Pokemon640 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 16 ώρες πριν, klarinogroom είπε οχι το 2016 που εινια μια και εξω (ή το 2007 σπασμένο ) στα υπόλοιπα συμφωνώ οτι ειναι πολλές οι συνδρομές και που να βάλεις μέσα και τα phub κλπ!! όλος ο μισθός θα φύγει σε συνδρομές, δεν βγαίνουμε! γιατί ενδέχεται να σκάσει μύτη ο ΣΔΟΕ και να τον τσακήσει στα πρόστιμα μήπως ; 4 ώρες πριν, teovag είπε Αλλά ρωτώ εγω τώρα... που βρίσκετε ρε μάγκες τοοοοσο χρόνο να βλέπετε τόσο πολύ τηλεόραση... να παίζετε παιχνίδια, να κοιμάστε, να έχετε κοινωνική ζωή και να εργάζεστε ταυτόχρονα...? Πάντα είχα αυτή την απορία... Σωστός προγραμματισμός λέγεται, όταν δουλεύεις 8-12ωρο, γυρνάς σπίτι, ε θα δεις 1-2 20λεπτα στο netflix η ότι παρόμοιο μέχρι να ξεκουραστείς, συν μια συνδρομητική υπηρεσία μουσικής. Η Adobe CC έχει δίκαιες τιμές για αυτά που σου δίνει (όλα της τα software, το cloud κλπ), σε άλλες εταιρίες η συνδρομή μόνο το software σου έχει μέσα. 1
Koukoz Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, teovag είπε Όλες οι υπηρεσίες είναι αξιόλογες για αυτά που προσφέρουν και οι τιμές εξαιρετικές. Εισιτήριο στο σινεμά πλέον ακόμα και με 5 ευρώ να βρεις...συμφέρει να πάρεις 55αρα 4K και να βλέπεις με τους φίλους σου στο σπίτι... 6-10 ευρώ έχει ένα ποτό σε έξοδο το βράδυ...1 ευρώ έχει ο φθηνότερος καφές take away... με 50 ευρώ γεμίζεις το ρεζερβουάρ για 10 ημέρες πχ στην Αθήνα και με τα μισά παίρνεις κάρτα μηνιαία στο μέτρο... Αλλά ρωτώ εγω τώρα... που βρίσκετε ρε μάγκες τοοοοσο χρόνο να βλέπετε τόσο πολύ τηλεόραση... να παίζετε παιχνίδια, να κοιμάστε, να έχετε κοινωνική ζωή και να εργάζεστε ταυτόχρονα...? Πάντα είχα αυτή την απορία... Ίσως γιατί δεν έχουμε την ίδια εργασία; Δεν έχουμε τα ίδια ωράρια; Εδώ μέσα ας πούμε μπορεί να σου μιλάει ένας υπάλληλος των 520 ευρώ ή ένας επιχειρηματίας των 4000 ευρώ ή ένας απλά είμαι - κωλοφαρδος - είχα - ευπορη - οικογένεια των πολλών χιλιάδων ευρώ; Άλλος μπορεί να είναι εργένης και άλλος πολύτεκνος; Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα τέτοιου σχόλιου; Στα του θέματος τώρα, αν δεν έβαζα δοκιμαστικά Netflix να δω κι εγώ πως δουλεύει τι περιεχόμενο έχει μέσα και πως συμπεριφερεται με τις συσκευές μου δε θα το ξεκινούσα. Θεωρώ μεγάλο ατόπημα να μην μπορείς να δοκιμάσεις μια υπηρεσία έστω και για μια ημέρα ώστε να δεις αν σου κάνει ή όχι. 1
aypnia Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Πληροφοριακά το ίδιο άρχισε να κάνει και το Netflix σε πολλές μεγάλες αγορές. Κατάργησε ήδη το trial σε Αυστραλία, Αγγλία, Βραζιλία, Ινδία και στις περισσότερες χώρες της Λατινικής Αμερικής. Ίσως να μας πάρει κι εμάς η μπάλα κάποια στιγμή. Απλά το κάνει σιγά σιγά και περιοχή με περιοχή γιατί είναι παλιά υπηρεσία. Το Disney+ επειδή είναι νέα υπηρεσία έχει τη δικαιολογία ότι είχε το trial σαν promotion και για αυτό το κάνει τσεκούρι μια κι έξω. Δυστυχώς πιστεύω ότι όλοι θα αφαιρέσουν τα trials τώρα που πληθύνανε. Netflix has cancelled its first-month free trial offering in India https://www.republicworld.com/technology-news/apps/why-is-netflix-free-trial-not-working-has-netflix-stopped-free-trial.html Netflix ended its one-month free offer for new subscribers in several Latin American, Caribbean and European countries https://nextvnews.com/netflix-to-cancel-free-trial-month-in-latin-american-caribbean-and-european-countries/ Netflix decided to cancel its free trial month for new subscribers in Brazil https://nextvnews.com/netflix-removes-free-trial-period-month-in-brazil/ Netflix drops free trials in UK https://www.trustedreviews.com/news/netflix-is-apparently-fed-up-of-freeloaders-drops-free-trials-in-uk-3962628 Netflix has quietly axed its 30-day free trial in Australia https://au.finance.yahoo.com/news/netflix-quietly-axed-30-day-054850609.html Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από aypnia
teovag Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, Koukoz είπε Ίσως γιατί δεν έχουμε την ίδια εργασία; Δεν έχουμε τα ίδια ωράρια; Εδώ μέσα ας πούμε μπορεί να σου μιλάει ένας υπάλληλος των 520 ευρώ ή ένας επιχειρηματίας των 4000 ευρώ ή ένας απλά είμαι - κωλοφαρδος - είχα - ευπορη - οικογένεια των πολλών χιλιάδων ευρώ; Άλλος μπορεί να είναι εργένης και άλλος πολύτεκνος; Πραγματικά δε μπορώ να καταλάβω ποιο το νόημα τέτοιου σχόλιου; Στα του θέματος τώρα, αν δεν έβαζα δοκιμαστικά Netflix να δω κι εγώ πως δουλεύει τι περιεχόμενο έχει μέσα και πως συμπεριφερεται με τις συσκευές μου δε θα το ξεκινούσα. Θεωρώ μεγάλο ατόπημα να μην μπορείς να δοκιμάσεις μια υπηρεσία έστω και για μια ημέρα ώστε να δεις αν σου κάνει ή όχι. Δηλαδή άμα πληρώσεις 7 ευρώ και τελικά διακοψεις τον επόμενο μήνα ...θα ζημιωθείς οικονομικά... αλήθεια τώρα? Οκ πάω πάσο... Το σχόλιο πάντως αφορούσε την περίεργη και άστοχη ενασχόληση με ένα θέμα που το μόνο που επηρεάζει είναι τα λεφτά που θα πάρει η disney για ένα μήνα... νέτα σκέτα...
nik5163 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 14 ώρες πριν, Adrastus είπε Ε εντάξει το σινεμά είναι μια αρκετά διαφορετική εμπειρία και περιλαμβάνει και πολλά άλλα στοιχεία σε σχέση με το να κάθεσαι σπίτι στον καναπέ και να βλέπεις σειρές στην F&U TV ! Κι εγώ τι να πω που η απόδοση του ηχοσυστήματός μου είναι πολύ καλύτερο από τα μπουμαρίσματα του κινηματογράφου; Και δεν νομίζω ότι είμαι ο μόνος.
