Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, θα χρειαστώ ένα Ipad, αλλά έχω χάσει τη μπάλα με τα μοντέλα του εν λόγω προιόντος.

1) Ποιο μοντέλο να επιλέξω? Χρήση ανάγνωση pdf, καλό θα ναι να κρατήσει μια 5ετία (δε με νοιάζει να δώσω +200 ευρώ αν είναι να πάρω κάτι πιο future proof).

2) Δικαιούμαι αποφορολόγηση, εμπίπτουν τα τάμπλετ στα προιόντα που μπορούν να αποφορολογηθούν?

Ευχαριστώ.

https://www.skroutz.gr/s/20042898/Apple-iPad-2019-10-2-WiFi-32GB-Space-Gray.html

https://www.skroutz.gr/s/17819520/Apple-iPad-Air-2019-Wi-Fi-10-5-64GB-Space-Gray.html

Επεξ/σία από xgol
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, xgol είπε

Καλησπέρα, θα χρειαστώ ένα Ipad, αλλά έχω χάσει τη μπάλα με τα μοντέλα του εν λόγω προιόντος.

1) Ποιο μοντέλο να επιλέξω? Χρήση ανάγνωση pdf, καλό θα ναι να κρατήσει μια 5ετία (δε με νοιάζει να δώσω +200 ευρώ αν είναι να πάρω κάτι πιο future proof).

2) Δικαιούμαι αποφορολόγηση, εμπίπτουν τα τάμπλετ στα προιόντα που μπορούν να αποφορολογηθούν?

Ευχαριστώ.

https://www.skroutz.gr/s/20042898/Apple-iPad-2019-10-2-WiFi-32GB-Space-Gray.html

https://www.skroutz.gr/s/17819520/Apple-iPad-Air-2019-Wi-Fi-10-5-64GB-Space-Gray.html

Αφού τα χρήματα δεν είναι περιορισμός θα σου πρότεινα να πας στο iPad Air καθώς πέρα από τα προφανή (διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο) θα έχεις ένα τάμπλετ με ανώτερη οθόνη και πολύ ανώτερο επεξεργαστή! Το iPad Air φοράει τον Α12 ενώ το iPad το απλό φοράει τον παλιό πλέον Α10 και θα δεις μεγάλη διαφορά του ενός και του άλλου! Για πολύ απλή χρήση σε καλύπτει το βσικό αλλά από άποψη future proofing θα πρότεινα να πας στο iPad Air.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 hour ago, xgol said:

Ναι

• Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, xgol είπε

Δωσε info!

Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις.

Popcorn Kodi torrent vpn youtube plus χωρίς Αντς και παίζει παρασκήνιο κτλ Safari και builds io αναζήτησε. Περιοδικά μια φορά το τετράμηνο μπορεί να μην παίζουν οι εφαρμογές του τις σβήνεις και τις ξανά περνάς και είσαι έτοιμος.

• Thanks 1
  • Confused 1
Δημοσ.
6 hours ago, tilaverboy said:

Popcorn Kodi torrent vpn youtube plus χωρίς Αντς και παίζει παρασκήνιο κτλ Safari και builds io αναζήτησε. Περιοδικά μια φορά το τετράμηνο μπορεί να μην παίζουν οι εφαρμογές του τις σβήνεις και τις ξανά περνάς και είσαι έτοιμος.

iPad ψάχνει ο άνθρωπος, όχι μπλεξίματα. Αλλιώς να πάρει ένα Android να παίζει. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

iPad ψάχνει ο άνθρωπος, όχι μπλεξίματα. Αλλιώς να πάρει ένα Android να παίζει. 

Δεν του είπα να κάνει jailbreak του είπα να περάσει εφαρμογές που θα του λύσουν σε έναν βαθμό τα χέρια.

Δημοσ.

Αγορασα και ενα iphone τελικα.. Αξιζει να κανω εγγυηση θραυσης απο το Πλαισιο? Εχει καποιος καποια θετικη εμπειρια?

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας Κύριε. Έχω ένα IPad 32gb και δέχεται κάρτα sim. Το IPad είναι καινούριο έχει χρησιμοποιηθεί 4 μήνες πολύ λίγο. Είναι μαζί με απόδειξη με όλα τα χαρτιά έχει και θήκη και κουτί και φορτιστή  και είναι αγορασμένο 500€ από το κατάστημα Γερμανός. Η τιμή του είναι 250€

Δημοσ.
Στις 11/7/2020 στις 3:06 ΜΜ, Pellumb είπε

Καλησπέρα σας Κύριε. Έχω ένα IPad 32gb και δέχεται κάρτα sim. Το IPad είναι καινούριο έχει χρησιμοποιηθεί 4 μήνες πολύ λίγο. Είναι μαζί με απόδειξη με όλα τα χαρτιά έχει και θήκη και κουτί και φορτιστή  και είναι αγορασμένο 500€ από το κατάστημα Γερμανός. Η τιμή του είναι 250€

Ευχαριστώ αλλα δε με ενδιαφέρει. 

Δημοσ.

κανω hijack το θέμα αλλά δεν εχω επαφή με το οικοσυστημα της apple.

θέλει το αφεντικό μου ενα ipad να αντικαταστήσει ενα παμπάλαιο που δεν παίρνει νεο os Και δεν μπορεί να περασει εφαρμογές για τραπεζες κλπ. ακομα και το Interner banking δεν το ανοιγει σωστα.

τι μοντέλλο να του προτείνω να μπορεί να έχει μια 5ετια εξαετια μπροστά σου σε αναβαθμίσεις κλπ? εχω δει διαφορα generation ipan καθώς και το air. αλλά δεν γνωρίζω τι παίζει.

θελει 4g σιγουρα και budget μπορεί να πάει και σε air

Επισκέπτης
Δημοσ.

και εύλογα ρωτώ εγώ: Γιατί σόνι και καλά iPad ? με λιγότερα λεφτά παίρνεις τάμπλετ άλλων εταιρειών που κάνουν την δουλειά άψογα.

Προσωπικά δεν θα ξανα-αγοραζα ουτε Μπρελόκ απο την Apple..

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, zernex201 είπε

και εύλογα ρωτώ εγώ: Γιατί σόνι και καλά iPad ?

🤔

2 ώρες πριν, dimitris74 είπε

να μπορεί να έχει μια 5ετια εξαετια μπροστά σου σε αναβαθμίσεις κλπ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...