Zoizz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Καλησπερα.. Δωστε μου τα φωτα σας.. Ειμαι νεα οδηγος.. Θελω να παρω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο.. Δυστυχως το μπατζετ ειναι χαμηλο.. Ειμαι αναμεσα σε ενα polo 1.2 του '08 και σε ενα opel corsa 1.3 diesel του' 08.. Ποιο μου προτεινετε;
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Zoizz είπε Καλησπερα.. Δωστε μου τα φωτα σας.. Ειμαι νεα οδηγος.. Θελω να παρω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο.. Δυστυχως το μπατζετ ειναι χαμηλο.. Ειμαι αναμεσα σε ενα polo 1.2 του '08 και σε ενα opel corsa 1.3 diesel του' 08.. Ποιο μου προτεινετε; Diesel Euro 4 (2010) και κάτω απαγορεύεται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη,οπότε αν πας για diesel και δεν είσαι επαρχία να κοιτάξεις από 2011 και μετά.
Zoizz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε Diesel Euro 4 (2010) και κάτω απαγορεύεται σε Αθήνα & Θεσσαλονίκη,οπότε αν πας για diesel και δεν είσαι επαρχία να κοιτάξεις από 2011 και μετά. Σοβαρα;; euro 4 ειναι.. Αλλα δ μενω ουτε αθηνα ουτε θεσσαλονικη.. Ασχετο αλλα γτ απαγορευεται; συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη
Dark_Nightfall Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Zoizz είπε Ασχετο αλλα γτ απαγορευεται; συγνωμη αλλα ειμαι ασχετη Λόγω ρύπων. 2
gia_nnis Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Στις 21/6/2020 στις 6:21 ΜΜ, Zoizz είπε Καλησπερα.. Δωστε μου τα φωτα σας.. Ειμαι νεα οδηγος.. Θελω να παρω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο.. Δυστυχως το μπατζετ ειναι χαμηλο.. Ειμαι αναμεσα σε ενα polo 1.2 του '08 και σε ενα opel corsa 1.3 diesel του' 08.. Ποιο μου προτεινετε; Χαμηλο budget.. χαμηλα εσοδα! Γυναικα εισαι.. Κοιτα micra k12 1.2 Μπορει να μην σου αρεσει εξωτερικα θα σου αρεσει ομως στην τσεπη! Επισης για την μηχανικη συντηρηση(δαπανες) παιζει ρολο και που θα το πηγαινεις! 1 1
vamvakoolas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, gia_nnis είπε Χαμηλο budget.. χαμηλα εσοδα! Γυναικα εισαι.. Κοιτα micra k12 1.2 Μπορει να μην σου αρεσει εξωτερικα θα σου αρεσει ομως στην τσεπη! Επισης για την μηχανικη συντηρηση(δαπανες) παιζει ρολο και που θα το πηγαινεις! συμφωνω απολυτα +ανετο +αξιοπιστο (γενικα νισαν τογιοτα χοντα οτι πρεπει για γυναικες=αξιοπιστα τα μικρα τους) 1
vamvakoolas Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 18 λεπτά πριν, majnun είπε + Honda Jazz δεν ειναι οτι καλυτερο για γυναικα και για τη περιεργη θεση οδηγησης και για ορατοτητα πισω 1
majnun Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2020 Mόνο γνωστές μου το είχαν και επειδή είναι κάθετο πίσω είναι εύκολο στο παρκάρισμα + τις απειρες πιθανότητες διαμόρφωσης με τα καθίσματα. Δε ξέρω εγώ το βλέπω ταμάμ. Θα έλεγα και για Lancia Ypsilon αλλά θα βρεθεί πολύς κόσμος να πει με τιποτα (με τα δίκια του ή και χωρίς αυτά) οπότε ας ακολουθήσει την πεπατημένη. 1
gia_nnis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2020 Στις 21/6/2020 στις 6:21 ΜΜ, Zoizz είπε Καλησπερα.. Δωστε μου τα φωτα σας.. Ειμαι νεα οδηγος.. Θελω να παρω ενα μεταχειρισμενο αυτοκινητο.. Δυστυχως το μπατζετ ειναι χαμηλο.. Ειμαι αναμεσα σε ενα polo 1.2 του '08 και σε ενα opel corsa 1.3 diesel του' 08.. Ποιο μου προτεινετε; Επειδη θελεις να παρεις μονο πληροφοριες.. παρε οτι σου αρεσει.. Την διαφορα θα την καταλαβαινες μονο αν ειχες μετρο συγκρισης! Εξαλλου δεν ειναι τυχαιο που καποια αυτοκινητα πιο ομορφα,ποιοτικα και με καλυτερη οδικη συμπεριφορα πωλουνται πιο φθηνα! Κοιτα και το fiesta 1.2 mk6 06-08 Τουλαχιστον αυτο εχει ωραιο γκαζι! Να ξερεις τα ατμοσφαιρικα vw δεν αγαπανε τις χαμηλες στροφες! Μεγαλο μειον για μεσα στην πολη! Και τσιμπανε την βενζινουλα τους!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα