SabotazNic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Ενταξει, πιστευω πληρωνει ακομα και τα παιδια του για να τα ανεβαζει σε στορι με φοντο τα εξαρτηματα (πριν 18 ωρες ανεβασε). Σαταναδες. Εκει που δεν με ενδιεφερε, μπαινω καθε μερα να δω τι ανεβαζει. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από SabotazNic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, oneiricocelot είπε Ας βγω να δηλώσω και γω με τη σειρά ότι θα ξεχρεωσω την χώρα γιατί είμαι μεγαλόκαρδος. Oh wait Εγώ πάντως δεν δίνω ούτε σεντ για την οφειλή/χρέος/δάνεια της χώρας να τα πληρώσουν αυτοί που τα πήραν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SabotazNic Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, ikorolis είπε Εγώ πάντως δεν δίνω ούτε σεντ για την οφειλή/χρέος/δάνεια της χώρας να τα πληρώσουν αυτοί που τα πήραν. Εχεις-ουμε δωσει ηδη, και ας μην πηραμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makis269 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Εχω να γελασω τοσο απο την εποχη του Τσακα ....... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Εχεις-ουμε δωσει ηδη, και ας μην πηραμε Εγώ όπως είπα δεν έχω δώσει ούτε σεντ/ευρώ (Η εξήγηση σε αυτό είναι γιατί απλά δεν πληρώνω φόρο κάθε χρόνο ή είναι μηδενικό ή έχω επιστροφή φόρου) Το μόνο που μπορείς να επικαλεστείς είναι οι κρατήσεις που έχω στον μισθό μου. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από ikorolis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, oneiricocelot είπε Ας βγω να δηλώσω και γω με τη σειρά ότι θα ξεχρεωσω την χώρα γιατί είμαι μεγαλόκαρδος. Oh wait Αρτέμη Σωρρα εσύ; Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από Ukforthemoment Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneiricocelot Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Αρτέμη Σωρρα εσύ; Τώρα τον βρήκα τον κύριο απ'οτι φαίνεται με πρόλαβε. Ξεχνάμε ότι πριν 2 και βάλε χρόνια ανακοίνωσε και θέσεις εργασίας για να επιστρέψουμε πίσω οι ξενιτεμένοι; Μια σελίδα "careers" δεν βρήκα πουθενά πάντως. Ίσως γιατί ως μοναδικό προσόν ζητούσε ελληνική ταυτότητα (η αρχή ίσων ευκαιριών της ΕΕ πήγε κουβά 😂) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Με αυτά και με αυτά (και με τους άθλιους clickbait τίτλους του newsauto που συνεργαζεται με το Πρώτο Θέμα), ο Σαριμπαλίδης είναι ο Έλληνας δημοσιογράφος από το χώρο του αυτοκινήτου με τους περισσότερους subscribers ΜΑΚΡΑΝ. Είναι γάτα και δεν το γράφω ειρωνικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Με αυτά και με αυτά (και με τους άθλιους clickbait τίτλους του newsauto που συνεργαζεται με το Πρώτο Θέμα), ο Σαριμπαλίδης είναι ο Έλληνας δημοσιογράφος από το χώρο του αυτοκινήτου με τους περισσότερους subscribers ΜΑΚΡΑΝ. Είναι γάτα και δεν το γράφω ειρωνικά. Χωμένος μέχρι τα αυτιά στο σύστημα και κάγκουρακος. Αυτοί είναι οι λόγοι που είναι πρώτη μούρη ο Σαρις. Σημαντικό μέρος (ή το μεγαλύτερο θα έλεγα) κοινό δυστυχώς ζητάει τέτοιες περσόνες και τα ΜΜΕ προωθούν τέτοιες γελοίες καταστάσεις για τους δικούς τους λόγους. Ως "δημοσιογράφος ειδικού τύπου" φυσικά είναι πραγματικά ανύπαρκτος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tigio13 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Βρήκα αυτό σήμερα, το αφήνω εδώ να υπάρχει. https://www.gazzetta.gr/gmotion/2141515/chaos-o-spyros-panopoylos-xanaktypa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MAFAKA Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Επιτέλους, πλησιάζει η ώρα να παραγγείλουμε και εμείς!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Θελω επειγοντως μια πλεκτη μπιελα.....τιποτ αλλο...🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Το αμαξι οκ , του πετάς εναν μουσαμα κ κρατάς το μυστήριο. Τις εγκαταστάσεις ΕΡΕΥΝΑΣ/ΕΞΕΛΙΞΗΣ/ΔΟΚΙΜΩΝ/ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ , ενα μερος που φτιάχνετε απο το 0 μια πολυσύνθετη κατασκευή οπως ειναι ενα σουπερ car πως τις κρατάει κρυφές από φακούς κ μάτια ο άτιμος ......ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΌ; Τον θαυμάζω!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
oneiricocelot Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 30 λεπτά πριν, georgerapp είπε Το αμαξι οκ , του πετάς εναν μουσαμα κ κρατάς το μυστήριο. Τις εγκαταστάσεις ΕΡΕΥΝΑΣ/ΕΞΕΛΙΞΗΣ/ΔΟΚΙΜΩΝ/ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ , ενα μερος που φτιάχνετε απο το 0 μια πολυσύνθετη κατασκευή οπως ειναι ενα σουπερ car πως τις κρατάει κρυφές από φακούς κ μάτια ο άτιμος ......ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΌ; Τον θαυμάζω!!!! Αφού είναι στην Αγγλία 🤣🤣🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
solidsnake222 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, georgerapp είπε Το αμαξι οκ , του πετάς εναν μουσαμα κ κρατάς το μυστήριο. Τις εγκαταστάσεις ΕΡΕΥΝΑΣ/ΕΞΕΛΙΞΗΣ/ΔΟΚΙΜΩΝ/ΠΑΡΑΓΩΓΗΣ , ενα μερος που φτιάχνετε απο το 0 μια πολυσύνθετη κατασκευή οπως ειναι ενα σουπερ car πως τις κρατάει κρυφές από φακούς κ μάτια ο άτιμος ......ΤΟ ΓΑΤΟΝΙ ΠΩΣ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΌ; Τον θαυμάζω!!!! 3000+ ίππους αμάξι φτιάχνει ο επιστήμονας, αν σου αποκαλύψει τις εγκαταστάσεις του και του κλέψεις κανέναν ίππο παει το ultra super dumper car.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις