Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Καλησπέρα σας, πριν λίγο καιρό απεβίωσε πολύ κοντινός μου συγγενής, και έχω την εξής απορία εκείνη είχε καταναλωτικό δάνειο στον Κωτσόβολο εγώ τώρα θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα από εκεί, με δώσεις... με επηρεάζει αυτό? σκέφτηκα να πάρω την ληξιαρχική πράξη θανάτου για να είμαι καλυμμένος αλλά δεν ξέρω αν κλείνει αυτή η υπόθεση όμως.
meletis_m Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Καλησπέρα σας, πριν λίγο καιρό απεβίωσε πολύ κοντινός μου συγγενής, και έχω την εξής απορία εκείνη είχε καταναλωτικό δάνειο στον Κωτσόβολο εγώ τώρα θέλω να αγοράσω κάποια πράγματα από εκεί, με δώσεις... με επηρεάζει αυτό? σκέφτηκα να πάρω την ληξιαρχική πράξη θανάτου για να είμαι καλυμμένος αλλά δεν ξέρω αν κλείνει αυτή η υπόθεση όμως. Είχες υπογράψει εγγυητής ; Γιατί πλέον το έχει ως απαραίτητο .
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, meletis_m είπε Είχες υπογράψει εγγυητής ; Γιατί πλέον το έχει ως απαραίτητο . όχι... μια και τότε ήμουν ανήλικος.
dtzgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εσύ τώρα θα ψωνίσεις κανονικά. Το δάνειο της μακαρίτισσας όμως δεν διαγράφεται. Θα το βρει μπροστά του ο κληρονόμος που θα κάνει αποδοχή κληρονομιάς. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από dtzgr 2 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, dtzgr είπε Εσύ τώρα θα ψωνίσεις κανονικά. Το δάνειο της μακαρίτισσας όμως δεν διαγράφεται. Θα το βρει μπροστά του ο κληρονόμος που θα κάνει αποδοχή κληρονομιάς. Είχα στείλει και πριν λίγο καιρό σχετικό ερώτημα με μαιλ, και μου λένε να περάσω από το κατάστημα να δώσω το χαρτί... όμως δεν διευκρινίζεται αν θα έχω εγώ θέμα μετά.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 33 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Είχα στείλει και πριν λίγο καιρό σχετικό ερώτημα με μαιλ, και μου λένε να περάσω από το κατάστημα να δώσω το χαρτί... όμως δεν διευκρινίζεται αν θα έχω εγώ θέμα μετά. Εγγυητής, δεν είσαι αλλά ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ του θανόντος, είσαι ?
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε Εγγυητής, δεν είσαι αλλά ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΣ του θανόντος, είσαι ? Όχι... Απλά το ερώτημα μου αν πιάνεται η συγγένεια προς την απόδοση του δανείου.
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 3 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Όχι... Απλά το ερώτημα μου αν πιάνεται η συγγένεια προς την απόδοση του δανείου. ΟΧΙ 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, GREGORYMO είπε ΟΧΙ Οκ ευχαριστώ πολύ καλό απόγευμα !
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 4 hours ago, bromiaris said: 5 hours ago, Ukforthemoment said: Τι φοβίες είναι αυτές; Τι εννοείς φοβίες; απλά θέλω να ξέρω πριν προβώ σε αίτηση...
Ukforthemoment Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε Τι εννοείς φοβίες; απλά θέλω να ξέρω πριν προβώ σε αίτηση... Αφού δεν είσαι κληρονόμος τι σχέση έχεις με τα χρέη ή μη της εκλιπούσης;
bromiaris Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε Δεν είναι όλοι ΕΙΔΙΚΟΙ και ΕΜΠΕΙΡΟΙ, σε τέτοια. Πλάκα μας κάνεις;;; Αφού ο ίδιος λέει ότι ΔΕΝ είναι ούτε κληρονόμος ή εγγυητής.... Άρα πως γίνετε να ανησυχείς;;; Κοινή λογική... 3
GREGORYMO Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, bromiaris είπε Πλάκα μας κάνεις;;; Αφού ο ίδιος λέει ότι ΔΕΝ είναι ούτε κληρονόμος ή εγγυητής.... Άρα πως γίνετε να ανησυχείς;;; Κοινή λογική... Υπάρχει ένα ΚΕΝΟ, στα γραφόμενα του.
unforgiven Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Το πιο βασικό είναι το ότι δεν γνωρίζουν πως είχες συγγενή που χρωστάει και πέθανε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα