Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πλέον με τις εξετάσεις εξ αποστάσεως μου δημιουργήθηκε πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μέχρι χθές δούλευε σωστά. 

Τα ακουστικά που έχω είναι :Blitzwolf® BW-HP0 . Έχω προμηθευτεί επέκταση καλωδίου jack 3,5 .

Το πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο , και στην αντιμετώπιση προβλημάτων δεν έχει αποτέλεσμα.

Κάρτα ήχου έχει Realtek και μητρικη κάρτα Asrock AB320

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, meletis_m είπε

Πλέον με τις εξετάσεις εξ αποστάσεως μου δημιουργήθηκε πρόβλημα με το μικρόφωνο. Μέχρι χθές δούλευε σωστά. 

Τα ακουστικά που έχω είναι :Blitzwolf® BW-HP0 . Έχω προμηθευτεί επέκταση καλωδίου jack 3,5 .

Το πρόβλημα είναι οτι δεν αναγνωρίζει το μικρόφωνο , και στην αντιμετώπιση προβλημάτων δεν έχει αποτέλεσμα.

Κάρτα ήχου έχει Realtek και μητρικη κάρτα Asrock AB320

Χωρίς την επέκταση δοκίμασες αν δουλεύει ;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Χωρίς την επέκταση δοκίμασες αν δουλεύει ;

To δοκίμασα , και στην πίσω θύρα (ροζ) και στην πρόσοψη 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, meletis_m είπε

Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί η συσκευή σε άλλο μηχάνημα αν είναι εφικτό,αφού δούλευε χθες κανονικά,δεν έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση που να μην επιτρέπει την χρήση μικροφώνου από εφαρμογή;

Μόλις τώρα, meletis_m είπε

Το επόμενο βήμα είναι να δοκιμαστεί η συσκευή σε άλλο μηχάνημα αν είναι εφικτό,αφού δούλευε χθες κανονικά,δεν έχεις πειράξει κάποια ρύθμιση που να μην επιτρέπει την χρήση μικροφώνου από εφαρμογή;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poseidon98 είπε

Εγω  εξετάζομαι μέσω κινητού

Μόνο για τημαυτοποιηση το θέλω.  Αλλά το zoom που το έτρεξα σε android 10 είχα προβληματα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Μόνο για τημαυτοποιηση το θέλω.  Αλλά το zoom που το έτρεξα σε android 10 είχα προβληματα

Μην σκας ετσι τις κάνουν

Εαν θες να φτιάξεις το pc θα πας : πίνακας ελεν. ήχου -> Μικρόφωνο -> και παιξε μπαλα

Εμένα μια φορά έπεσε η ένταση του μικροφώνου στο 50% με αποτελεσμα να γκαρίζω και να με ακούνε ψιθυριστά

Ρυθμίσεις 21_6_2020 7_37_54 μμ.png

Ήχος 21_6_2020 7_38_35 μμ.png

Ήχος 21_6_2020 7_39_03 μμ.png

Επεξ/σία από poseidon98
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, poseidon98 είπε

Μην σκας ετσι τις κάνουν

Εαν θες να φτιάξεις το pc θα πας : πίνακας ελεν. ήχου -> Μικρόφωνο -> και παιξε μπαλα

Εμένα μια φορά έπεσε η ένταση του μικροφώνου στο 50% με αποτελεσμα να γκαρίζω και να με ακούνε ψιθυριστά

Ρυθμίσεις 21_6_2020 7_37_54 μμ.png

Ήχος 21_6_2020 7_38_35 μμ.png

Ήχος 21_6_2020 7_39_03 μμ.png

Τα έχω βάλει όλα στο 100%, αλλά συσκευή Μικρόφωνο δέν βλέπει .Μόλις κουνάω το καλώδιο στη μεριά των ακουστικών παει να συνδεθει.

Πλέον βρήκα μια κάμερα Logitech που είχα κρατημένη και τη δοκίμασα και δουλεύει

ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ.JPG

Επεξ/σία από meletis_m
επισύναψη φωτογραφίας
  • Like 1
Δημοσ.

υπάρχει κάποιο splitter σε μικρόφωνο/ακουστικό και να τα βαζεις εκεί πάνω; Επειδή είχα θέμα και εγώ σκεφτόμουν αν θα το λύσει αυτό το πρόβλημα 

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...