Ukforthemoment Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 34 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια από το αρχικό ποστ. Ξέρετε πότε θα βγουν τα Chaos, το Apeiron, τα ηλεκτρικά και τα υδρογονοκίνητα οχήματα; σε τρία τέρμινα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tutuyo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 δεν τους εχω δει ποτε στο ιδιο δωματιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια από το αρχικό ποστ. Ξέρετε πότε θα βγουν τα Chaos, το Apeiron, τα ηλεκτρικά και τα υδρογονοκίνητα οχήματα; Της αγιας τσουτσους ανημερα....🤣😍🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LongTom Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Ρε αλήτες γιατί κοροϊδεύετε τα σχέδια του τελευταίου Αληθινού ΕΛ; Είναι προφανές ότι Σκοτεινές Δυνάμεις έβαλαν το χέρι τους να σταματήσουν το Θεάρεστο έργο του ΣανοΠανόπουλου. Για αυτό ξαποσταίνει λίγο και ξανά προς την Δόξα τραβά! Ο καιρός γαρ εγγύς!® 5 ώρες πριν, Bomber-21 είπε Έχουν περάσει πάνω από 2 χρόνια από το αρχικό ποστ. Ξέρετε πότε θα βγουν τα Chaos, το Apeiron, τα ηλεκτρικά και τα υδρογονοκίνητα οχήματα; Οι τελευταίες Προφητείες λένε όταν ο Εξαδάκτυλος σηκώσει το Λάβαρο πάνω στα κάστρα της Πόλης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 36 λεπτά πριν, LongTom είπε Οι τελευταίες Προφητείες λένε όταν ο Εξαδάκτυλος σηκώσει το Λάβαρο πάνω στα κάστρα της Πόλης. Θα κάνει τέτοιο πράγμα ο γνωστός γιατρός τηλεαστέρας ειδικός στον κορωνοϊο; Δεν κατάλαβα. https://pis.gr/βιογραφικό-δρ-α-εξαδάκτυλος/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex84 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 4 λεπτά πριν, Bomber-21 είπε Θα κάνει τέτοιο πράγμα ο γνωστός γιατρός τηλεαστέρας ειδικός στον κορωνοϊο; Δεν κατάλαβα. https://pis.gr/βιογραφικό-δρ-α-εξαδάκτυλος/ Forest , εσύ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2022 Αυτό το thread είναι καλύτερο και από το υγρό πυρ μπορώ να πω. Thanks για το ευχάριστο διάβασμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 εγω παντως πιστευω οτι υπαρχει παιδια , εχω δει εικονες κ βιντεο με τον ιδιο να σηκωνει τον μουσαμα στο ινσταγραμ , δεν μπορει να ειναι ψεματα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 19 λεπτά πριν, georgerapp είπε εγω παντως πιστευω οτι υπαρχει παιδια , εχω δει εικονες κ βιντεο με τον ιδιο να σηκωνει τον μουσαμα στο ινσταγραμ , δεν μπορει να ειναι ψεματα . Εγω παλι μυρισα τα καυσαέρια όταν το έβαλε μπροστά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgerapp Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 13 λεπτά πριν, thanasisxask είπε Εγω παλι μυρισα τα καυσαέρια όταν το έβαλε μπροστά. Άρα ήσουν εκει . Ορίστε. Καλα κανω κ το πιστεύω το πρότζεκτ!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis_vts Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2022 Ρε μην είστε τέτοιοι. Ο σαρημπαλ. Το χει τρέξει κιόλας. Κακίες όλοι... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rallistas Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Σε κέντημα βγήκε πάντως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Τι τρολλάρισμα διαρκείας είναι αυτό ρε; Κάπου διάβασα ότι οι Βούλγαροι ετοιμάζουν κάποια μοντέλα ανταγωνιστικά. Περιμένουμε να δούμε τι θα παρουσιάσουν κι αυτοί , να αποφασίσουμε τι θα παραγγείλουμε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hik Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Μας κλέψανε πατριώτες, ξυπνηηηήστε https://www.newsauto.gr/news/voulgaroi-tin-doxa-tou-chaos/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
unforgiven Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2022 3 λεπτά πριν, Hik είπε Μας κλέψανε πατριώτες, ξυπνηηηήστε https://www.newsauto.gr/news/voulgaroi-tin-doxa-tou-chaos/ Για να τρολλάρει το Newsauto, στο οποίο ο Σαρημπαλίδης έσκιζε τα ρούχα του για το Chaos και τον Πανόπουλο, μάλλον τον εγκατέλειψαν και τα τελευταία παπαγαλάκια τον Έλληνα Ντα Βίντσι. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις