GoMaR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, nemom είπε Για να μη λέυε ότι δεν είμαστε αντικειμενικοί το βίντεο του CHAOS υπάρχει και το ανέβασε Αν εστω και λιγο ηταν σοβαρο το προτζεκτ, δε θα βλεπαμε τον σαριμπαλοτετοιο πισω απο ολο αυτο. Και δευτερον, στεναχωριεμαι πολυ με τα σχολια στο youtube.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, TuXaKoS είπε Οι αποδείξεις είναι ότι καμιά μεγάλη εταιρία με δισεκατομμύρια μπάτζετ, με χρόνια έρευνας, με χιλιάδες προσωπικό (με διδακτορικά και σπουδές σε τρελά πανεπιστήμια), δεν έχει καταφέρει κάτι τέτοιο και θα το καταφέρει ο Πανόπουλος με 20 άτομα, στην Ελλάδα. Όταν λες κάτι τέτοιο, μάντεψε ποιος πρέπει να αποδείξει τι. 5 λεπτά πριν, GoMaR είπε Για αυτο ειναι τα φορουμς, για να σχολιαζουμε. Την στιγμη που μας δινει τροφη για σχολιασμο, αυτο θα κανουμε. Οπως εχουμε πει μακαρι να πετυχει. Αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει δωσει ΕΝΑ στοιχειο το οποιο μπορουμε να το παρουμε στα σοβαρα. Ουτε εχει παρουσιασει τιποτα, ουτε υπαρχει μια δοση αληθειας, ουτε λογικη πισω απο ολο αυτο. Επισης, 1,5 χρονο περιμεναμε την στιγμη της αποκαλυψης για κους κους.. Ε μη το στερηθουμε και αυτο 😛 Πολύ σωστά τα επιχειρήματα κ των 2 κ μακαρία κ οι υπόλοιποι να παραθέσουν επιχειρήματα. Πάντως δεν μπορεί να κάποιος να το απορρίψει σαν ενδεχόμενο. Έχει δείξει δείγματα δουλειάς κ με πολύ μικρότερα μπάτζετ που φόρτωνε άλογα σε αυτοκίνητα που στο εξωτερικό ούτε τα είχαν φανταστεί. Κ εμένα υπερβολές μου φαίνονται αλλά ο σχεδιασμός με την αφαίρεση μάζας όντως είναι πρωτοποριακος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nemom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 1 λεπτό πριν, GoMaR είπε Και δευτερον, στεναχωριεμαι πολυ με τα σχολια στο youtube.. Αυτό είναι το πιο ανησυχητικό. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτοί που θα το αγοράσουν που θα πηγαίνουν για σέρβις? Θα το στέλνουν με μέηλ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, GoMaR είπε Αν εστω και λιγο ηταν σοβαρο το προτζεκτ, δε θα βλεπαμε τον σαριμπαλοτετοιο πισω απο ολο αυτο. Και δευτερον, στεναχωριεμαι πολυ με τα σχολια στο youtube.. Ναι ρε φίλε! Έχω πάθει σοκ με τα σχόλια. Δεν το πιστεύω ότι υπάρχει τόσο κόσμος που χάφτει αυτή τη παπάτζα. Εκτός κι αν είναι μούφα προφιλ. Πραγματικά απορώ. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TuXaKoS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, bill999r είπε Πολύ σωστά τα επιχειρήματα κ των 2 κ μακαρία κ οι υπόλοιποι να παραθέσουν επιχειρήματα. Πάντως δεν μπορεί να κάποιος να το απορρίψει σαν ενδεχόμενο. Έχει δείξει δείγματα δουλειάς κ με πολύ μικρότερα μπάτζετ που φόρτωνε άλογα σε αυτοκίνητα που στο εξωτερικό ούτε τα είχαν φανταστεί. Κ εμένα υπερβολές μου φαίνονται αλλά ο σχεδιασμός με την αφαίρεση μάζας όντως είναι πρωτοποριακος. Καταλαβαίνεις ότι μιλάμε για 2 εντελώς διαφορετικά πράγματα έτσι; Ας πάμε στο IT κομμάτι. Πιστεύεις ότι κάποιος που ασχολείται με το overclocking, ο καλύτερος στον κόσμο, μπορεί να σχεδιάσει και να κυκλοφορήσει τον δικό του επεξεργαστή; 12 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, bill999r είπε Πολύ σωστά τα επιχειρήματα κ των 2 κ μακαρία κ οι υπόλοιποι να παραθέσουν επιχειρήματα. Πάντως δεν μπορεί να κάποιος να το απορρίψει σαν ενδεχόμενο. Έχει δείξει δείγματα δουλειάς κ με πολύ μικρότερα μπάτζετ που φόρτωνε άλογα σε αυτοκίνητα που στο εξωτερικό ούτε τα είχαν φανταστεί. Κ εμένα υπερβολές μου φαίνονται αλλά ο σχεδιασμός με την αφαίρεση μάζας όντως είναι πρωτοποριακος. Φιλε μου, οπως ειπα μακαρι να πετυχει ολο αυτο. Αλλα, το οτι εχει κανει ενα παγκοσμιο και τυχαινει να γνωριζει απο τουρμπο και μηχανικη δε σημαινει οτι μπορει να φτιαξει και αμαξι και ποσο μαλλον απο 9 ολοκληρα ατομα. Ας λογικευτουμε λιγο πλζ. Μεχρι και ο οδηγος με το κλαρκ που θα μεταφερει το ελαστικο (φτιαγμενο απο Ελλαδα και αυτο; ) ΟΦΕΙΛΕΙΣ να τον υπολογισεις στην ομαδα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, bill999r είπε Πολύ σωστά τα επιχειρήματα κ των 2 κ μακαρία κ οι υπόλοιποι να παραθέσουν επιχειρήματα. Πάντως δεν μπορεί να κάποιος να το απορρίψει σαν ενδεχόμενο. Έχει δείξει δείγματα δουλειάς κ με πολύ μικρότερα μπάτζετ που φόρτωνε άλογα σε αυτοκίνητα που στο εξωτερικό ούτε τα είχαν φανταστεί. Κ εμένα υπερβολές μου φαίνονται αλλά ο σχεδιασμός με την αφαίρεση μάζας όντως είναι πρωτοποριακος. Μας δουλευεις;Γιατί ο Σπυρόπουλος μας δουλευει. 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Αν ο Πανοπουλος είναι παπατζής, τότε ο Σαρημπαλίδης τι ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Peugeot208 είπε Αν ο Πανοπουλος είναι παπατζής, τότε ο Σαρημπαλίδης τι ειναι; Ο Τζανετάκος της δημοσιογραφίας. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GoMaR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, adi32 είπε Αυτοί που θα το αγοράσουν που θα πηγαίνουν για σέρβις? Αγγλια στις αποθηκες που εγινε η φωτογραφιση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bomber-21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Τι είναι η μυθομανία; Η μυθομανία είναι ένας ψυχαναγκαστικός τρόπος διαστρέβλωσης ή βελτίωσης της εικόνας του εαυτού ή της ζωής κάποιου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MakeGreeceSexyAgain Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 3 λεπτά πριν, Peugeot208 είπε Αν ο Πανοπουλος είναι παπατζής, τότε ο Σαρημπαλίδης τι ειναι; Ο Σαρημπαλίδης παίζει εν τω μεταξύ να είναι ο μόνος που βγάζει πραγματικά χρήματα από όλη αυτή την ιστορία. Εκτός κι αν η στήριξη από το κράτος που αναφέρει ο Πανόπουλος ισχύει πραγματικά και είναι σε επίπεδο χρημάτων. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Ρίξετε μια ματιά κ στο παρακάτω άρθρο. Λέει για την παράδοση του πρώτου αυτοκινήτου εντός του 22 https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/ypodechteite-to-chaos-to-proto-elliniko-ultracar-ton-3-000-ippon.9409052.html?utm_medium=referral&utm_campaign=eb&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2evN75Mk_P_CFCsAchjAZTQ7pwS3dvC7EKe4ms_3bc6YvP-_UcsixAFSE#Echobox=1635795385 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MrRush Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 4 λεπτά πριν, bill999r είπε Ρίξετε μια ματιά κ στο παρακάτω άρθρο. Λέει για την παράδοση του πρώτου αυτοκινήτου εντός του 22 https://www.sport24.gr/auto24/autokinito/ypodechteite-to-chaos-to-proto-elliniko-ultracar-ton-3-000-ippon.9409052.html?utm_medium=referral&utm_campaign=eb&utm_source=Facebook&fbclid=IwAR2evN75Mk_P_CFCsAchjAZTQ7pwS3dvC7EKe4ms_3bc6YvP-_UcsixAFSE#Echobox=1635795385 Για να παραδοθεί αμάξι πρέπει να έχουν τρακάρει κάμποσες φορές ένα prototype και να έχουν περάσει regulatory tests που δεν είμαι σίγουρος ότι έχουν κάνει. Σε μια εποχή που όλα κάνουν leak, είναι δυνατόν να έχουμε μόνο renders τα τελευταία 2 χρόνια; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις