cat1967 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 27 λεπτά πριν, ignome4 είπε Το πρόβλημα τώρα ειναι ότι μας τελειώνει bootcamp/VMs (πολύ σημαντικό πλεονέκτημα για τους Mac) VMs θα βγουν σιγουρα, bootcamp οταν βγουν windows σε arm. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hasodikis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Mac OS σε arm σημαίνει πολλά πράγματα, καλά και κακά. Σημαίνει όμως και ότι το hackintosh, όπως το ξέρουμε, όχι τώρα, όχι άμεσα... αλλά σε κάποια χρόνια, τελειώνει. Βέβαια δεν πιστεύω ότι η apple θα αποφασίσει μεταφορά σε arm cpu για το σύνολο των προϊόντων της. Είναι πιθανό να κρατήσει σε x86 τα πιο επαγγελματικά προϊόντα της (mac pro και imac pro). Σε αυτό ελπίζουμε για ένα απλό λόγο .... desktop ή laptop με σκληρό μη προσβάσιμο και ενσωματωμένο στη μητρική .... ΑΠΛΑ ΔΕΝ!!!! Σήμερα μόλις έχτισα από την αρχή το desktop hackintosh μου λόγω βλάβης του ssd....... σε 1 ώρα όλα όπως πριν και με κόστος τα 80 ευρώ του samsung 860 evo. Αν η βλάβη είχε συμβεί σε macbook θα έκλαιγα την τσέπη μου τώρα....... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από hasodikis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vasilisxd Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, ignome4 είπε Και ποσο σίγουροι είμαστε για την ασφάλεια μιας και μιλάμε για κατι ‘’παράνομο’’ Αυτά καλά είναι για κάποιον που δεν έχει συνδεμένες κάρτες , Apple wallet κλπ. Εγώ το φοβάμαι , πιθανόν και να κάνω λάθος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε Αυτά καλά είναι για κάποιον που δεν έχει συνδεμένες κάρτες , Apple wallet κλπ. Εγώ το φοβάμαι , πιθανόν και να κάνω λάθος. Δεν κανεις λάθος , φυσικά και έχει ένα ρίσκο 1 ώρα πριν, cat1967 είπε VMs θα βγουν σιγουρα, bootcamp οταν βγουν windows σε arm. Emulator και έτσι μάλλον θα περάσει και επίσημα στο iPad (σαν το UTM) 39 λεπτά πριν, hasodikis είπε Mac OS σε arm σημαίνει πολλά πράγματα, καλά και κακά. Σημαίνει όμως και ότι το hackintosh, όπως το ξέρουμε, όχι τώρα, όχι άμεσα... αλλά σε κάποια χρόνια, τελειώνει. Βέβαια δεν πιστεύω ότι η apple θα αποφασίσει μεταφορά σε arm cpu για το σύνολο των προϊόντων της. Είναι πιθανό να κρατήσει σε x86 τα πιο επαγγελματικά προϊόντα της (mac pro και imac pro). Σε αυτό ελπίζουμε για ένα απλό λόγο .... desktop ή laptop με σκληρό μη προσβάσιμο και ενσωματωμένο στη μητρική .... ΑΠΛΑ ΔΕΝ!!!! Σήμερα μόλις έχτισα από την αρχή το desktop hackintosh μου λόγω βλάβης του ssd....... σε 1 ώρα όλα όπως πριν και με κόστος τα 80 ευρώ του samsung 860 evo. Αν η βλάβη είχε συμβεί σε macbook θα έκλαιγα την τσέπη μου τώρα....... Ή θα σου έδιναν καινούριο MacBook Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tilaverboy Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Ερώτηση! Το iOS 14 σε μπέτα μορφή θα δοθεί επίσημα και το επίσημο το Σεπτέμβρη. Η έκδοση 13.6 σήμερα θα διατεθεί? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
aris1986 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 17 ώρες πριν, ignome4 είπε Να τα... Kuo confirms ARM at WWDC: 13.3-inch MacBook Pro and new 24-inch iMac will be the first ARM Macs, released as soon as Q4, expects the Mac models will offer performance improvements of 50-100% over their Intel predecessors Η intel θα φαλιρίσει στο τελος, λιγο η AMD, λιγο η apple... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikosgnr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 * iPhoneOS. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, cat1967 είπε VMs θα βγουν σιγουρα, bootcamp οταν βγουν windows σε arm. Windows για arm έχουν ήδη βγει. Δεν αρκεί αυτό. Πρέπει να υπάρξει συμβατότητα των windows για τον επεξεργαστή της για να υπάρξει bootcamp. Ή να φροντίσει η apple να υπάρξει κάποιου είδους emulation. Έχω περιέργεια να δω τη στάση της apple σχετικά με το bootcamp. Πιστεύω κι εγώ πως είναι βαρβατο στοιχείο των macbook. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Gioandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
petasis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Εγώ δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει ασύμβατους τους επεξεργαστές arm. Τι είναι αυτό που θα εμποδίσει τα arm windows να τρέξουν στον επεξεργαστή της apple. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannis_fe Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Εγώ θέλω υποστήριξη διπλών εφαρμογών σε ios14 μπορει; Αλλιώς τι να το κάνω το υποτιθέμενο dual sim ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ignome4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, aris1986 είπε Η intel θα φαλιρίσει στο τελος, λιγο η AMD, λιγο η apple... Λίγο στεναχωριέμαι ❤️ Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από ignome4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zack kai kouak Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 αϊ στο διαολα και εψαχνα ολα τα tabs τι παιζει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Gioandro Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petasis είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει ασύμβατους τους επεξεργαστές arm. Τι είναι αυτό που θα εμποδίσει τα arm windows να τρέξουν στον επεξεργαστή της apple. Drivers για τον επεξεργαστή της apple είναι ένα παράδειγμα. Δεν είναι δύσκολο να γίνει. Το ζήτημα είναι μήπως με όλο αυτό η apple σταματήσει το bootcamp. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Gioandro Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AtiX Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, petasis είπε Εγώ δεν έχω καταλάβει τι είναι αυτό που κάνει ασύμβατους τους επεξεργαστές arm. Τι είναι αυτό που θα εμποδίσει τα arm windows να τρέξουν στον επεξεργαστή της apple. Σκέψου το σαν εσύ (cpu) να προσπαθείς να επεξεργαστείς δεδομένα σε μια γλώσσα που δεν ξέρεις (λειτουργικό)... μόνο που ένας επεξεργαστής δεν μπορεί να μάθει, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να "μεταφραστεί/προσαρμοστεί" η γλώσσα... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από AtiX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MetroStar Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Share Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Το λυπάμαι τον τύπο, θα έχει πιαστεί το προσωπό του να προσπαθεί να δείξει ενθουσιασμένος με τις «καινοτομίες» του iOS που τις έχουμε χρόνια στο Android Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα