Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια χαρά σε όλους!

Εδώ και αρκετό καιρό, ψάχνω ένα καλό ποιοτικό Gamepad για το PC. Το κόστος δεν με απασχολεί τόσο, αρκεί να είναι ανθεκτικό, βολικό και συμβατό με το PC.
Τα τελευταία χρόνια από τα χέρια μου έχουν περάσει τα παρακάτω χειριστήρια.

• Microsoft Xbox 360
  • Microsoft Xbox One (Forza Edition)
  • και δύο Microsoft Xbox One S (White)

Τα 360 μου είχαν βγει πολύ καλά. Πέρασαν τα χρόνια όμως και ήθελα κάτι πιο καλό. Είχα φθαρεί αρκετά κιόλας τα Thumbsticks.

Tο Xbox One (Forza Edition) μου είχε βγει επίσης πολύ καλό. Δυστυχώς όμως είχα ένα ατύχημα. Μου έπεσε από το πάνω μέρος του ηχείου πάνω στο γραφείο, απόσταση περίπου 30 εκατοστά και έσπασε η σκανδάλη. Έπεσε με τη σκανδάλη και λόγω του βάρους του έπαθε ζημιά.

Με τα δύο Xbox One S (White) τα πράγματα ήταν πολύ άσχημα. Το πρώτο χάλασε μετά από λίγους μήνες. Χάλασε το αριστερό αναλογικό. Το κούναγες και ακουγόταν κρότος και είχε χάσει την ακρίβεια του. Με μεγάλη δυσκολία, το επέστρεψα στο Πλαίσιο εντός εγγύησης. Το Πλαίσιο αρχικά μου είπε να απευθυνθώ στη Microsoft όπου θα το παραδώσω στη UPS με ειδική συσκευασία.
Τους παρακάλεσα να βρούμε μία λύση από το κατάστημα και τελικά μου το άλλαξε το ίδιο το μαγαζί με καινούριο.
Πήγα σπίτι, έπαιξα 20 λεπτά FIFA και το αριστερό αναλογικό έκανε ένα κρακ και είχε ακριβώς το ίδιο πρόβλημα.
Κάποιος ενδεχομένως να σκεφτεί ότι τα κακομεταχειρίζομαι, ωστόσο συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο, προσέχω πάρα πολύ. Παίζοντας FIFA πολλές φορές καταλάθος πιέζεις το αναλογικό προς τα μέσα (L3). Για κάποιον λόγο φαίνεται να υπάρχει ευπάθεια όμως.

Από τότε έχω μείνει με το χειριστήριο του PS4 και μέσω του DS4 Windows παίζω τα Games μου.
Επειδή κάθε φορά που αλλάζω PC και PS4, δεν θέλω να το σετάρω ξανά και τέλος πάντων ήθελα μία πιο επίσημη λύση, σκέφτηκα να αγοράσω ένα από τα παρακάτω:

• 8Bitdo SN30 Pro+ G Classic
  • Microsoft Xbox Elite Series 2

Για το πρώτο διάβασα κάποια μικροπροβλήματα με το Software και την φόρτιση του.
Για το δεύτερο διάβασα ότι κολλάνε οι σκανδάλες κάποιες φορές και πως δεν είναι τόσο ποιοτικό όσο το πρώτο.

Με ενδιαφέρει επίσης να έχει και τον δικό του πομποδέκτη ιδανικά, ώστε να μην εξαρτώμαι από συμβατότητα με το Bluetooth Module που έχω στο PC, το οποίο είναι πολύ παλιό και ακόμα αν αγόραζα καινούριο ίσως να μην είχα στην αξιοπιστία που θέλω.

Τέλος σκέφτομαι να αγόραζα το Microsoft Xbox One Wireless Controller for Windows (2018). Φοβάμαι λίγο τα Thumbsticks όμως, αν και φαντάζομαι πως το πρόβλημα ενδεχομένως είναι στου S.
Το ότι θα είναι συμβατό όμως με τα παιχνίδια και τα Windows με τα σωστά Button Layout με κάνει να το βάζω πρώτο στη λίστα.

Τι θα προτείνατε εσείς;

Δημοσ.

Microsoft Xbox ότι καλύτερο. Αν και του Xbox one έχει κάποια θέματα με drifting. Αν πέσεις σε καλό κομμάτι θα σου κρατήσει χρόνια.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, zx1234r είπε

Microsoft Xbox ότι καλύτερο. Αν και του Xbox one έχει κάποια θέματα με drifting. Αν πέσεις σε καλό κομμάτι θα σου κρατήσει χρόνια.

Του 360 λες ε;
Τι σημαίνει Drifting;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Heatspreader είπε

Του 360 λες ε;
Τι σημαίνει Drifting;

Όχι Xbox one. Drifting λέγεται όταν κολλάει ο μοχλός. Ενώ δηλαδή έχει επιστρέψει στην αρχική του κατάσταση, μένει κολλημένος στην τελευταία. Δηλαδή νομίζεις ότι έχεις σταματήσει την Lara Croft αλλά αυτή συνεχίζει και περπατάει σαν ζόμπι και πέφτει στο γκρεμό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...