xgol Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, θα χρειαστώ ένα Ipad, αλλά έχω χάσει τη μπάλα με τα μοντέλα του εν λόγω προιόντος. 1) Ποιο μοντέλο να επιλέξω? Χρήση ανάγνωση pdf, καλό θα ναι να κρατήσει μια 5ετία (δε με νοιάζει να δώσω +200 ευρώ αν είναι να πάρω κάτι πιο future proof). 2) Δικαιούμαι αποφορολόγηση, εμπίπτουν τα τάμπλετ στα προιόντα που μπορούν να αποφορολογηθούν? Ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/20042898/Apple-iPad-2019-10-2-WiFi-32GB-Space-Gray.html https://www.skroutz.gr/s/17819520/Apple-iPad-Air-2019-Wi-Fi-10-5-64GB-Space-Gray.html Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από xgol
paolo.catti Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 45 λεπτά πριν, xgol είπε Καλησπέρα, θα χρειαστώ ένα Ipad, αλλά έχω χάσει τη μπάλα με τα μοντέλα του εν λόγω προιόντος. 1) Ποιο μοντέλο να επιλέξω? Χρήση ανάγνωση pdf, καλό θα ναι να κρατήσει μια 5ετία (δε με νοιάζει να δώσω +200 ευρώ αν είναι να πάρω κάτι πιο future proof). 2) Δικαιούμαι αποφορολόγηση, εμπίπτουν τα τάμπλετ στα προιόντα που μπορούν να αποφορολογηθούν? Ευχαριστώ. https://www.skroutz.gr/s/20042898/Apple-iPad-2019-10-2-WiFi-32GB-Space-Gray.html https://www.skroutz.gr/s/17819520/Apple-iPad-Air-2019-Wi-Fi-10-5-64GB-Space-Gray.html Αφού τα χρήματα δεν είναι περιορισμός θα σου πρότεινα να πας στο iPad Air καθώς πέρα από τα προφανή (διπλάσιο αποθηκευτικό χώρο) θα έχεις ένα τάμπλετ με ανώτερη οθόνη και πολύ ανώτερο επεξεργαστή! Το iPad Air φοράει τον Α12 ενώ το iPad το απλό φοράει τον παλιό πλέον Α10 και θα δεις μεγάλη διαφορά του ενός και του άλλου! Για πολύ απλή χρήση σε καλύπτει το βσικό αλλά από άποψη future proofing θα πρότεινα να πας στο iPad Air. 4 1
CheOnWeb Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 hour ago, xgol said: 2) Δικαιούμαι αποφορολόγηση, εμπίπτουν τα τάμπλετ στα προιόντα που μπορούν να αποφορολογηθούν? Ναι 1
tilaverboy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Ότι και να κανεις πέρασε το builds io θα με ευχαριστείς μετά 😂 1
xgol Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δωσε info! Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις.
tilaverboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, xgol είπε Δωσε info! Ευχαριστώ ολους για τις απαντησεις. Popcorn Kodi torrent vpn youtube plus χωρίς Αντς και παίζει παρασκήνιο κτλ Safari και builds io αναζήτησε. Περιοδικά μια φορά το τετράμηνο μπορεί να μην παίζουν οι εφαρμογές του τις σβήνεις και τις ξανά περνάς και είσαι έτοιμος. 1 1
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 6 hours ago, tilaverboy said: Popcorn Kodi torrent vpn youtube plus χωρίς Αντς και παίζει παρασκήνιο κτλ Safari και builds io αναζήτησε. Περιοδικά μια φορά το τετράμηνο μπορεί να μην παίζουν οι εφαρμογές του τις σβήνεις και τις ξανά περνάς και είσαι έτοιμος. iPad ψάχνει ο άνθρωπος, όχι μπλεξίματα. Αλλιώς να πάρει ένα Android να παίζει. 2 1
tilaverboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε iPad ψάχνει ο άνθρωπος, όχι μπλεξίματα. Αλλιώς να πάρει ένα Android να παίζει. Δεν του είπα να κάνει jailbreak του είπα να περάσει εφαρμογές που θα του λύσουν σε έναν βαθμό τα χέρια.
xgol Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Αγορασα και ενα iphone τελικα.. Αξιζει να κανω εγγυηση θραυσης απο το Πλαισιο? Εχει καποιος καποια θετικη εμπειρια?
Pellumb Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2020 Καλησπέρα σας Κύριε. Έχω ένα IPad 32gb και δέχεται κάρτα sim. Το IPad είναι καινούριο έχει χρησιμοποιηθεί 4 μήνες πολύ λίγο. Είναι μαζί με απόδειξη με όλα τα χαρτιά έχει και θήκη και κουτί και φορτιστή και είναι αγορασμένο 500€ από το κατάστημα Γερμανός. Η τιμή του είναι 250€
xgol Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Μέλος Δημοσ. 12 Ιουλίου 2020 Στις 11/7/2020 στις 3:06 ΜΜ, Pellumb είπε Καλησπέρα σας Κύριε. Έχω ένα IPad 32gb και δέχεται κάρτα sim. Το IPad είναι καινούριο έχει χρησιμοποιηθεί 4 μήνες πολύ λίγο. Είναι μαζί με απόδειξη με όλα τα χαρτιά έχει και θήκη και κουτί και φορτιστή και είναι αγορασμένο 500€ από το κατάστημα Γερμανός. Η τιμή του είναι 250€ Ευχαριστώ αλλα δε με ενδιαφέρει.
dimitris74 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 κανω hijack το θέμα αλλά δεν εχω επαφή με το οικοσυστημα της apple. θέλει το αφεντικό μου ενα ipad να αντικαταστήσει ενα παμπάλαιο που δεν παίρνει νεο os Και δεν μπορεί να περασει εφαρμογές για τραπεζες κλπ. ακομα και το Interner banking δεν το ανοιγει σωστα. τι μοντέλλο να του προτείνω να μπορεί να έχει μια 5ετια εξαετια μπροστά σου σε αναβαθμίσεις κλπ? εχω δει διαφορα generation ipan καθώς και το air. αλλά δεν γνωρίζω τι παίζει. θελει 4g σιγουρα και budget μπορεί να πάει και σε air
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 και εύλογα ρωτώ εγώ: Γιατί σόνι και καλά iPad ? με λιγότερα λεφτά παίρνεις τάμπλετ άλλων εταιρειών που κάνουν την δουλειά άψογα. Προσωπικά δεν θα ξανα-αγοραζα ουτε Μπρελόκ απο την Apple..
Fulgore Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2020 26 λεπτά πριν, zernex201 είπε και εύλογα ρωτώ εγώ: Γιατί σόνι και καλά iPad ? 🤔 2 ώρες πριν, dimitris74 είπε να μπορεί να έχει μια 5ετια εξαετια μπροστά σου σε αναβαθμίσεις κλπ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα