WhoseTheBoss Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σε όλους! Αυτη τη φορά θα ήθελα να μου προτείνετε εναν υπολογιστή για έναν φίλο! To budget ειναι στα 400 με 450 πανω κάτω !! Περιοχή Αθήνα !! Συναρμολόγηση από το μαγαζί και περασμένα Windows .. Ιδανικά θέλει να το αγοράσει απο την Αθήνα αλλά αμα υπαρχεί και αλλού ετοιμοπαραδοτο δεν υπάρχει θέμα Η χρήση που κάνει ειναι browsing /OFFICE/ Αρκετα tabs με youtube / netflix/ forums/κοκ και σπάνια να παίξει κάνα τάβλι στο dod .. Η μόνη απαίτηση που εχει απο το pc είναι να μην κολλάει ! Ps: Οθόνη και περιφερειακά υπάρχουν !!
nickpol80 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Ψαξε κανα συστημα με ryzen 3 3200g χωρις καρτα γραφικων και θα σου βγει και πιο φθηνο.
AthinakisPan Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Κυρίως για να μην σου κολλάει για αυτά που θες είναι καλός σκληρός και 8gb ram και πάνω. Ο 3200g είναι ο οικονομικότερος επεξεργαστής που υπάρχει. Αν και για αυτά που θες μπορεί να σου φτάνει και ένας athlon 3000 αλλά δεν τον έχω δοκιμάσει για να σε πάρω στον λαιμό μου. Ίσως η vega 3 είναι πολύ λίγη. Δες το κουτί να έχει 1 fan μπροστά και 1 πίσω για αρχή και παρακολούθα τις θερμοκρασίες. Τέλος σκληρό σου προτείνω είτε τον Α2000 της kingston είτε τον 970 evo plus της samsung για να κάνεις την διαφορά. (Ο evo plus είναι 5-6 φορές πιο γρήγορος από έναν νορμαλ ssd και καμιά 60αριά φορές πιο γρήγορος από τον hdd)
WhoseTheBoss Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις απλα αν δεν σας κάνει κόπο μπορείτε να μου προτείνετε ενα ολοκληρωμένο συστήμα να το αγοράσει το παιδί άμεσα ... Ευχαριστώ !!
c_access Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, WhoseTheBoss είπε Ευχαριστώ για τις απαντήσεις απλα αν δεν σας κάνει κόπο μπορείτε να μου προτείνετε ενα ολοκληρωμένο συστήμα να το αγοράσει το παιδί άμεσα ... Ευχαριστώ !! Από priveshop Κλειδί windows από https://www.allkeyshop.com/blog/buy-windows-10-professional-cd-key-compare-prices/
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα