meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Πλέον με τις εξετάσεις εξ αποστάσεως μου δημιουργήθηκε πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μέχρι χθές δούλευε σωστά. Τα ακουστικά που έχω είναι :Blitzwolf® BW-HP0 . Έχω προμηθευτεί επέκταση καλωδίου jack 3,5 . Το πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο , και στην αντιμετώπιση προβλημάτων δεν έχει αποτέλεσμα. Κάρτα ήχου έχει Realtek και μητρικη κάρτα Asrock AB320
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, meletis_m είπε Πλέον με τις εξετάσεις εξ αποστάσεως μου δημιουργήθηκε πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μέχρι χθές δούλευε σωστά. Τα ακουστικά που έχω είναι :Blitzwolf® BW-HP0 . Έχω προμηθευτεί επέκταση καλωδίου jack 3,5 . Το πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο , και στην αντιμετώπιση προβλημάτων δεν έχει αποτέλεσμα. Κάρτα ήχου έχει Realtek και μητρικη κάρτα Asrock AB320 Χωρίς την επέκταση δοκίμασες αν δουλεύει ;
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Χωρίς την επέκταση δοκίμασες αν δουλεύει ; To δοκίμασα , και στην πίσω θύρα (ροζ) και στην πρόσοψη
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, meletis_m είπε To δοκίμασα , και στην πίσω θύρα (ροζ) και στην πρόσοψη Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί η συσκευή σε άλλο μηχάνημα αν είναι εφικτό,αφού δούλευε χθες κανονικά,δεν έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση που να μην επιτρέπει την χρήση μικροφώνου από εφαρμογή; Μόλις τώρα, meletis_m είπε To δοκίμασα , και στην πίσω θύρα (ροζ) και στην πρόσοψη Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί η συσκευή σε άλλο μηχάνημα αν είναι εφικτό,αφού δούλευε χθες κανονικά,δεν έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση που να μην επιτρέπει την χρήση μικροφώνου από εφαρμογή;
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, poseidon98 είπε Εγω εξετάζομαι μέσω κινητού Μόνο για τημαυτοποιηση το θέλω. Αλλά το zoom που το έτρεξα σε android 10 είχα προβληματα
poseidon98 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, meletis_m είπε Μόνο για τημαυτοποιηση το θέλω. Αλλά το zoom που το έτρεξα σε android 10 είχα προβληματα Μην σκας ετσι τις κάνουν Εαν θες να φτιάξεις το pc θα πας : πίνακας ελεν. ήχου -> Μικρόφωνο -> και παιξε μπαλα Εμένα μια φορά έπεσε η ένταση του μικροφώνου στο 50% με αποτελεσμα να γκαρίζω και να με ακούνε ψιθυριστά Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από poseidon98 1 1
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, poseidon98 είπε Μην σκας ετσι τις κάνουν Εαν θες να φτιάξεις το pc θα πας : πίνακας ελεν. ήχου -> Μικρόφωνο -> και παιξε μπαλα Εμένα μια φορά έπεσε η ένταση του μικροφώνου στο 50% με αποτελεσμα να γκαρίζω και να με ακούνε ψιθυριστά Τα έχω βάλει όλα στο 100%, αλλά συσκευή Μικρόφωνο δέν βλέπει .Μόλις κουνάω το καλώδιο στη μεριά των ακουστικών παει να συνδεθει. Πλέον βρήκα μια κάμερα Logitech που είχα κρατημένη και τη δοκίμασα και δουλεύει Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από meletis_m επισύναψη φωτογραφίας 1
Rhamnusia Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 υπάρχει κάποιο splitter σε μικρόφωνο/ακουστικό και να τα βαζεις εκεί πάνω; Επειδή είχα θέμα και εγώ σκεφτόμουν αν θα το λύσει αυτό το πρόβλημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε
Συνδεθείτε τώρα