Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Arkin είπε

Εκανα edit. Οπως και να εχει στο netflix θα δω αρκετες σειρες και ταινιες καθε μηνα. Ερτ δεν βαζω καν μιας και εχω ote tv και η ερτ ειναι το τελευταιο που θα εβλεπα.

Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να έχουμε δημόσια τηλεόραση.

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dali13gr είπε

Νομιζω παντως οτι αρκετοι αν μπορουσαν θα εσβηναν τα καναλια της ΕΡΤ απο την τηλεοραση τους για να μην πληρωνουν τιποτα. Μακαρι να προσφεραν κατι καποτε ειχαν αρκετα καλυτερο περιεχομενο. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Arkin είπε

Νομιζω παντως οτι αρκετοι αν μπορουσαν θα εσβηναν τα καναλια της ΕΡΤ απο την τηλεοραση τους για να μην πληρωνουν τιποτα. Μακαρι να προσφεραν κατι καποτε ειχαν αρκετα καλυτερο περιεχομενο. 

Κι ένας που δεν έχει παιδιά μπορεί να πει ότι δεν γουστάρω να πληρώνω φόρους για τη παιδεία, αυτό δεν σημαίνει ότι μπορεί να γίνει αποδεκτό.

Ας μας πουν μια χώρα του δυτικού κόσμου που δεν έχει δημόσια τηλεόραση και που δεν χρηματοδοτείται είτε με ανταποδοτικό τέλος είτε με απευθείας χρηματοδότηση από το κράτος και θα τους παραδεχτώ.

Όλα τα άλλα είναι απλά λαϊκισμός.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 21/6/2020 στις 4:50 ΜΜ, stafaf είπε

Σοβαρά τώρα; Μήπως έπρεπε να σε ρωτήσει πρώτα;

Εδώ έκανε ρητορική ερώτηση, ή ερώτηση προς τις δυνάμεις και τις θεότητες του σύμπαντος: "Πόσα να δίνουμε πια ρε εσείς;"

😄😁

13 ώρες πριν, dali13gr είπε

Χαχα όλα ιδιωτικά και θα πληρώνω δημόσια τηλεόραση που δεν θέλω; Ας έρθει εκπρόσωπος να τσεκαρει τις τηλεοράσεις σπίτι μου και τα vhf να δει την έχω κρυφά πουθενά. Άμα δε να με βγάλει από την χρέωση...!

Δημοσ.

Ας έρθει με το καλό στην Ελλάδα και μετά τα συζητάμε τα υπόλοιπα.

Αν έχουμε δεύτερο κύμα κορωνοϊού, πως θα γίνουν τα γυρίσματα νέων ταινιών;  Καλή η εργασία από το σπίτι αλλά στον συγκεκριμένο τομέα είναι σχεδόν αδύνατη η εργασία από απόσταση.

Οι ηθοποιοί, οι μακιγιέρ, οι κάμεραμαν, ο σκηνοθέτης, κλπ, πρέπει να είναι παρόντες στα γυρίσματα. Εντός καραντίνας απλά δεν γίνονται γυρίσματα.

Τα γυρίσματα γίνονται με κάμερες υψηλής ανάλυσης και σε RAW format, δεν είναι σπάνιο η εγγραφή να απαιτεί άνω των 100MB/sec (ναι, με κεφαλαίο Β το ΜΒ), δεν έχει κανένας το απαραίτητο upload και download bandwidth για επεξεργασία τέτοιων βίντεο από το σπίτι.  Ας μην ξεχνάμε ότι για να δούμε ένα επεισόδιο 30 λεπτά ο σκηνοθέτης έχει γράψει ώρες ή και μέρες βίντεο (https://partnerhelp.netflixstudios.com/hc/en-us/articles/360000579527-Cameras-and-Image-Capture).

Αν δεν γίνουν γυρίσματα, θα αναγκαστούν όλοι να κάνουν κυκλικά συνδρομή σε όλες τις πλατφόρμες για να μην βαριούνται.

off topic

Στις 21/6/2020 στις 10:59 ΠΜ, alejsalonica είπε

AutoCAD / Adobe / iCloud 2TB / MS Office / Infosystems ~ 90€/μήνα για τη δουλειά.;

Η Adobe από τον επόμενο μήνα ανεβάζει την συνδρομή του creative cloud στα 50€. +10€/μήνα σε σχέση με πέρυσι.Μου ήρθε mail.

Πέρα από το AutoCAD, ρίξε μια ματιά στο ZWCAD.  Είναι συμβατό και έχει ίδιο interface.

Υπάρχει και το Geo.De.Sy, έχει καιρό να ενημερωθεί αλλά είναι δωρεάν. Το τζάμπα αξίζει τα λεφτά του. Υποστηρίζει dxf, dwg, κλπ.

http://www.civilshop.gr/product.aspx?productid=geodesy

image.png.192fb65c5e1aee07ee72146aa89d4c09.png

Δημοσ.

Θα ξεχαστεί ο κορονοϊος, γιατί πρέπει να παραχθούν υπηρεσίες και λεφτά όπως ανέφερες την τηλεόραση και τον κινηματογράφο.

Είπαμε. Καλό ήταν το πείραμα του εγκλεισμού αλλά δεν γίνεται να συνεχίσει. Μέχρι και οι άνθρωποι του μεσαίωνα από την βουβωνική πανώλη συνέχισαν, γιατί όχι και εμείς;

Δημοσ.

Καταρχήν, έχει έρθει Ελλάδα το Disney+ και μας απασχολεί;;   Δεν νομίζω.  Οπότε ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί ασχολούμαστε.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, StavrosD είπε

Ας έρθει με το καλό στην Ελλάδα και μετά τα συζητάμε τα υπόλοιπα.

Αν έχουμε δεύτερο κύμα κορωνοϊού, πως θα γίνουν τα γυρίσματα νέων ταινιών;  Καλή η εργασία από το σπίτι αλλά στον συγκεκριμένο τομέα είναι σχεδόν αδύνατη η εργασία από απόσταση.

Οι ηθοποιοί, οι μακιγιέρ, οι κάμεραμαν, ο σκηνοθέτης, κλπ, πρέπει να είναι παρόντες στα γυρίσματα. Εντός καραντίνας απλά δεν γίνονται γυρίσματα.

Τα γυρίσματα γίνονται με κάμερες υψηλής ανάλυσης και σε RAW format, δεν είναι σπάνιο η εγγραφή να απαιτεί άνω των 100MB/sec (ναι, με κεφαλαίο Β το ΜΒ), δεν έχει κανένας το απαραίτητο upload και download bandwidth για επεξεργασία τέτοιων βίντεο από το σπίτι.  Ας μην ξεχνάμε ότι για να δούμε ένα επεισόδιο 30 λεπτά ο σκηνοθέτης έχει γράψει ώρες ή και μέρες βίντεο (https://partnerhelp.netflixstudios.com/hc/en-us/articles/360000579527-Cameras-and-Image-Capture).

Αν δεν γίνουν γυρίσματα, θα αναγκαστούν όλοι να κάνουν κυκλικά συνδρομή σε όλες τις πλατφόρμες για να μην βαριούνται.

off topic

Η Adobe από τον επόμενο μήνα ανεβάζει την συνδρομή του creative cloud στα 50€. +10€/μήνα σε σχέση με πέρυσι.Μου ήρθε mail.

Πέρα από το AutoCAD, ρίξε μια ματιά στο ZWCAD.  Είναι συμβατό και έχει ίδιο interface.

Υπάρχει και το Geo.De.Sy, έχει καιρό να ενημερωθεί αλλά είναι δωρεάν. Το τζάμπα αξίζει τα λεφτά του. Υποστηρίζει dxf, dwg, κλπ.

http://www.civilshop.gr/product.aspx?productid=geodesy

image.png.192fb65c5e1aee07ee72146aa89d4c09.png

Adobe εννοώ το Acrobat pro στα 14,99€.

Για το AutoCAD έχω δοκιμάσει και αγοράσει αρκετά αλλά κατέληξα σε αυτό. Το ζόρι μου είναι το Revit όπου η συνδρομή είναι στα 300€/μήνα... περιμένω κάποια δουλειά που θα ο χρειαστώ και τότε θα το ξεκινήσω και για όσο το χρειαστώ.

Πάντως η ποιότητα εικόνας του Netflix δεν με ικανοποιεί για τα λεφτά του. Σε SONY 49XG9005 4K HDR δεν με εντυπωσιάζει. Στο YouTube - με την ίδια TV - έχω δει πολύ καλύτερες εικόνες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...