teovag Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Pokemon640 είπε γιατί ενδέχεται να σκάσει μύτη ο ΣΔΟΕ και να τον τσακήσει στα πρόστιμα μήπως ; Σωστός προγραμματισμός λέγεται, όταν δουλεύεις 8-12ωρο, γυρνάς σπίτι, ε θα δεις 1-2 20λεπτα στο netflix η ότι παρόμοιο μέχρι να ξεκουραστείς, συν μια συνδρομητική υπηρεσία μουσικής. Η Adobe CC έχει δίκαιες τιμές για αυτά που σου δίνει (όλα της τα software, το cloud κλπ), σε άλλες εταιρίες η συνδρομή μόνο το software σου έχει μέσα. Ok αν δουλεύεις μόνο 8-10 ώρες ή είσαι φοιτητής ή εργένης χωρίς άλλες υποχρεώσεις... όχι μόνο ήταν άστοχο το σχόλιο μου , αλλά πιθανά χρειάζεσαι όλα τα ανωτέρω για να "γεμίσεις" τη μέρα σου... αλλά αν "προγραμματίζεις" τη μέρα σου για να δεις 20 λεπτα πχ netflix για να ξεκουραστείς... κάτι λάθος συμβαίνει στη δική μου θεώρηση των πραγμάτων... Τότε βέβαια δεν χρειάζεσαι δοκιμαστική περίοδο...προγραμμάτισε τα έξοδα σου να συμπεριλάβουν τις συνδρομές αυτές... Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από teovag
Ghost.Dog Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Μιούζικαλ?? Μιούζικαλ?? Μιούζικαλ?? Μήπως είναι λεφτά που μας δίνουν αυτοί για να είμαστε γραμμένοι κάθε μήνα ? Και μη χειρότερα. Τι άλλο περιεχόμενο έχει το "Ντίσνευ". Τα 3 γουρουνάκια?
petasis Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Στις 21/6/2020 στις 12:27 ΜΜ, Βασίλης_29 είπε Απορώ δεν βαρεθήκατε κάποιοι να πετάτε κάτι τέτοια σχόλια σε παρόμοια thread; Ήταν ποτέ δωρεάν αυτές οι υπηρεσίες; Δεν νομίζω. Και για τις δοκιμαστικές δωρεάν συνδρομές, το λέει και η φράση, δοκιμαστικές, οπότε κάποια στιγμή το ξέρεις ότι θα σταματήσουν. Ευτυχως εγώ δεν έχω ανάγκη τέτοιες υπηρεσίες καθώς δεν ασχολούμαι να βλέπω ταινίες και σειρές. Να σου πω την αλήθεια καλά κάνεις. Εδώ τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, και βγάζουν χαζομάρες. ;Ότι προσπάθησα να δω από netfix το μετάνιωσα. Σενάρια μετριότατα. 1
Βασίλης_29 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, petasis είπε Να σου πω την αλήθεια καλά κάνεις. Εδώ τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, και βγάζουν χαζομάρες. ;Ότι προσπάθησα να δω από netfix το μετάνιωσα. Σενάρια μετριότατα. Εμένα γενικώς έχουν πάψει να με τραβάνε και να με ενδιαφέρουν οι ταινίες από τοτε που πήρε την κατιούσα το πρόγραμμα των ελληνικών καναλιών αλλά ειχα και άλλα θέματα πχ πανελλήνιες, το σινεμά με άφηνε ανέκαθεν αδιάφορο, ασχολούμαι μονο με anime.
Gellaras Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2020 στις 4:22 ΜΜ, eyw είπε μακάρι και το νετφλιξ να χρέωνε 6.25€/μήνα, και πολύ περισσότερους συνδρομητές είχε, στην Ελλάδα τουλάχιστον, και θα άντεχε να μην έδινε 1 μήνα free. Γούστα είναι αυτά, disney, hulu, netflix, κάθε εταιρεία έχει τα δικά της. Είμαι σε χωρά που έχει και τα 2, δεν ξέρω ποσό μεγάλο κατάλογο έχει το netflix στην Ελλάδα τώρα άλλα στο ΗΒ είναι πάρα πολύ κάλο, έχει άπειρες σειρές και ταινίες, ναι δεν έχει τα πάντα και οποιοδήποτε ταινία με το που βγει (ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΟ) αλλα έχει πολύ παραπάνω από τι χρειάζομαι και προλαβαίνω να δω. Το Disney+ από την άλλη έχει όντως κάποιες τρομερές ταινίες και κάποια classics άλλα στην πρώτη εβδομάδα τα έχεις δει όλα και έχεις βαρεθεί, μπορεί να είναι πολύ κάλο για όσους έχουν παιδιά λόγο το πολύ μεγάλου καταλόγου παιδικών, άλλα για κάποιον που θέλει ποικιλία και δεν έχει παιδιά δεν τίθεται θέμα σύγκρισης μετάξι τους, το netflix είναι μακράν καλύτερο και πολλές φορές πιο πλούσιο κατάλογο και για έμενα και όπως για πολύ κόσμο που έχουμε κάνει αυτήν την κουβέντα μας καλύπτει 95% των αναγκών μας, άμα θέλω κάτι που δεν το έχει θα το κατεβάσω σε torrent άμα θέλω τόσο πολύ να το δω. Όσο για το το θέμα τις τιμής τα 4 εύρω διάφορα δεν είναι τίποτα όταν μοιράζεσαι τον λογαριασμό όπως κάνει ο περισσότερος κόσμος και καταλήγει να πληρώνει περίπου 3 εύρω τον μήνα, εγώ προσωπικά το θεωρώ αστείο να παραπονιέται κάποιος για αυτό το ποσό για να έχει τόσο πολύ τηλεοπτικό υλικό άμεσα στην τηλεόραση του και σε τρομερή ποιότητα με το πάτημα ενός κουμπιού. Τώρα άμα για κάποιον και αυτό το ποσό του είναι πολύ να το πλήρωση τότε μπορεί εύκολα να καταφύγει στα torrents, δεν πιστεύω αυτά τα άτομα να είναι μέσα στην δημογραφία τον πελατών που στοχεύουν οι συγκεκριμένες εταιρίες όσο κυνικό και αν ακούγεται αυτό. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Gellaras
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 19 ώρες πριν, NickTheGreek99 είπε Και την ΕΡΤ πληρώνεις μην το ξεχνάς 🤣 Και μαλιστα πολλα παραπανω χρηματα. Για τσεκαρετε ενα λογαριασμο ΔΕΗ. Και καθολου ρευμα να μην εχεις τους απατεωνες πρεπει να τους πληρωνουμε.
dali13gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 11 λεπτά πριν, Arkin είπε Και μαλιστα πολλα παραπανω χρηματα. Για τσεκαρετε ενα λογαριασμο ΔΕΗ. Και καθολου ρευμα να μην εχεις τους απατεωνες πρεπει να τους πληρωνουμε. Πόσα παραπάνω;
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, petasis είπε Να σου πω την αλήθεια καλά κάνεις. Εδώ τα μεγάλα κινηματογραφικά στούντιο, και βγάζουν χαζομάρες. ;Ότι προσπάθησα να δω από netfix το μετάνιωσα. Σενάρια μετριότατα. Δηλαδη δεν σου αρεσε το Better call saul/stranger things/dark//narcos/daredevil/punisher/The Haunting of Hill House/peaky blinders/sex education/unbreakable/ozark/altered carbon/house of cards/kingdom. Και εχει πολλες ακομα οχι δικες του παραγωγες οπως orphan black vikings the 100 black sails και σιγουρα ξεχναω αρκετες ακομα. Και ταινιες εστρωσε απο περσι προτεινω Okja/marriage story/what happened to monday/togo απο αυτες που θυμαμαι και εχω δει. Εχει καλο περιεχομενο δεν γινεται καθε μερα να βλεπουμε game of thrones και wire. 4 λεπτά πριν, dali13gr είπε Πόσα παραπάνω; 8-9 ευρω το διμηνο ερχεται σε μενα δεν ειναι πολλα παραπανω ομως ναι. Το netflix ερχεται ενα 3ευρω το μηνα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από Arkin
dali13gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Arkin είπε 8-9 ευρω το διμηνο ερχεται σε μενα. Σε σένα όπως και σε όλους έρχεται 3€/μήνα, 6€/δίμηνο.
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, dali13gr είπε Σε σένα όπως και σε όλους έρχεται 3€/μήνα, 6€/δίμηνο. Εκανα edit. Οπως και να εχει στο netflix θα δω αρκετες σειρες και ταινιες καθε μηνα. Ερτ δεν βαζω καν μιας και εχω ote tv και η ερτ ειναι το τελευταιο που θα εβλεπα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα