε χρονο για να φανταστεις κανω καθε μερα 130 χλμ πηγαινε κ αλλα τοσα τ γυρνα 260 χλμ/μέρα? 2 φορές την εβδομάδα γέμισμα σε βλέπω με το πόλο (120€ ευρώ/εβδομάδα με τιμές προ covid). Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από giorgos4ever
Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, turbat0s είπε 260 χλμ την ημέρα κάθε μέρα? Ηρωίδα... Και θα την παλέψεις με ένα μεταχειρισμένο ψοφίμι 15ετίας με κακές περγαμηνές στην αξιοπιστία? Χαχαχ ασεεε.. Γιαυτο ρωταω επειδη τ μπατζετ ειναι χαμηλο κ δεν θελω να παω σε πικαντο η φιατ παντα γ τετοιες διαδρομες.. Εσυ τι θα μ προτεινεις γ τετοια χλμ σε αυτα τα χρηματα;
turbat0s Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, Zoizz είπε Εσυ τι θα μ προτεινεις γ τετοια χλμ σε αυτα τα χρηματα; Ατσάλινα νεύρα!
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Zoizz είπε Χαχαχ ασεεε.. Γιαυτο ρωταω επειδη τ μπατζετ ειναι χαμηλο κ δεν θελω να παω σε πικαντο η φιατ παντα γ τετοιες διαδρομες.. Εσυ τι θα μ προτεινεις γ τετοια χλμ σε αυτα τα χρηματα; Το παντα είναι πολύ πιο αξιόπιστο απο το πολο.Κακώς δεν το προτιμάς,
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το παντα είναι πολύ πιο αξιόπιστο απο το πολο.Κακώς δεν το προτιμάς, Μου αρέσει βρε φιλε Uk που απαντάς σε μαθήτρια ή μαθητή πιο πιθανό.😁
Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 14 λεπτά πριν, jmmys είπε Μου αρέσει βρε φιλε Uk που απαντάς σε μαθήτρια ή μαθητή πιο πιθανό.😁 Και ομως δεν ειμαι μαθητρια
Ukforthemoment Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Zoizz είπε Και ομως δεν ειμαι μαθητρια Για δασκάλα θα περίμενα να βάζεις τόνους αλλά και να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις. But thats just me. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, Zoizz είπε Και ομως δεν ειμαι μαθητρια Δασκάλα αποφοιτη παιδαγωγικού με τίποτα πάντως.
Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, jmmys είπε Δασκάλα αποφοιτη παιδαγωγικού με τίποτα πάντως. Σε σχολειο δουλευω.. Αλλα οκ οτι πεις 6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Για δασκάλα θα περίμενα να βάζεις τόνους αλλά και να γράφεις ολόκληρες τις λέξεις. But thats just me. Ενταξει τωρα με δουλευετε.. Οκ δεν πειραζει.. Εγω μια γνωμη ζητησα.. Να ειστε καλα. Καληνυχτα
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, Zoizz είπε Σε σχολειο δουλευω.. Αλλα οκ οτι πεις Ενταξει τωρα με δουλευετε.. Οκ δεν πειραζει.. Εγω μια γνωμη ζητησα.. Να ειστε καλα. Καληνυχτα www.vwclub.gr Ποτέ μην ζητάς γνωμες για αγορά αυτοκινήτου στο insomnia. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από jmmys
thanospetr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Για τόσα πολλά χιλιόμετρα και εκτός Αττικής/Θεσσαλονίκης όπως το κόβω, η καλύτερη επιλογή είναι ένα euro 4 πετρέλαιο που θα βρεις στο μπάτζετ σου ή πολύ κοντά, εκτιμώ (πχ ford fiesta mk6 diesel). Στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορεί αλλά είναι οκ για εκτός και πολλά χιλιόμετρα. Αλλιώς θα φεύγει όλο το μηνιάτικο στην βενζίνη..
Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 24 λεπτά πριν, thanospetr είπε Για τόσα πολλά χιλιόμετρα και εκτός Αττικής/Θεσσαλονίκης όπως το κόβω, η καλύτερη επιλογή είναι ένα euro 4 πετρέλαιο που θα βρεις στο μπάτζετ σου ή πολύ κοντά, εκτιμώ (πχ ford fiesta mk6 diesel). Στα μεγάλα αστικά κέντρα δεν θα επιτρέπεται να κυκλοφορεί αλλά είναι οκ για εκτός και πολλά χιλιόμετρα. Αλλιώς θα φεύγει όλο το μηνιάτικο στην βενζίνη.. Δεν θελω να παω σε euro 4 γτ λογω δουλειας μπορει να τυχει μια χρονια να ειμαι αθηνα κ δν θελω να εχω θεμα.. Ποιο προτεινεις σε βενζινη κ σε αυτο το χρηματικο ποσο;
terry308 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 9 ώρες πριν, Zoizz είπε Ειμαι δασκαλα κ οπως καταλαβαινεις καμβ δρομολογια καθε χρονο για να φανταστεις κανω καθε μερα 130 χλμ πηγαινε κ αλλα τοσα τ γυρνα Περιοχή;;
Zoizz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, terry308 είπε Περιοχή;; Εκτος αθηνων κ θεσσαλονικης αν σκεφτεσαι το euro 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα