NT1G Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, CaMp3on είπε Παιδιά μια ερώτηση. Πανόπουλος υπάρχει ή είναι και αυτός render; AI από το skynet για να κρατάει τους Έλληνες υποταγμένους.
Macosj Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 11 λεπτά πριν, nemom είπε Εγώ αισθάνομαι άσχημα γιατί υπήρχαν και άνθρωποι που του έλεγαν προχώρα και για μαχητικά αεροσκάφη. Κι ένας άλλος λέει απόψε έκλεισε την οικογένεια στο σπίτι και τους φώναξε να δουν μπροστά στην τηλεόραση να γράφεται ιστορία. Και ήταν λέει θυμωμένος που δεν είχε τίποτε και τον πήραν και στο ψιλό. True. 😂🤣😂 Αν δεν ψήφιζαν αυτοί τότε θα ήταν 1 Ελλάδα =100 Γερμανιες
nemom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, Macosj είπε Αν δεν ψήφιζαν αυτοί τότε θα ήταν 1 Ελλάδα =100 Γερμανιες Μόλις τελειώσει αυτή η ιστορία (γιατί τώρα περνάμε μια χαρά) πρέπει να γίνει μια σοβαρή έρευνα να ταυτοποιηθούν όλοι αυτοί ένας προς έναν και να γίνει κάτι με το δικαίωμα ψήφου... 2
valkon Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Επόμενο μοντέλο ΧΛΑΠ και ανακηρύσσεται βασιλιάς insomnia.
micako Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Ο αλλος στο newsauto λέει οτι θα το παρουσίαση ο πρωθυπουργός. Κάτι θα ξέρει δεν μπορει...
MaXmaD Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Παντως μου ειπε ενας ταξιτζης που το ακουσε απο εναν μπαρμαν οτι υπαρχει κανονικα και εκανε test drive σε μια μυστικη τοποθεσια.
nemom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 6 λεπτά πριν, micako είπε Ο αλλος στο newsauto λέει οτι θα το παρουσίαση ο πρωθυπουργός. Κάτι θα ξέρει δεν μπορει... Λέτε να δούμε τέτοιες εικόνες; https://youtu.be/SnH7YGav9xk?t=41
painK Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Λέτε τέτοια να χρειαστεί να φύγω από κρήτη να πάω φιλαδέλφεια να δω αν κάνει γήπεδο τελικά ο Μελλισανιδης... 1
cavdel Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Για αυτούς που αναρωτιούνται αν είναι μακέτα το chaos: https://youtu.be/2-gSyuhYyE8
GoMaR Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Λυπαμαι τους συναδελφους μου με τα 3D renders που εριξαν πονο για να γινει σωστη ενθεση. Παιδια δε πιστευω να πιστευει κανενας οτι προκειται για πραγματικες φωτογραφιες. Ψευτικες ειναι ολες. Αμαξι ελεγε να δουμε και αμαξι δεν ειδαμε.. Οσον αφορα την αεροτομη, υπαρχει free cad αρχειο ετοιμο. Της F1 ειναι 2017 μοντελο.
4saken Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Η πλακα ειναι οτι το μεγαλυτερο κραξιμο θα το φαει σε λιγο καιρο απο αυτους που τον αποθεωνουν... 2
nemom Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Μόλις τώρα, 4saken είπε Η πλακα ειναι οτι το μεγαλυτερο κραξιμο θα το φαει σε λιγο καιρο απο αυτους που τον αποθεωνουν... Υπερβολικό σε βρίσκω. Πάντα θα υπάρχουν κι οι κάποιοι που θα πιστεύουν ότι τον έφαγαν οι συνωμοσίες και η διχόνοια της φυλής. 1
KrTikker Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2021 9 λεπτά πριν, 4saken είπε πραγματικά έχω πεθάνει αχαχχααχαχχαχααχαχαχχααχχαχααχαχχαχαχαχαχαχαχααχαχχαχα
Προτεινόμενες αναρτήσεις