Jake07 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Adrastus είπε Το Mandalorian είχε γίνει hyped όσο δεν πάει και ως SW fanboy θα ήταν ο μόνος λόγος που θα πλήρωνα D+. Τελικά, προσωπικά πάντα, το βρήκα λίγο μέτριο. Αν το ήξερα, δε θα είχα δώσει τα λεφτά όπως και δε θα τα δώσω για την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει για το gaming πχ, όσα gameplay videos και παρουσιάσεις να δεις, αν δε το βάλεις στον δικό σου υπολογιστή να το δοκιμάσεις ο ίδιος με ένα demo πχ όπως τις παλιές καλές εποχές, πως θα ξέρεις αν αξίζει να σκάσεις ξέρω γω 1/8 του μηνιάτικου σε αρκετές περιπτώσεις? Τέλος, όπως έχει ξαναειπωθεί, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι για τα μπάζα. Γιατί να πληρώνω κυριολεκτικά ένα σωρό σειρές και υπηρεσίες, ενώ μπορεί να θέλω/να έχω χρόνο για 1 μόνο? Δώσε μου τη δυνατότητα να νοικιάσω μόνο αυτή πχ. Ως τότε, υπάρχουν οι γνωστές λύσεις... Δεν αναφέρθηκα σε gaming φίλε μου που το κόστος ενός νέου παιχνιδιού είναι η ετήσια συνδρομή της disney. Συγκεκριμένα είπα για 7 ευρώ, όσο ένα εισητγριο σινεμά που μπορείς πχ να πας και να δεις μια ταινία που εύκολα μπορεί να βγει πατάτα.
Adrastus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 31 λεπτά πριν, Jake07 είπε Δεν αναφέρθηκα σε gaming φίλε μου που το κόστος ενός νέου παιχνιδιού είναι η ετήσια συνδρομή της disney. Συγκεκριμένα είπα για 7 ευρώ, όσο ένα εισητγριο σινεμά που μπορείς πχ να πας και να δεις μια ταινία που εύκολα μπορεί να βγει πατάτα. Ε εντάξει το σινεμά είναι μια αρκετά διαφορετική εμπειρία και περιλαμβάνει και πολλά άλλα στοιχεία σε σχέση με το να κάθεσαι σπίτι στον καναπέ και να βλέπεις σειρές στην F&U TV ! Επίσης, το ποιντ μου ήταν πως, θες να δεις ένα mandalorian? Ήθελες να δεις και ένα got, θες και ένα stranger things? Ε θές και ένα vikings? μαζεύτηκε ένα 35-40άρι το μήνα. Για λίγες ώρες διασκέδασης, λαμβάνοντας υπόψη και πως η μόδα τώρα είναι να είναι ξέρω γω 7-8 ώρες όλη η σεζόν...Αυτό δε το λες και value.
dali13gr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Adrastus είπε Ε εντάξει το σινεμά είναι μια αρκετά διαφορετική εμπειρία και περιλαμβάνει και πολλά άλλα στοιχεία σε σχέση με το να κάθεσαι σπίτι στον καναπέ και να βλέπεις σειρές στην F&U TV ! Αλήθεια είναι αυτό. Είναι απόλαυστική εμπειρία να ακούς να μασουλάει στο αυτί σου το ποπ κορν ο διπλανός και να χαζογελάει σε σοβαρές σκηνές ο παραδιπλανός. Εγώ που έχω OLED μπορώ να βλέπω από τον καναπέ; 2
Arkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Adrastus είπε Ε εντάξει το σινεμά είναι μια αρκετά διαφορετική εμπειρία και περιλαμβάνει και πολλά άλλα στοιχεία σε σχέση με το να κάθεσαι σπίτι στον καναπέ και να βλέπεις σειρές στην F&U TV ! Επίσης, το ποιντ μου ήταν πως, θες να δεις ένα mandalorian? Ήθελες να δεις και ένα got, θες και ένα stranger things? Ε θές και ένα vikings? μαζεύτηκε ένα 35-40άρι το μήνα. Για λίγες ώρες διασκέδασης, λαμβάνοντας υπόψη και πως η μόδα τώρα είναι να είναι ξέρω γω 7-8 ώρες όλη η σεζόν...Αυτό δε το λες και value. Ναι το cinema εχει μεγαλη οθονη καλο ηχο αλλα εχει και πολλους αλλους ανθρωπους να σε χαλανε ολη αυτη την εμπειρια να μιλανε να γελανε για βλακειες κτλ. Εγω πληρωνω ενα OTE TV και netflix με μελη της οικογενειας και τα υπολοιπα κατεβασμα. Ηδη ειναι πολλα τα 20+ ευρω που πηγαινουν σε τετοιες υπηρεσιες το μηνα. 1
Jake07 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 58 λεπτά πριν, Adrastus είπε Ε εντάξει το σινεμά είναι μια αρκετά διαφορετική εμπειρία και περιλαμβάνει και πολλά άλλα στοιχεία σε σχέση με το να κάθεσαι σπίτι στον καναπέ και να βλέπεις σειρές στην F&U TV ! Επίσης, το ποιντ μου ήταν πως, θες να δεις ένα mandalorian? Ήθελες να δεις και ένα got, θες και ένα stranger things? Ε θές και ένα vikings? μαζεύτηκε ένα 35-40άρι το μήνα. Για λίγες ώρες διασκέδασης, λαμβάνοντας υπόψη και πως η μόδα τώρα είναι να είναι ξέρω γω 7-8 ώρες όλη η σεζόν...Αυτό δε το λες και value. Όπως είπα και σε άλλο φίλο νωρίτερα, μπορείς να το πας εναλλάξ. Τώρα γτ βγάζεις συμπέρασμα ότι έχουμε όλοι FU είναι άλλο κομμάτι. Όπως είπε και ένας ακόμα φίλος, το σινεμά είναι και λίγο λαχείο. Δύο βλαμμένα να πετύχεις κοντά σου, ακόμα και ταινιάρα να πετύχεις, θα το μετανιώσεις.
czarjuly Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Εμενα παντως με κερδισε το netflix με τον ενα μηνα δωρεαν που εχει,χαζομαρα της disney να το καταργησει .... 2
Arkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 6 λεπτά πριν, czarjuly είπε Εμενα παντως με κερδισε το netflix με τον ενα μηνα δωρεαν που εχει,χαζομαρα της disney να το καταργησει .... Μα δεν ειναι δουλεια να κανουμε συνεχεια 1 μηνα δωρεαν με νεα καρτα και να βλεπουμε ετσι. Εφοσον σου αρεσει η υπηρεσια μπορεις με τα υπολοιπα μελη της οικογενειας να μοιραστεις ενα πακετο των 12 ευρω. 2 καφεδες το μηνα ειναι στην τελικη. Καποια στιγμη θα κοπει και στο netflix ο ενας μηνας δωρεαν οπως και το μοιρασμα σε λοιπα ατομα.
czarjuly Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, Arkin είπε Μα δεν ειναι δουλεια να κανουμε συνεχεια 1 μηνα δωρεαν με νεα καρτα και να βλεπουμε ετσι. Εφοσον σου αρεσει η υπηρεσια μπορεις με τα υπολοιπα μελη της οικογενειας να μοιραστεις ενα πακετο των 12 ευρω. 2 καφεδες το μηνα ειναι στην τελικη. Καποια στιγμη θα κοπει και στο netflix ο ενας μηνας δωρεαν οπως και το μοιρασμα σε λοιπα ατομα. Μια φορα εκανα τον ενα μηνα δωρεαν γνωρισα την υπηρεσια και μετα εκανα συνδρομη ,αν δεν υπηρχε αυτος ο μηνας δωρεαν πιθανοτατα δεν θα ειχα βαλει netflix!!! 1
Arkin Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 λεπτό πριν, czarjuly είπε Μια φορα εκανα τον ενα μηνα δωρεαν γνωρισα την υπηρεσια και μετα εκανα συνδρομη ,αν δεν υπηρχε αυτος ο μηνας δωρεαν πιθανοτατα δεν θα ειχα βαλει netflix!!! Α καταλαβα πως το εγραψες. Ναι ετσι μπραβο για αυτο και δινει τον 1 μηνα σαν γνωριμια και αν σου κανει συνεχιζεις.
ilias78 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Πολλά λεφτά για συνδρομές. ΕΡΤ1 κ ξερό ψωμί. Με "μικρό σπίτι στο λιβαδι"!!!!! 1
NickTheGreek99 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, ilias78 είπε Πολλά λεφτά για συνδρομές. ΕΡΤ1 κ ξερό ψωμί. Με "μικρό σπίτι στο λιβαδι"!!!!! Και την ΕΡΤ πληρώνεις μην το ξεχνάς 🤣 1
dsvee Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Εκεί να δεις συνδρομή που πληρώνεις, και ούτε να την κόψεις μπορείς, και την πληρώνεις και διπλά τριπλά ανάλογα με πόσα ρολόγια ΔΕΗ έχεις Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2020 από dsvee 1
czarjuly Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, Adrastus είπε Ε εντάξει το σινεμά είναι μια αρκετά διαφορετική εμπειρία και περιλαμβάνει και πολλά άλλα στοιχεία σε σχέση με το να κάθεσαι σπίτι στον καναπέ και να βλέπεις σειρές στην F&U TV Επειδη εχω και Sony και F&u τηλεορασεις σου λεω οτι μια χαρα ειναι η F&u μην την υποτιμας!
dali13gr Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 15 λεπτά πριν, dsvee είπε Εκεί να δεις συνδρομή που πληρώνεις, και ούτε να την κόψεις μπορείς, και την πληρώνεις και διπλά τριπλά ανάλογα με πόσα ρολόγια ΔΕΗ έχεις 3€/μήνα.
teovag Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2020 Όλες οι υπηρεσίες είναι αξιόλογες για αυτά που προσφέρουν και οι τιμές εξαιρετικές. Εισιτήριο στο σινεμά πλέον ακόμα και με 5 ευρώ να βρεις...συμφέρει να πάρεις 55αρα 4K και να βλέπεις με τους φίλους σου στο σπίτι... 6-10 ευρώ έχει ένα ποτό σε έξοδο το βράδυ...1 ευρώ έχει ο φθηνότερος καφές take away... με 50 ευρώ γεμίζεις το ρεζερβουάρ για 10 ημέρες πχ στην Αθήνα και με τα μισά παίρνεις κάρτα μηνιαία στο μέτρο... Αλλά ρωτώ εγω τώρα... που βρίσκετε ρε μάγκες τοοοοσο χρόνο να βλέπετε τόσο πολύ τηλεόραση... να παίζετε παιχνίδια, να κοιμάστε, να έχετε κοινωνική ζωή και να εργάζεστε ταυτόχρονα...? Πάντα είχα αυτή την απορία... 1 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα