Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
26 minutes ago, leo066 said:

Όχι, ups standard

Εμένα με DHL αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση. .στο site της δε δείχνει τίποτα. 

Επίσης στο Amazon γράφει ότι είναι  παράδοση (από τις 24 Ιουνίου) στην Ιταλία. 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Εμένα με DHL αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση. .στο site της δε δείχνει τίποτα. 

Επίσης στο Amazon γράφει ότι είναι  παράδοση (από τις 24 Ιουνίου) στην Ιταλία. 

Τελειώνει σε DE ή σε αριθμό το tracking?

Δημοσ.

Οπου βλεπετε DHL (οπως και εγω) σημαινει Γερμανικα Ταχυδρομεια. Γενικα οι Γερμανοι εχουν καταλήξει να ειναι τα ζωα μου αργα στα ταχυδρομεια τους. Συνηθως θα παραλαβετε με ΕΛΤΑ αλλα καμια φορα ερχεται Ελλαδα και με καποια courier. Μην περιμενετε τιποτε γρηγορο παντως.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Οπου βλεπετε DHL (οπως και εγω) σημαινει Γερμανικα Ταχυδρομεια. Γενικα οι Γερμανοι εχουν καταλήξει να ειναι τα ζωα μου αργα στα ταχυδρομεια τους. Συνηθως θα παραλαβετε με ΕΛΤΑ αλλα καμια φορα ερχεται Ελλαδα και με καποια courier. Μην περιμενετε τιποτε γρηγορο παντως.

Με γερμανικό ταχυδρομείο κάνει έως και δέκα μέρες να έρθει Ελλάδα και από εκεί παραδίδει γρήγορα η DHL  ή η speedex αν δεν κάνω λάθος όπου δεν υπάρχει κατάστημα DHL. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, leo066 είπε

Με γερμανικό ταχυδρομείο κάνει έως και δέκα μέρες να έρθει Ελλάδα και από εκεί παραδίδει γρήγορα η DHL  ή η speedex αν δεν κάνω λάθος όπου δεν υπάρχει κατάστημα DHL. 

Η DHL που βλεπεις στην Γερμανια δεν ειναι η DHL courier. Απλα εχει αγορασει τα δημοσια ταχυδρομεια της Γερμανιας. Δεν μιλαμε για ταχυμεταφορα αλλα απλο ταχυδρομειο.

Στην Ελλαδα δεν θα σου ερθει με DHL. Θα σου ερθει με ΕΛΤΑ ή στην καλυτερη περιπτωση ΕΛΤΑ courier ή ACS (αν θυμαμαι καλα). Η μεγαλη καθυστερηση ειναι παντα εντος Γερμανιας και οχι στην Ελλαδα (ακομη και με απλα ΕΛΤΑ).

Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια απο τα δεματα απο Γερμανια.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε

Η DHL που βλεπεις στην Γερμανια δεν ειναι η DHL courier. Απλα εχει αγορασει τα δημοσια ταχυδρομεια της Γερμανιας. Δεν μιλαμε για ταχυμεταφορα αλλα απλο ταχυδρομειο.

Στην Ελλαδα δεν θα σου ερθει με DHL. Θα σου ερθει με ΕΛΤΑ ή στην καλυτερη περιπτωση ΕΛΤΑ courier ή ACS (αν θυμαμαι καλα). Η μεγαλη καθυστερηση ειναι παντα εντος Γερμανιας και οχι στην Ελλαδα (ακομη και με απλα ΕΛΤΑ).

Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια απο τα δεματα απο Γερμανια.

Τα δέματα με γερμανικό ταχυδρομείο όταν φτάσουν Ελλάδα αντιμετωπίζονται σαν DHL Express  και αναλαμβάνει η DHL. Η καθυστέρηση δεν είναι εντός Γερμανίας αλλά στην μεταφορά από Γερμανία σε Ελλάδα που φτάνει πλέον και τις 10 μέρες αφού έρχονται οδικός. Όταν εμφανιστεί Ελλάδα όπου αλλάζει και ο αριθμός αποστολής σε 10ψηφιο της DHL Express συνήθως την επόμενη παραλαμβάνεις αν υπάρχει κατάστημα DHL στην περιοχή σου 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αυτής της μορφής ειναι CQ..........DE

Από εδώ βλέπεις την πορεία 

https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-empfangen/verfolgen.html?piececode=CE979405525DE&cid=dhlde

Όταν φτάσει Ελλάδα κάτι από τον αριθμό αποστολής θα εμφανιστεί ένας νέος μόνο με αριθμούς, αυτόν τον παρακολουθείς από το ελληνικό site της dhl, αν είσαι Αθήνα συνήθως παραλαμβάνεις την ίδια μέρα 

Δημοσ.
31 minutes ago, leo066 said:

Από εδώ βλέπεις την πορεία 

https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-empfangen/verfolgen.html?piececode=CE979405525DE&cid=dhlde

Όταν φτάσει Ελλάδα κάτι από τον αριθμό αποστολής θα εμφανιστεί ένας νέος μόνο με αριθμούς, αυτόν τον παρακολουθείς από το ελληνικό site της dhl, αν είσαι Αθήνα συνήθως παραλαμβάνεις την ίδια μέρα 

Αυτό βλέπω μόνο

What are you searching for?

This shipment is not a DHL Paket shipment
Δημοσ.
34 λεπτά πριν, d_gkal είπε

Αυτό βλέπω μόνο

What are you searching for?

This shipment is not a DHL Paket shipment

Δοκίμασε στο 17track τότε. Αν δεν φαίνεται εκεί μήπως δεν έχει σταλεί ακόμη? 

Δημοσ.

Είχα παραγγείλει έναν ssd 1TB πριν 3 βδομάδες, τον έστειλαν με DHL και δεν φαινόταν το τρακινγκ ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε στο 17track. Παρέλαβε η μητέρα μου (δυστυχώς δεν συγκράτησε την εταιρία παράδοσης) 3 ημέρες πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία του Amazon.de.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, chriskourou είπε

Λίγο παρωδία πάντως η κατάσταση. Εμένα από Πέμπτη μου λέει "παραδίδεται σήμερα"

Θυμαστε μια φορα κι ενα καιρο που ειχαμε και γρηγορη και καμια φορα δωρεαν αποστολη; Ε, λογικα εχουμε παει σε χοντρες περικοπες πχια!! Αποστολη με το φθηνοτερο μεσο. Αναμενουμε να δουμε. Βεβαιως συνηθως εαν αργησει πολυ κατι σου προσφερουν ως ανταλλαγμα...

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Θυμαστε μια φορα κι ενα καιρο που ειχαμε και γρηγορη και καμια φορα δωρεαν αποστολη; Ε, λογικα εχουμε παει σε χοντρες περικοπες πχια!! Αποστολη με το φθηνοτερο μεσο. Αναμενουμε να δουμε. Βεβαιως συνηθως εαν αργησει πολυ κατι σου προσφερουν ως ανταλλαγμα...

Δε με πειράζει να αργήσει. Ας αργήσει όσο θέλει. Αλλά από τη μία να μου δείχνει ότι παραδίδεται από Πέμπτη και από την άλλη να μη βρίσκει το δέμα μέσω του κωδικού η DHL.. Κάτι δεν πάει καλά. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...