Doubt Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 https://www.e-shop.gr/ilektriki-odontoboyrtsa-xiaomi-nun4087gl-p-HAP.705472 Με μπαταρία ιόντων λιθίου 700 mAh Ισχύει για 7 μέρες, για παραλαβή από κατάστημα του δικτύου. Skroutz.gr Από 48,66, ουσιαστικά 50 αν υπολογιστούν και τα μεταφορικά. https://www.skroutz.gr/s/23226997/Xiaomi-Mi-Electric-Sonic-Toothbrush-T500-White-NUN4087GL.html
Ola150 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Διάφορες με oral b 4900 (προσφορά Κώτσου 2 τεμάχια στα 50€);
PaNtErAz Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Deleted Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από PaNtErAz
Billator Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, Ola150 είπε Διάφορες με oral b 4900 (προσφορά Κώτσου 2 τεμάχια στα 50€); Είναι τελείως διαφορετικές, προσωπικά δοκίμασα και τα δύο είδη και κατέληξα ότι για μένα είναι καλύτερες με μη περιστρεφόμενη κεφαλή. Έχω περίπου 2 χρόνια την Oclean One που αντικατάστησε την Oral -b 4900 και δεν νομίζω να γύριζα ξανά ποτέ σε περιστροφική κεφαλή. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από Billator
andreasece Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 4 ώρες πριν, Billator είπε Είναι τελείως διαφορετικές, προσωπικά δοκίμασα και τα δύο είδη και κατέληξα ότι για μένα είναι καλύτερες με μη περιστρεφόμενη κεφαλή. Έχω περίπου 2 χρόνια την Oclean One που αντικατάστησε την Oral -b 4900 και δεν νομίζω να γύριζα ξανά ποτέ σε περιστροφική κεφαλή. Ξανασκέψου το 1
Billator Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 8 ώρες πριν, andreasece είπε Ξανασκέψου το Δεν μου λέει κάτι, γιατί όταν με την περιστρεφόμενη τα ούλα μου ήταν συνέχεια ερεθισμένα (ή με ενοχλούσαν) τι να το κάνω; Να μου πέσουν τα δόντια τελείως για να έχω λιγότερη πλάκα;
andreasece Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Billator είπε Δεν μου λέει κάτι, γιατί όταν με την περιστρεφόμενη τα ούλα μου ήταν συνέχεια ερεθισμένα (ή με ενοχλούσαν) τι να το κάνω; Να μου πέσουν τα δόντια τελείως για να έχω λιγότερη πλάκα; Περίεργο μεν, σεβαστό δε. Παρόλαυτα με περισσότερη πλάκα πέφτουν τα δόντια, όχι με λιγότερη (ικανή, όχι αναγκαία συνθήκη)! 1
imvrios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δε το έχω κοιτάξει, βεβαιωθείτε όσοι την αγοράσετε ότι θα μπορείτε να βρείτε και ανταλλακτικά βουρτσάκια διαφορετικά παραγγείλτε έγκαιρα από Κίνα. Επίσης να ξέρετε ότι σήμερα τα Lidl έχουν προσφορά σε Oral-B (https://www.lidl-hellas.gr/el/p/super-prosfores/oral-b-ilektriki-odontovourtsa-vitality-cross-action/p62675). Ίσως είναι πιο safe bet. 1
Doubt Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, imvrios είπε Επίσης να ξέρετε ότι σήμερα τα Lidl έχουν προσφορά σε Oral-B (https://www.lidl-hellas.gr/el/p/super-prosfores/oral-b-ilektriki-odontovourtsa-vitality-cross-action/p62675). Ίσως είναι πιο safe bet. Έχει μπαταρία λιθίου αυτή;;
imvrios Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δε μπόρεσα να βρω την πληροφορία όσο κοίταξα. Επαναφορτιζώμενη είναι αλλά δε μπόρεσα να βρω παραπάνω πληροφορίες για τη μπαταρία (χωρητικότητα κλπ). Έχει γραμμή καταναλωτών η P&G, αν σε ενδιαφέρει κάνε τους ένα τηλέφωνο. Δεν είναι κάτι επείγον, η τιμή του Lidl είναι η καλύτερη αλλά ο επόμενος (Κωτσόβολος προσφορά) είναι 1€ παραπάνω.
Billator Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, andreasece είπε Περίεργο μεν, σεβαστό δε. Παρόλαυτα με περισσότερη πλάκα πέφτουν τα δόντια, όχι με λιγότερη (ικανή, όχι αναγκαία συνθήκη)! Έχεις χαβαλέ πάντως στο δίνω Δεν το συνεχίζω γιατί φαίνεται δεν το έχεις ψάξει ή δεν είχες εσύ ποτέ τέτοιο πρόβλημα.
andreasece Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Billator είπε Έχεις χαβαλέ πάντως στο δίνω Δεν το συνεχίζω γιατί φαίνεται δεν το έχεις ψάξει ή δεν είχες εσύ ποτέ τέτοιο πρόβλημα. Δεν ξέρω γιατί το λες το πρώτο, δεν ήρθα να κάνω αντιπαράθεση, να βοηθήσω ήρθα, ούτε ο τόνος μου ήταν τέτοιος. Ωστόσο, για το υπόλοιπο, το είπα και στο άλλο thread, η κοπέλα μου είναι ορθοδοντικός σε κλινική στη Γερμανία, όπου μένουμε, οπότε trust me κάτι ξέρω παραπάνω Για το πρόβλημα που αναφέρεις, όχι δεν είχα και γι' αυτό στην αρχή λέω πως σέβομαι την εμπειρία σου στα δικά σου δόντια. Anyway με πήρες με στραβό μάτι, οπότε σε αφήνω στις εμπειρίες σου! Καλή συνέχεια! 1
SabotazNic Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, imvrios είπε Δε το έχω κοιτάξει, βεβαιωθείτε όσοι την αγοράσετε ότι θα μπορείτε να βρείτε και ανταλλακτικά βουρτσάκια διαφορετικά παραγγείλτε έγκαιρα από Κίνα. Επίσης να ξέρετε ότι σήμερα τα Lidl έχουν προσφορά σε Oral-B (https://www.lidl-hellas.gr/el/p/super-prosfores/oral-b-ilektriki-odontovourtsa-vitality-cross-action/p62675). Ίσως είναι πιο safe bet. Μπα, για oral-b βλεπε μετα την pro 2000/2500 (με θηκη μεταφορας).
pigos23 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Την σκεφτομε σοβαρα Αλλα βουρτσακια πχ θα βρισκω μετα απο καιρο; Επισης τα xiaomi soocas βουρτσακια αραγε τα παιρνει ή μονο τα regular κανουν;
maroulisk Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) άκυρο Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2020 από maroulisk
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα