Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, supermanbee είπε

Nομίζω αυτή η περιγραφή ταιριάζει στο KERABOSS.

Όπως είπα και πιο πάνω η δουλειά του Κορρέ είναι άλλη, το όχημα ήταν για άλλο λόγο. Δες το βίντεο απ' το 1:01 για λίγο για να καταλάβεις , αν βαριέσαι να το δεις όλο

Το εχω δει ολο παλιοτερα, στην αρχη ηταν για αλλο λογο, μετα ο λογος αλλαξε.

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Salvation81 είπε

μετα ο λογος αλλαξε.

Χμμμ, μάλλον ξέρεις πολλά εσύ. Λογικά είσαι κάποιος insider. Θα μας πεις και εμάς στον απλό λαουτζίκο να μάθουμε ή είναι κρατικό μυστικό? 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, supermanbee είπε

Χμμμ, μάλλον ξέρεις πολλά εσύ. Λογικά είσαι κάποιος insider. Θα μας πεις και εμάς στον απλό λαουτζίκο να μάθουμε ή είναι κρατικό μυστικό? 

Τι θελεις να σου πω που δεν καταλαβαινεις ακομα και απο το βιντεο; Απο το ηθελα να κανω την κ@βλα μου και να δω αν δουλευουν οι αναρτησεις (που ειδε πως δουλευαν στα πρωτα 2 οχηματα που εφτιαξε) μετα το πηγε στην μαζικη παραγωγη. Αν εσυ δεν βλεπεις πως ο λογος αλλαξε και πως στο τελος παλι δεν εγινε τιποτα οκ.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
43 λεπτά πριν, manos08 είπε

https://youtu.be/OCto6qSjIXw

Ο Czinger αντιγράφει Πανόπουλο!😳

Τα σχέδια όμως του κινητήρα είναι απόρρητα μόνο ο πανοπουλος μπορεί να βγάλει 2.000hp όπως και η πανέμορφη δαγκάνα τιτανίου, είναι μοναδική και δεν μπορεί κανείς να την αντιγράψει... 

Επεξ/σία από thanasisxask
Δημοσ.

Ειρωνικά το έγραψα, στο παρελθόν έχω εκφράσει τις "ανησυχίες" μου για τον Πανόπουλο. Όλες συγκεντρωμένες πολύ ωραία από 16:35 και μετά στο βίντεο που παρέθεσα.

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, manos08 είπε

Ειρωνικά το έγραψα, στο παρελθόν έχω εκφράσει τις "ανησυχίες" μου για τον Πανόπουλο. Όλες συγκεντρωμένες πολύ ωραία από 16:35 και μετά στο βίντεο που παρέθεσα.

Γιατί εγώ τι το έγραψα; 🤣🤣🤣 ο Czinger δείχνει κανονικά πως το φτιάχνει και τι εργαλεία χρησιμοποιεί, ο δικός μας ένα σεντόνι χρησιμοποιεί και κάτι έντερα για δαγκάνα. 

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, georgekz750 είπε

Τελικα την εκαψε την ασφαλτο το εργαλειο ή για να τσουλησει πρεπει να εφευρεθει και νεα ασφαλτος?

Θα είναι ελληνική κι αυτή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, georgekz750 είπε

Τελικα την εκαψε την ασφαλτο το εργαλειο ή για να τσουλησει πρεπει να εφευρεθει και νεα ασφαλτος?

Αναμένουν ακόμα να κατασκευαστούν τα κατάλληλα ελαστικά που να διαχειρίζονται τις επιδόσεις του Chaos!

Ξένοι...δεν είναι να βασίζεσαι πάνω τους...

Επεξ/σία από agnostos13
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Φήμες λένε πως ο Ερντογάν θα παραιτηθεί από τις διεκδικήσεις στην Μεσόγειο και θα ζητήσει τις πατέντες του Πανόπουλου μπας και σώσει την οικονομία του.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lazkalai είπε

δεν έχω ξαναδεί τόσο ανούσιο κόμπλεξ μαζεμένο σε ένα θέμα

Κομπλεξ που λεμε τους απατεωνες απατεωνες;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Salvation81 είπε

Κομπλεξ που λεμε τους απατεωνες απατεωνες;

Νταξει ρε φίλε, απατεώνα δεν μπορείς να τον πεις εκτός και εάν είχες συνεργασία και σου έφαγε χρήμα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...