melody Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 27 Απριλίου 2004 Δεν ξέρω αν έχει συζητηθεί ξανά (δεν το βρήκα), αλλά αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το επιτραπέζιο DVD. Αρκετά Ελληνικά DVD (όχι Ελληνικές παραγωγές, αλλά κυκλοφορίες από συγκεκριμένη εταιρία), παίζουν χάλια στο DVD μου. Στο PC παίζουν καλά και το PowerDVD στα Properties λέει ότι είναι NTSC. Στο σπιτικό SONY (καινούριο) δεν τις δείχνει καλά, μάλιστα με το που βάζεις τέτοιο δισκάκι γίνονται ασπρόμαυρα μέχρι τα μενού του DVD. Να τονίσω ότι δεν το έχω συναντήσει ΠΟΤΕ σε ξένη παραγωγή. Το έχουν DVD φτιαγμένα για Ελλάδα, με τους υπότιτλους έτοιμους κτλ. Ας μην γράψω το όνομα της εταιρίας, μην τρέχουν οι υπεύθυμοι του Insomnia στα καλά καθούμενα. Δεν νομίζω να υπάρχει λύση, αλλά είναι δυναντόν να συμβαίνει αυτό; Το έχουν πάθει και φίλοι μου, όσοι κυρίως έχουν επώνυμα DVD και όχι του super market... Τι είναι αυτό; Η εκδίκηση του φτηνού; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kallair Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 exeis dokimasei kanena skart pou epitrepei na exeis egxromi eikona se ntsc dvds?(eixa ena tetoio gia to psone gia ta amerikanika paixnidia ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adams Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2004 Aυτο που λεει ο kallair ειναι το πιο προφανες ...ή το sony δεν μπορει να παιξει dvd ntsc ή η τηλεοραση σου ή φταιει το scart σου .... Αυτο με το psone ps2 ισχυει αλλα για καλωδια composite σε scart επειδη δεν ηταν rgb Πες μας ποιο dvd εχεις και πως το εχεις συνδεδεμενο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgeadams Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2004 Ας μην γράψω το όνομα της εταιρίας, μην τρέχουν οι υπεύθυμοι του Insomnia στα καλά καθούμενα. Γιατί? Δεν καταλαβαίνω που είναι το πρόβλημα? Έχεις ένα πρόβλημα με κάτι που αγόρασες και το αναφέρεις. Δηλαδή αν πχ εγώ πω πως αντιμετωπίζω πρόβλημα με ένα DVD της Universal που το έχω αγοράσει, θα έρθει η Universal να κάνει παράπονα και να απειλήσει την insomnia ?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
me_robas Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 1 Μαΐου 2004 Το πρόβλημα δεν το έχει το DVD-Player σου και ούτε η ταινία αλλά η τηλεόρασή σου. Τα DVD που σου δείχνουν ασπρόμαυρα είναι σε PAL2 το οποίο μάλλον δεν το υποστιρίζει η τηλεόραση σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2004 Τα DVD που σου δείχνουν ασπρόμαυρα είναι σε PAL2 το οποίο μάλλον δεν το υποστιρίζει η τηλεόραση σου. Yparxoun polla format opws PAL (B-G, PAL N,M), PAL-60, NTSC (usa, japan), SECAM klp alla PAL2 prwth fora akouw. Ektos an ennoeis to SECAM, pou einai omws symbato me to PAL kai 8a eprepe na deixnei xrwmata. Ektos an h TV tou melody einai poly palia ws ...deinosauros alla kai pali, sto pc h endeiksh htan NTSC. melody, an to player sou yposthrizei metatroph se PAL tote den yparxei problhma ki as mhn yposthrizei NTSC h sygkekrimenh TV. Des an yparxei kapoia ryumish gia PAL, NTSC h Auto. An nai, balto sto PAL. Alliws, to kalwdio pou anaferetai poio panw gia RGB metadosh einai monodromos... Epishs pes mas ti syndesh xrhsimopoieis kai poswn etwn montelo einai h tv sou. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.