CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 9 minutes ago, MetroStar said: Το λυπάμαι τον τύπο, θα έχει πιαστεί το προσωπό του να προσπαθεί να δείξει ενθουσιασμένος με τις «καινοτομίες» του iOS που τις έχουμε χρόνια στο Android Είδες τον καημένο; Να 'ξερες πώς θα 'θελε να ήταν τώρα στο Android του και να ποστάρει στο Insomnia... 1
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Στις 22/6/2020 στις 12:39 ΜΜ, cat1967 είπε Απο το 9% που εχει σημερα, πως ακριβως θα γινει αυτο? Στους επαγγελματίες έχει 99% όμως.
haHa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 32 λεπτά πριν, skiabox είπε Στους επαγγελματίες έχει 99% όμως. Στους επαγγελματιες, το ποσοστο mac ειναι ακομα μικροτερο απο 9%. Η συντριπτικη πλειονοτητα των επιχειρησεων δινει μηχανηματα με windows στους επαγγελματιες υπαλληλους τους για να ειναι πιο αποδοτικοι. 1 1
cat1967 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, haHa είπε Στους επαγγελματιες, το ποσοστο mac ειναι ακομα μικροτερο απο 9%. Η συντριπτικη πλειονοτητα των επιχειρησεων δινει μηχανηματα με windows στους επαγγελματιες υπαλληλους τους για να ειναι πιο αποδοτικοι. Ακριβως. Lenovo, HP, Dell απο τις εταιρειες ζουν που πουλαν καραβιες. Συν βεβαια οι servers που κανουν μεγαλους τζιρους. Προφανως εννοει ελευθερους επαγγελματιες ο φιλος, αλλα αυτοι ειναι λιγοι.
haHa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, cat1967 είπε Ακριβως. Lenovo, HP, Dell απο τις εταιρειες ζουν που πουλαν καραβιες. Συν βεβαια οι servers που κανουν μεγαλους τζιρους. Προφανως εννοει ελευθερους επαγγελματιες ο φιλος, αλλα αυτοι ειναι λιγοι. Και στους ελευθερους επαγγελματιες, τα windows μηχανηματα ειναι η πλειονοτητα. Απο τον επαγγελματια που εχει ενα μινι μαρκετ ή την κομμωτρια για το κομμωτηριο της ή τον λογιστη ή τον γιατρο ή τον μηχανολογο μηχανικο κλπ. Ολοι αυτοι ειναι επαγγελματιες και συνηθως χρησιμοποιουν windows. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από haHa
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Ισως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Εννοούσα στους επαγγελματίες στον IT sector. Οχι στους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν το laptop σαν γραφομηχανή.
haHa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, skiabox είπε Ισως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Εννοούσα στους επαγγελματίες στον IT sector. Οχι στους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν το laptop σαν γραφομηχανή. Οι επαγγελματιες στον IT sector χρησιμοποιουν στην πλειονοτητα windows. Ενδεικτικα, accenture, ibm κλπ χρησιμοποιουν κατα κυριο λογο windows μηχανηματα. Τωρα αν εσυ μιλας για ενα συγκεκριμενο niche που χρησιμοποιουν το λαπτοπ σαν γραφομηχανη οποτε προτιμουν mac os, ειναι αλλο θεμα.
nvel Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, skiabox είπε Ισως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Εννοούσα στους επαγγελματίες στον IT sector. Οχι στους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν το laptop σαν γραφομηχανή. Στους υπόλοιπους υπάρχουν και αυτοί που σχεδιάζουν υπολογιστές και τις υποδομές για να μπορούν οι ΙΤ να σχολιάζουν
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 21 λεπτά πριν, haHa είπε Οι επαγγελματιες στον IT sector χρησιμοποιουν στην πλειονοτητα windows. Ενδεικτικα, accenture, ibm κλπ χρησιμοποιουν κατα κυριο λογο windows μηχανηματα. Τωρα αν εσυ μιλας για ενα συγκεκριμενο niche που χρησιμοποιουν το λαπτοπ σαν γραφομηχανη οποτε προτιμουν mac os, ειναι αλλο θεμα. Ε ναι.Πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίζουν οι άντρες από τα γυναικόπαιδα. Εχω να δω σοβαρό επαγγελματία, από ένα επίπεδο και πάνω δηλαδή, να χρησιμοποιεί κάτι άλλο από mac πάνω από 10 χρόνια. Ουσιαστικά αυτό που δεν καταλαβαίνει ο ανταγωνισμός είναι ότι η apple πουλάει κυρίως το macOS. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από skiabox
haHa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 12 λεπτά πριν, skiabox είπε Ε ναι.Πρέπει με κάποιο τρόπο να ξεχωρίζουν οι άντρες από τα γυναικόπαιδα. Εχω να δω σοβαρό επαγγελματία, από ένα επίπεδο και πάνω δηλαδή, να χρησιμοποιεί κάτι άλλο από mac πάνω από 10 χρόνια. Ουσιαστικά αυτό που δεν καταλαβαίνει ο ανταγωνισμός είναι ότι η apple πουλάει κυρίως το macOS. Ισως εισαι σε ενα niche που οπως λες χρησιμοποιουν το laptop σαν γραφομηχανη και για αυτο προτιμουν το macos, γιατι διαφορετικα δεν ισχυουν αυτα που γραφεις. Οι επαγγελματιες χρησιμοποιουν κατα κυριο λογο windows: τι μιλαμε για τους επαγγελματιες υπαλληλους μεγαλων consulting εταιρειων, τι μιλαμε για μηχανολογο μηχανικο, τι μιλαμε για καποιον που κανει 3D CAD σχεδιο.
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, haHa είπε Ισως εισαι σε ενα niche που οπως λες χρησιμοποιουν το laptop σαν γραφομηχανη και για αυτο προτιμουν το macos, γιατι διαφορετικα δεν ισχυουν αυτα που γραφεις. Οι επαγγελματιες χρησιμοποιουν κατα κυριο λογο windows: τι μιλαμε για τους επαγγελματιες υπαλληλους μεγαλων consulting εταιρειων, τι μιλαμε για μηχανολογο μηχανικο, τι μιλαμε για καποιον που κανει 3D CAD σχεδιο. Ναι μωρέ δεν έχεις δει τα posts μου στο programming section; Καλύτερα να μασάς τελικά παρά να κάνεις posts πριν κάνεις έρευνα. ΛΟΛ Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από skiabox
NickTG Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 42 minutes ago, skiabox said: Ισως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Εννοούσα στους επαγγελματίες στον IT sector. Οχι στους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν το laptop σαν γραφομηχανή. Διότι όπως είναι γνωστό όλοι εκτός του ΙΤ χρησιμοποιούν το laptop μόνο ως γραφομηχανή. 1 1
haHa Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, skiabox είπε Ναι μωρέ δεν έχεις δει τα posts μου στο programming section; Καλύτερα να μασάς τελικά παρά να κάνεις posts πριν κάνεις έρευνα. ΛΟΛ Ειδα τις παρακατω ανακριβειες, οποτε βασει αυτων κρινω: 1 ώρα πριν, skiabox είπε Στους επαγγελματίες έχει 99% όμως. 50 λεπτά πριν, skiabox είπε Ισως δεν ήμουν αρκετά σαφής. Εννοούσα στους επαγγελματίες στον IT sector. Οχι στους υπόλοιπους που χρησιμοποιούν το laptop σαν γραφομηχανή. Οταν κατανοησεις οτι αυτα που εγραψες δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα, τοτε μπορουμε να συζητησουμε για "τα posts μου στο programming section" και για τα "ΛΟΛ" σου. Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από haHa
skiabox Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 37 λεπτά πριν, haHa είπε Ειδα τις παρακατω ανακριβειες, οποτε βασει αυτων κρινω: Οταν κατανοησεις οτι αυτα που εγραψες δεν εχουν επαφη με την πραγματικοτητα, τοτε μπορουμε να συζητησουμε για "τα posts μου στο programming section" και για τα "ΛΟΛ" σου. Εσείς που θέλετε να έχετε το τελευταίο post πότε δουλεύετε;
APPLEGEEK Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 we have created positions for black developers μονοι τους καταστρεφονται εκει στο μηλο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα