KoreanW Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, Salvation81 said: Εγω σταματησα να ασχολουμαι οταν καταλαβα πως ακρη δεν θα βγαλω. Προφανως και καποιοι εδω μεσα ειναι fans του Πανοπουλου οποτε το αφηνω εκει το ολο θεμα. fans του Πανόπουλου... το έχω γράψει από την πρώτη στιγμή, οι περισσότεροι δεν τον ήξεραν κι από πριν αλλά μεταχειρίστηκε ένα τέχνασμα πουλώντας «100% ελληνικότητα» για να συσπειρώσει και να στρατολογήσει έστω κάποιους ελάχιστους η δημοσιότητα είναι ένας τρόπος για να ξεκινήσει κάποιος κάπως και στην πορεία αυτήν τη δημοσιότητα μπορεί να την αξιοποιήσει επί τα χείρω ή επί τα βελτίω πχ αναζητώντας επενδυτές αν ο Πανόπουλος έλεγε ότι θα ξεκινήσει από κάτι «μικρότερο» πχ τον πρώτο ελληνικό αερόσακο (που καθόλου μικρό εγχείρημα δεν θα ήταν ένα τέτοιο εξάρτημα, τεράστιο θα ήταν) θα είχε μερικά προσχήματα τουλάχιστον επειδή αγαπώ την ελληνικότητα και την αξιοσύνη, θα ήμουν και θα είμαι ο πρώτος που θα χειροκροτήσει μια «ελληνική» και όχι μόνο επιτυχία αλλά επειδή αντιλαμβάνομαι πόσο πολύπλοκο είναι ένα εγχείρημα μηχανικής και βιομηχανικής τελειότητας χωρίς ταμπέλα 100% ελληνικό και με ταμπέλα πολύ περισσότερο (αυτός είναι ο πήχης Πανόπουλου btw) με ενοχλεί όταν τα αγνά συναισθήματα πέφτουν βορά επιτηδείων για την προκλητικότητα της αλαζονείας δηλώσεων στυλ «οι άλλοι δεν είναι και είμαστε εμείς» το προσπερνώ με την έννοια ότι το εισπράττω ως ως επικοινωνιακή τακτική Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2020 από KoreanW
DarkElorian Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 WOW τοση δυναμη!!! Φαντασου ποσο γρηγορα θα φτανει στο επομενο κοκκινο φαναρι XD
agnostos13 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εγω σταματησα να ασχολουμαι οταν καταλαβα πως ακρη δεν θα βγαλω. Προφανως και καποιοι εδω μεσα ειναι fans του Πανοπουλου οποτε το αφηνω εκει το ολο θεμα. Κατσε μην στο τελος αγορασει καμια Pagani και βαλει απλα το κουβουκλιο του απο πανω Δεν ξέρω αν ο Πανόπουλος έχει fans το σίγουρο είναι οτι έχει haters! Το αν είναι καλό που έχει haters ή όχι μένει να φανεί...
bringmevictims Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, Salvation81 είπε Εγω σταματησα να ασχολουμαι οταν καταλαβα πως ακρη δεν θα βγαλω. Προφανως και καποιοι εδω μεσα ειναι fans του Πανοπουλου οποτε το αφηνω εκει το ολο θεμα. Κατσε μην στο τελος αγορασει καμια Pagani και βαλει απλα το κουβουκλιο του απο πανω Θα θέλε ....5.000.000 το λιγότερο δεν νομίζω να τα δώσει ,, έχει μια μανία με τα mclaren , νομίζω έχει και μια αλλά είναι της τάξεως των 200.000-300.000 χιλιάδων ,,, για pagani δεν το κόβω . Σου λέω μου θυμηζει άτομα που όλο λένε για να εντυπωσιάσουν τους άλλους και στο τέλος δεν έχουν καν φίλους .😂😂😂😂😂😂😂
Salvation81 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 30 λεπτά πριν, bringmevictims είπε Θα θέλε ....5.000.000 το λιγότερο δεν νομίζω να τα δώσει ,, έχει μια μανία με τα mclaren , νομίζω έχει και μια αλλά είναι της τάξεως των 200.000-300.000 χιλιάδων ,,, για pagani δεν το κόβω . Σου λέω μου θυμηζει άτομα που όλο λένε για να εντυπωσιάσουν τους άλλους και στο τέλος δεν έχουν καν φίλους .😂😂😂😂😂😂😂 Βρε λες να βαλει το κουβουκλιο πανω στην McLaren και να μας πει πως λογο προβληματος η μηχανη βγαζει κατω απο 1000 αλογα;
tigergreg Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, KoreanW είπε με ενοχλεί όταν τα αγνά συναισθήματα πέφτουν βορά επιτηδείω Ισως σε χαλασω λιγο αλλα αν το καλοσκεφτεις ουτε αυτα υπαρχουν... Απλα πηγαζουν απο προσωπικα κοκομπλοκα η σκοπιμοτητες. 1
bringmevictims Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 7 ώρες πριν, Salvation81 είπε Βρε λες να βαλει το κουβουκλιο πανω στην McLaren και να μας πει πως λογο προβληματος η μηχανη βγαζει κατω απο 1000 αλογα; Χαχαχχα ,, απλά Σώρρας , αυτός θα βγάλει και τρίτο όπου νάνε ,,,, κοιμάται και βλέπει όνειρα . 😭😭😭😭😭😭
Salvation81 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 3 λεπτά πριν, bringmevictims είπε Χαχαχχα ,, απλά Σώρρας , αυτός θα βγάλει και τρίτο όπου νάνε ,,,, κοιμάται και βλέπει όνειρα . 😭😭😭😭😭😭 Πλακα πλακα ο τυπος μπορει να βγαζει καλα χρηματα με το να ταζει λαγους με πετραχειλια σε βλακες, ποτε δεν ξερεις.
bringmevictims Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 4 λεπτά πριν, Salvation81 είπε Πλακα πλακα ο τυπος μπορει να βγαζει καλα χρηματα με το να ταζει λαγους με πετραχειλια σε βλακες, ποτε δεν ξερεις. Το έχω παρατηρήσει το τυπά αυτόν και ενταξει έχει κάνει πράγματα ... αλλά Στάνταρντ έχει δώσει παρά πολλά λεφτά για αυτά που έχει . Εννοώ ότι είτε έχει πλούσιους γονείς ή είναι εισοδηματίας ή δεν ξέρω και εγώ τι . Με λίγα λόγια «θέλει» να φτιάξει ( γελάω που λέω ) αυτοκίνητο άνω των 3 και 4 εκατομυρίων .. με τον όρο hypercar προσπερνάει τα dreamcar. Πχ Ferrari - Lamborghini - mclaren κλπ είναι sportcar/dreamcars. Pagani - koessniseg( δεν μπορώ να το γράψω sorry) - Bugatti και κάτι αλλά ψαγμένα είναι hypercar.. δηλαδή με λίγα λόγια ο πουθενάς ο Πανόπουλος θέλει να φτιάξει κάτι καλύτερο από το κόσμημα της pagani και όχι μόνο αυτό , φτιάχνει και δεύτερο .......καλά κάνει και τρώει δούλεμα .και από ότι βλέπω το 99 % εδώ μέσα του το ρίχνουν και αυτοί . 1
Salvation81 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 1 λεπτό πριν, bringmevictims είπε Το έχω παρατηρήσει το τυπά αυτόν και ενταξει έχει κάνει πράγματα ... αλλά Στάνταρντ έχει δώσει παρά πολλά λεφτά για αυτά που έχει . Εννοώ ότι είτε έχει πλούσιους γονείς ή είναι εισοδηματίας ή δεν ξέρω και εγώ τι . Με λίγα λόγια «θέλει» να φτιάξει ( γελάω που λέω ) αυτοκίνητο άνω των 3 και 4 εκατομυρίων .. με τον όρο hypercar προσπερνάει τα dreamcar. Πχ Ferrari - Lamborghini - mclaren κλπ είναι sportcar/dreamcars. Pagani - koessniseg( δεν μπορώ να το γράψω sorry) - Bugatti και κάτι αλλά ψαγμένα είναι hypercar.. δηλαδή με λίγα λόγια ο πουθενάς ο Πανόπουλος θέλει να φτιάξει κάτι καλύτερο από το κόσμημα της pagani και όχι μόνο αυτό , φτιάχνει και δεύτερο .......καλά κάνει και τρώει δούλεμα .και από ότι βλέπω το 99 % εδώ μέσα του το ρίχνουν και αυτοί . Ο τυπας δεν εχει χαλασει χρηματα (οχι μεγαλα ποσα εξω), γιαυτο ψαχνει για σπονσορες. Αν ειχε χαλασει θεωρω πως θα ειχε κατι να δειξει τοσο καιρο.
agnostos13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 8 ώρες πριν, Salvation81 είπε Πλακα πλακα ο τυπος μπορει να βγαζει καλα χρηματα με το να ταζει λαγους με πετραχειλια σε βλακες, ποτε δεν ξερεις. Αν βελτιώνει supercars όπως ακούγεται κάτι θα βγάζει...
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Στις 26/7/2020 στις 12:57 ΜΜ, agnostos13 είπε Οι πραγματικές δοκιμές (=πειράματα) γίνονται με σκοπό να επιβεβαιωθούν ή να βελτιωθούν τα υπάρχοντα μοντέλα... Εφόσον έχει τεκμηριωθεί ένα μοντέλο επιστημονικά (λαμβάνοντας υπόψιν τα όποια πειράματα έγιναν κατά την έρευνα) πλέον δεν χρειάζεται κάθε φορά που υλοποιείται το συγκεκριμένο μοντέλο να γίνοται πειράματα εκ νέου. Στο βίντεο που παραθέτεις εμφανίζεται ένα τέτοιο πείραμα... τοτε γιατι συνεχιζουμε να κανουμε πειραματα? ρητορικη ειναι η ερωτηση, απλα την εκανα καθως εσυ σιγουρα ΔΕΝ την εκανες προτου γραψεις αυτα που εγραψες
agnostos13 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 42 λεπτά πριν, Lezantas26 είπε τοτε γιατι συνεχιζουμε να κανουμε πειραματα? ρητορικη ειναι η ερωτηση, απλα την εκανα καθως εσυ σιγουρα ΔΕΝ την εκανες προτου γραψεις αυτα που εγραψες Ρίξε μια ματιά σε ένα λεξικό για την έννοια της λέξης «πείραμα» ωστέ να σου λυθούν οι απορίες! Να μην παίζουμε εδώ την κολοκυθιά... Επεξ/σία 27 Ιουλίου 2020 από agnostos13
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 2 λεπτά πριν, agnostos13 είπε Ρίξε μια ματιά σε ένα λεξικό για την έννοια της λέξης «πείραμα» ωστέ να σου λυθούν οι απορίες! Να μην παίζουμε εδώ την κολοκυθιά... δεν εχω καμια απορια περα αμα εισαι τοσο χαζος ή αμα τρολλαρεις, παντως αμαξι και μαλιστα υπεραμαξι δε βγαινει στο δρομο χωρις δοκιμη σε πραγματικες συνθηκες που να χτυπας το κωλο σου κατω
ProponitisTouKanape Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2020 Θα έκανε δοκιμές πίστας ο Πανό αλλά δεν υπάρχει πίστα στην Ελλάδα φτιαγμένη απο ελληνική εταιρία με υλικά που αναπτύχθηκαν στην Ελλάδα, οπότε δε την εμπιστεύεται για το CHAOS και το APEIRON.
Προτεινόμενες αναρτήσεις