skoulas Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Ελπίζω να είναι απλά ένα άρθρο ώστε να μην ξεχαστεί το "υπεραυτοκίνητο"... 11χρονος μάζεψε 65 ευρώ για να στηρίξει το Ελληνικό hypercar Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thanasisxask Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, skoulas είπε Ελπίζω να είναι απλά ένα άρθρο ώστε να μην ξεχαστεί το "υπεραυτοκίνητο"... 11χρονος μάζεψε 65 ευρώ για να στηρίξει το Ελληνικό hypercar Τι να κάνει και αυτός; η ελπίδα πεθαίνει τελευταία... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Αρχισαν να έρχονται οι επενδυτές; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bill999r Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Πάντως από τις φωτό έχει σημειωθεί πρόοδος στο εγχείρημα, κ αν ισχύει αυτό που λέει το άρθρο τα αποκαλυπτήρια θα γίνουν σύντομα... Άσχετα αν είναι ελληνικό ή οτιδήποτε, κ μένα μου κινεί την περιέργεια... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Εγω λυπηθηκα το κακομοιρο παιδακι που ξηλωθηκε..... 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NT1G Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 7 ώρες πριν, skoulas είπε Ελπίζω να είναι απλά ένα άρθρο ώστε να μην ξεχαστεί το "υπεραυτοκίνητο"... 11χρονος μάζεψε 65 ευρώ για να στηρίξει το Ελληνικό hypercar Βλέπω είναι άρθρο του γνωστού δημοσιογράφου-PRτζη του Chaos οπότε μάλλον είναι το τυπικό άρθρο για να μην ξεχαστεί. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Peugeot208 Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 21 Απριλίου 2021 Εγώ γιατί νομίζω ότι κάτω από την κουκούλα είναι μια McLaren; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nabuko Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Ένας πιτσιρικάς μάζευε το χαρτζηλίκι του για να χρηματοδοτήσει το εγχείρημα. 65 ζεστά ευρουλάκια τσίμπησε ο μίστερ. Από ρεπορτάζ στην ΕΡΤ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Αμα φτασει στο σημειο να κλεβει και απο εκκλησιες.....🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bitbit Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 έχω μαζέψει κάτι κέρματα εδώ μπροστά μου, αν του τα δώσω θα γράψει το όνομα μου στο αυτοκίνητο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Θα πήρε τα 65 ευρώ να βάλει βενζίνη σε κανα Evo για 100χλμ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2021 Περιμενω καποια ανακοινωση του τυπου... "Το προτζεκτ αναβαλλεται μεχρι νεωτερας λογω καποιων καταστασεων που συνδεονται με την επιδημια"....😆 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
G.TH. Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2021 Υπάρχει καλύτερο ρεκόρ, ο νεαρός που έστειλε στον Τράκη 5 ευρώ για το Άθενς Αλάιβ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 30 Ιουνίου 2021 Ακομα? Χαρμανιασα και θελω τουτου 3,000 αλογων να φερω γυρα το μπουρνουζι....🤣 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vampira Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουλίου 2021 Σήμερα ήμουν κάπως πεσμένη ψυχολογικά. Μετά διάβασα τα σχόλια σας 😝 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις