leo066 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, d_gkal είπε Δεν στον έστειλαν με DHL; Όχι, ups standard
d_gkal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 26 minutes ago, leo066 said: Όχι, ups standard Εμένα με DHL αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση. .στο site της δε δείχνει τίποτα. Επίσης στο Amazon γράφει ότι είναι παράδοση (από τις 24 Ιουνίου) στην Ιταλία.
leo066 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 19 λεπτά πριν, d_gkal είπε Εμένα με DHL αλλά δεν έχω κάποια ενημέρωση. .στο site της δε δείχνει τίποτα. Επίσης στο Amazon γράφει ότι είναι παράδοση (από τις 24 Ιουνίου) στην Ιταλία. Τελειώνει σε DE ή σε αριθμό το tracking?
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Οπου βλεπετε DHL (οπως και εγω) σημαινει Γερμανικα Ταχυδρομεια. Γενικα οι Γερμανοι εχουν καταλήξει να ειναι τα ζωα μου αργα στα ταχυδρομεια τους. Συνηθως θα παραλαβετε με ΕΛΤΑ αλλα καμια φορα ερχεται Ελλαδα και με καποια courier. Μην περιμενετε τιποτε γρηγορο παντως.
leo066 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 5 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Οπου βλεπετε DHL (οπως και εγω) σημαινει Γερμανικα Ταχυδρομεια. Γενικα οι Γερμανοι εχουν καταλήξει να ειναι τα ζωα μου αργα στα ταχυδρομεια τους. Συνηθως θα παραλαβετε με ΕΛΤΑ αλλα καμια φορα ερχεται Ελλαδα και με καποια courier. Μην περιμενετε τιποτε γρηγορο παντως. Με γερμανικό ταχυδρομείο κάνει έως και δέκα μέρες να έρθει Ελλάδα και από εκεί παραδίδει γρήγορα η DHL ή η speedex αν δεν κάνω λάθος όπου δεν υπάρχει κατάστημα DHL.
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, leo066 είπε Με γερμανικό ταχυδρομείο κάνει έως και δέκα μέρες να έρθει Ελλάδα και από εκεί παραδίδει γρήγορα η DHL ή η speedex αν δεν κάνω λάθος όπου δεν υπάρχει κατάστημα DHL. Η DHL που βλεπεις στην Γερμανια δεν ειναι η DHL courier. Απλα εχει αγορασει τα δημοσια ταχυδρομεια της Γερμανιας. Δεν μιλαμε για ταχυμεταφορα αλλα απλο ταχυδρομειο. Στην Ελλαδα δεν θα σου ερθει με DHL. Θα σου ερθει με ΕΛΤΑ ή στην καλυτερη περιπτωση ΕΛΤΑ courier ή ACS (αν θυμαμαι καλα). Η μεγαλη καθυστερηση ειναι παντα εντος Γερμανιας και οχι στην Ελλαδα (ακομη και με απλα ΕΛΤΑ). Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια απο τα δεματα απο Γερμανια. 1 1
leo066 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Μόλις τώρα, SeNNinhA είπε Η DHL που βλεπεις στην Γερμανια δεν ειναι η DHL courier. Απλα εχει αγορασει τα δημοσια ταχυδρομεια της Γερμανιας. Δεν μιλαμε για ταχυμεταφορα αλλα απλο ταχυδρομειο. Στην Ελλαδα δεν θα σου ερθει με DHL. Θα σου ερθει με ΕΛΤΑ ή στην καλυτερη περιπτωση ΕΛΤΑ courier ή ACS (αν θυμαμαι καλα). Η μεγαλη καθυστερηση ειναι παντα εντος Γερμανιας και οχι στην Ελλαδα (ακομη και με απλα ΕΛΤΑ). Τουλαχιστον αυτη ειναι η δικη μου εμπειρια απο τα δεματα απο Γερμανια. Τα δέματα με γερμανικό ταχυδρομείο όταν φτάσουν Ελλάδα αντιμετωπίζονται σαν DHL Express και αναλαμβάνει η DHL. Η καθυστέρηση δεν είναι εντός Γερμανίας αλλά στην μεταφορά από Γερμανία σε Ελλάδα που φτάνει πλέον και τις 10 μέρες αφού έρχονται οδικός. Όταν εμφανιστεί Ελλάδα όπου αλλάζει και ο αριθμός αποστολής σε 10ψηφιο της DHL Express συνήθως την επόμενη παραλαμβάνεις αν υπάρχει κατάστημα DHL στην περιοχή σου
d_gkal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 28 minutes ago, leo066 said: Τελειώνει σε DE ή σε αριθμό το tracking? Αυτής της μορφής ειναι CQ..........DE
leo066 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, d_gkal είπε Αυτής της μορφής ειναι CQ..........DE Από εδώ βλέπεις την πορεία https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-empfangen/verfolgen.html?piececode=CE979405525DE&cid=dhlde Όταν φτάσει Ελλάδα κάτι από τον αριθμό αποστολής θα εμφανιστεί ένας νέος μόνο με αριθμούς, αυτόν τον παρακολουθείς από το ελληνικό site της dhl, αν είσαι Αθήνα συνήθως παραλαμβάνεις την ίδια μέρα
d_gkal Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 31 minutes ago, leo066 said: Από εδώ βλέπεις την πορεία https://www.dhl.de/en/privatkunden/pakete-empfangen/verfolgen.html?piececode=CE979405525DE&cid=dhlde Όταν φτάσει Ελλάδα κάτι από τον αριθμό αποστολής θα εμφανιστεί ένας νέος μόνο με αριθμούς, αυτόν τον παρακολουθείς από το ελληνικό site της dhl, αν είσαι Αθήνα συνήθως παραλαμβάνεις την ίδια μέρα Αυτό βλέπω μόνο What are you searching for? This shipment is not a DHL Paket shipment
leo066 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 34 λεπτά πριν, d_gkal είπε Αυτό βλέπω μόνο What are you searching for? This shipment is not a DHL Paket shipment Δοκίμασε στο 17track τότε. Αν δεν φαίνεται εκεί μήπως δεν έχει σταλεί ακόμη?
Ίων Δραγούμης Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Είχα παραγγείλει έναν ssd 1TB πριν 3 βδομάδες, τον έστειλαν με DHL και δεν φαινόταν το τρακινγκ ΠΟΥΘΕΝΑ ούτε στο 17track. Παρέλαβε η μητέρα μου (δυστυχώς δεν συγκράτησε την εταιρία παράδοσης) 3 ημέρες πριν την αναγραφόμενη ημερομηνία του Amazon.de.
chriskourou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Λίγο παρωδία πάντως η κατάσταση. Εμένα από Πέμπτη μου λέει "παραδίδεται σήμερα"
SeNNinhA Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, chriskourou είπε Λίγο παρωδία πάντως η κατάσταση. Εμένα από Πέμπτη μου λέει "παραδίδεται σήμερα" Θυμαστε μια φορα κι ενα καιρο που ειχαμε και γρηγορη και καμια φορα δωρεαν αποστολη; Ε, λογικα εχουμε παει σε χοντρες περικοπες πχια!! Αποστολη με το φθηνοτερο μεσο. Αναμενουμε να δουμε. Βεβαιως συνηθως εαν αργησει πολυ κατι σου προσφερουν ως ανταλλαγμα...
chriskourou Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 29 Ιουνίου 2020 30 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε Θυμαστε μια φορα κι ενα καιρο που ειχαμε και γρηγορη και καμια φορα δωρεαν αποστολη; Ε, λογικα εχουμε παει σε χοντρες περικοπες πχια!! Αποστολη με το φθηνοτερο μεσο. Αναμενουμε να δουμε. Βεβαιως συνηθως εαν αργησει πολυ κατι σου προσφερουν ως ανταλλαγμα... Δε με πειράζει να αργήσει. Ας αργήσει όσο θέλει. Αλλά από τη μία να μου δείχνει ότι παραδίδεται από Πέμπτη και από την άλλη να μη βρίσκει το δέμα μέσω του κωδικού η DHL.. Κάτι δεν πάει καλά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις