Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 minutes ago, k_dinos said:

Είναι όντως 8bit true? 

Πέρα από το didplayspecifications έχουμε κάποια άλλη πηγή? 

Στο site τους δεν αναφέρει κάτι https://www.asus.com/Monitors/VA24DQLB/

αν πατήσεις specifications στο site τους το αναφέρει

image.png.d30820ff355a50fd4ce96bfd5113226a.png

Επεξ/σία από manpower
  • Like 1
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

πΦΦ, τελικά έκανα παραγγελία δεν κρατήθηκα..

Πρώτη φορά είναι που αγοράζω κάτι που προορίζεται να κρατήσει χρόνια χωρίς να έχω δει reviews..  

ίσως ήρθε ο καιρός να κάνω εγώ ένα!

• Like 2
Δημοσ.

Βλεπω παντως οτι εχει την καλυτερη εργονομια και απο τα μοντελα της AOC 24G2U αφου περιστρεφεται δεξια-αριστερα κατα 90 μοιρες οταν η AOC περιστρέφεται μονο 30 μοιρες. Portrait-Pivot δεξια-αριστερα κατα 90 μοιρες οταν η Aoc ειναι μονο δεξιοστροφη και backward tilt 35 μοιρες εναντι 21 της Aoc. Super δηλαδη η εργονομια της αλλα τι γινεται απο backlight bleeding και ips glow οταν δεν υπάρχει κανένα review ? Τι κάνουμε εκει; 😛 

https://www.displayspecifications.com/en/comparison/b20213315c

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η 24G2U είναι 144hz νομίζω, και λίγο πιο ακριβή. 

Η 24G2U5 είναι το ίδιο μοντέλο στα 75hz. 

Όταν έρθει η Asus θα γράψω εντυπώσεις, ελπίζω τα 8 bit να κάνουν τη διαφορά. 

Η AOC είναι πιο σύγχρονη με gaming profile και σε εμφάνιση αλλά και με 1ms απόκριση. 

Η Asus θεωρώ είναι all around (έχει και (d-sub! ) με φίλτρα για άνεση στο διάβασμα κτλ. 

Επεξ/σία από k_dinos
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, k_dinos είπε

Όταν έρθει η Asus θα γράψω εντυπώσεις, ελπίζω τα 8 bit να κάνουν τη διαφορά.

Κάνε την παλικαριά όταν το πάρεις μηπως και σώσεις κανένα υποψήφιο αγοραστή. 😛

Επεξ/σία από runner69
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, runner69 είπε

Μα εμένα λέει παραλαβή από 30 Ιουνίου και η τιμή είναι μέχρι σήμερα στις 12. 

Όποιος θέλει την παραγγέλνει τώρα και περιμένει για παραλαβή αφού γράψω τις πρώτες εντυπώσεις 

Επεξ/σία από k_dinos
  • Like 1
Δημοσ.

Βλέπω πάντως σε review όσον αφορά την AOC 24G2U ότι  έχει και εκείνη dsub παρόλο που δεν αναγράφεται στα χαρακτηριστικα της. Συν οτι εχει usb 3.0 έναντι usb 2 στην Asus αλλά ποιος βάζει usb στην οθόνη ,να ψαχνεις στα τυφλά που ειναι η θύρα ,  όταν έχεις παραδίπλα τον πύργο;

Δημοσ.
5 ώρες πριν, runner69 είπε

Βλέπω πάντως σε review όσον αφορά την AOC 24G2U ότι  έχει και εκείνη dsub παρόλο που δεν αναγράφεται στα χαρακτηριστικα της. Συν οτι εχει usb 3.0 έναντι usb 2 στην Asus αλλά ποιος βάζει usb στην οθόνη ,να ψαχνεις στα τυφλά που ειναι η θύρα ,  όταν έχεις παραδίπλα τον πύργο;

Πολλοι εχουν τον πύργο κατω απο το γραφείο ή/και με ολες τις θύρες στο backplate, οπότε η ύπαρξη θυρών usb στην οθονη ειναι καλοδεχούμενη...

Το αν ειναι βολική η χρήση τους εξαρτάται κι απο την ακριβή θέση τους και προσβασιμότητά τους (αλλο να ειναι πίσω δίπλα στην hdmi, αλλα να κοιτανε προς το πλάι και να ειναι σχετικα κοντα ατην ακρη του πλαισίου ωστε να τις βρισκει κανείς τυφλά)

• Like 1
Δημοσ.

Καλοδεχουμενη σίγουρα η θύρα usb, αλλά δεν είναι λόγος για να προτιμήσεις ή να απορρίψεις μια οθόνη όταν όταν ένα usb hub κάνει περίπου 10€.

Το πρώτο (και ίσως το μόνο) που θα έπρεπε να κοιτάμε είναι η ποιότητα της οθόνης για τη χρήση που τη θέλουμε. 

Όλα τα άλλα φτιάχνονται, είτε με βάσεις, είτε με εξωτερικά ηχεία είτε με hubs κτλ

• Like 2
Δημοσ.
Στις 27/6/2020 στις 6:18 ΜΜ, runner69 είπε

Έκανα προδοσία τελικά, παρήγγειλα την AOC 24G2U (144hz ips) με 35 ευρώ παραπάνω πάλι στο eshop.

Για την Asus είχανε νέα ημερομηνία παραλαβής από 3 του μήνα οπότε παράδοση την άλλη εβδομάδα και βλέπουμε. Βρήκα έτσι δικαιολογία και την άλλαξα.

Όποιος θέλει την Asus την έχει με 150€ τώρα, και τη 24G2U στα 169

• Thanks 1
Δημοσ.

Την έχει παραγγείλει τελικά κανένας άλλος ή την παρατησαν όλοι για τα μάτια της AOC; Δεν βρίσκω ρε γμτ ούτε ένα review.Τι φάση, μόνο στην Ελλάδα θα πωλείται;

Δημοσ.

εγω τελικα ενέδωσα και την είχα παραγγείλει. Δεν καιγομουν για οθόνη απλα κοιτουσα που και που και αυτή πραγματικά ticks all my boxes. Βέβαια τωρα για παραλαβή παει απο βδομάδα με το restock εκτός απροόπτου.... με αρκετο ψάξιμο και καπως τυχαία ειχα βρει καποια reviews στα ρώσικα. Ελπίζοντας οτι το google μετέφραζε καλά, καποιοι ελεγαν φυσιολογικό bleeding και πολυ καλη εικονα γενικα, περα απο τα εμφανή features. Αν την παραλάβω τελικά θα γραψω λεπτομέρειες εδώ. 

Καλη και η AOC αλλά προσωπικά με χαλάει η "gaming" εμφάνιση για το χωρο μου. 

• Like 1
  • Thanks 1
  • 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

παιδιά συγγνώμη για την ενόχληση. με ενδιαφέρει πολύ αυτή η οθόνη Asus VA24DQLB να την αγοράσω καινούρια κανονικά από μαγαζί. άσχετα με την αγγελία εδώ μπορεί κάποιος  που την έχει ή έστω από αυτά που έχει ακούσει να μου πει αν είναι καθόλου καλή; Αν την πάρω πάντως σίγουρα θα κάνω αξιολόγηση αν και δεν είμαι έμπειρος από οθόνες αλλά θα γράψω την προσωπική μου εμπειρία από το τίποτα.

7 λεπτά πριν, nekis132 είπε

παιδιά συγγνώμη για την ενόχληση. με ενδιαφέρει πολύ αυτή η οθόνη Asus VA24DQLB να την αγοράσω καινούρια κανονικά από μαγαζί. άσχετα με την αγγελία εδώ μπορεί κάποιος  που την έχει ή έστω από αυτά που έχει ακούσει να μου πει αν είναι καθόλου καλή; Αν την πάρω πάντως σίγουρα θα κάνω αξιολόγηση αν και δεν είμαι έμπειρος από οθόνες αλλά θα γράψω την προσωπική μου εμπειρία από το τίποτα.

πάντως αυτήν την στιγμή την βρίσκω στα 130 ευρώ και σαν χαρακτηριστικά και τόσα λίγα λεφτά ακούγεται πολύ καλή. δλδ έχει πιστοποίηση flicker-free, πιστοποιηση για καλό φίλτρο blue light (δεν μπορω να καταλαβω πως γινεται να υπαρχει και κακο αλλα απλα το αναφερω), 75hz με free-sync που δουλευει και για καρτες amd και για nvidia σειρας gtx10xx και πάνω. ειναι ips 8bit, ρυθμιζομενη βαση, μικρα bezels (προσωπικα θα μου αρεσε να ειχε και πιο μεγαλα), 1080p. καλη συνδεσιμοτητα Signal Input : HDMI, D-Sub, DisplayPort
PC Audio Input : 3.5mm Mini-Jack
Earphone jack : 3.5mm Mini-Jack
USB Port(s) : 1 x upstream, 2 x Type A port.μονο 130 ευρω. Τωρα μας μενει να δουμε αν υπαρχει κανα τρελο backlight bleed ή αν οι χρονοι αποκρισης ειναι πολυ μεγαλοι

Επεξ/σία από nekis132

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...