Jean Claude van damme Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Καλά ας έρθει πρώτα Ελλάδα όπως κ το hbo και ηδωμεν έως τότε .
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, alejsalonica είπε AutoCAD / Adobe / iCloud 2TB / MS Office / Infosystems ~ 90€/μήνα για τη δουλειά. Netflix / Spotify ~ 22€/μήνα και έρχεται Apple TV+ / Disney / Amazon / κλπ όταν βάλουν σοβαρό υλικό και έχουν υπότιτλους. (Δεν βάζω Cosmote μέσα.) Πόσα να δίνουμε πια ρε σεις; προσωπικά δίνω πάρα πολλά και ήδη είμαι σε φάση τι δεν χρειάζομαι και πρέπει να κόψω. ευτυχώς δεν πληρώνω για συνδρομητική τηλεόραση COSMOTE πληρώνω μόνο για την σύνδεση μου με το διαδίκτυο (COSMOTE FTTH)
klarinogroom Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 λογικό.. κοτζαμάν ντίζνει τις κακομοιριές του netflix θα κάνει? αν θες να δεις θα πλερώσεις!!!! 2 ώρες πριν, alejsalonica είπε AutoCAD / Adobe / iCloud 2TB / MS Office / Infosystems ~ 90€/μήνα για τη δουλειά. Netflix / Spotify ~ 22€/μήνα και έρχεται Apple TV+ / Disney / Amazon / κλπ όταν βάλουν σοβαρό υλικό και έχουν υπότιτλους. (Δεν βάζω Cosmote μέσα.) Πόσα να δίνουμε πια ρε σεις; office και autocad υπάρχουν νομίζω lifetime/one timeπωςτολένε άδειες (αυτες που αγοραζεις μια φορα και δεν ξαναπληρωνεις). γιατι να πάρεις το 365 που εχει συνδρομη και οχι το 2016 που εινια μια και εξω (ή το 2007 σπασμένο ) στα υπόλοιπα συμφωνώ οτι ειναι πολλές οι συνδρομές και που να βάλεις μέσα και τα phub κλπ!! όλος ο μισθός θα φύγει σε συνδρομές, δεν βγαίνουμε!
kakomirogloy Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 1 ώρα πριν, lactate είπε To ρετιρε το έχει το netflix ή το disney+? Seriously, λογικό να σου λέει δεν θέλω δωρεάν δοκιμαστική περίοδο γιατί πάει ο έξυπνος και έχει πάντα δωρεάν αλλάζοντας λογαριασμούς. Λογικό να θέλει και ο πελάτης όμως να δοκιμάσει πριν πληρώσει. Και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Έχω συνδρομη spotify, netflix, icloud, ms office. Δε θα βαζα και άλλη. Πληρώνεις όλα αυτά όντως τώρα; γιατί ρε φίλε; μλκ που ζούμε..
lactate Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 4 λεπτά πριν, kakomirogloy είπε Πληρώνεις όλα αυτά όντως τώρα; γιατί ρε φίλε; μλκ που ζούμε.. καλα δεν ειναι πολλα.. 3,5 ευρω το spotify, 1 euro το icloud, 10 το netflix.. το office βασικα το εχω update μια φορα το χρονο
jmirko15 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Ερώτηση, refund δεν παίζει; Πχ να σου λέει ότι μπορείς να πάρεις τα λεφτά σου πίσω σε 7-15 μέρες άμα δεν σου αρέσει το content etc;
ignome4 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) (Αν είσαι φαν) αξίζει πολύ περισσότερο απ όλα τα υπόλοιπα Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από ignome4
Panahspasquale Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια γιατι τοσο αγχος στα σχολια ??? Εκλεισε μηπως το rarbg και δεν πηρα ειδηση ???? Ναι πληρωνω και γω ενα παλιονετφλιξ με αλλους 5 για το τυπικο του πραμματος Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από Panahspasquale
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, Panahspasquale είπε Ρε παιδια γιατι τοσο αγχος στα σχολια ??? Εκλεισε μηπως το rarbg και δεν πηρα ειδηση ???? Ναι πληρωνω και γω ενα παλιονετφλιξ με αλλους 5 για το τυπικο του πραμματος όταν θα κοπεί και το Netflix Sharing και το Spotify Sharing να δω τι θα κάνετε εσείς που το έχετε τυπικό και το μοιράζεστε μαζί με άλλους γιατί θα συμβεί σύντομα...
eyw Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 5 hours ago, trib said: ... Το Disney+ σταμάτησε την προσφορά με την οποία επέτρεπε στους νέους χρήστες να δοκιμάσουν δωρεάν την υπηρεσία για μία εβδομάδα. ... ... Η χρέωση της συνδρομής είναι $6.99/μήνα ή $69.99/έτος. ... μακάρι και το νετφλιξ να χρέωνε 6.25€/μήνα, και πολύ περισσότερους συνδρομητές είχε, στην Ελλάδα τουλάχιστον, και θα άντεχε να μην έδινε 1 μήνα free. Γούστα είναι αυτά, disney, hulu, netflix, κάθε εταιρεία έχει τα δικά της.
Adrastus Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Jake07 είπε Στα Disney, Netflix, apple, hbo κλπ, μπορείς να πηγαίνεις εναλλάξ. Τώρα για τη δουλειά σου είναι άλλο θέμα.. Όταν θα έρθει και αν έχει περιεχόμενο που θα αξίζει τα 7 ευρώ σου γιατί να μη τα δώσεις και να θες να "δοκιμάσεις"? Το Mandalorian είχε γίνει hyped όσο δεν πάει και ως SW fanboy θα ήταν ο μόνος λόγος που θα πλήρωνα D+. Τελικά, προσωπικά πάντα, το βρήκα λίγο μέτριο. Αν το ήξερα, δε θα είχα δώσει τα λεφτά όπως και δε θα τα δώσω για την επόμενη σεζόν. Το ίδιο ισχύει για το gaming πχ, όσα gameplay videos και παρουσιάσεις να δεις, αν δε το βάλεις στον δικό σου υπολογιστή να το δοκιμάσεις ο ίδιος με ένα demo πχ όπως τις παλιές καλές εποχές, πως θα ξέρεις αν αξίζει να σκάσεις ξέρω γω 1/8 του μηνιάτικου σε αρκετές περιπτώσεις? Τέλος, όπως έχει ξαναειπωθεί, το συγκεκριμένο μοντέλο είναι για τα μπάζα. Γιατί να πληρώνω κυριολεκτικά ένα σωρό σειρές και υπηρεσίες, ενώ μπορεί να θέλω/να έχω χρόνο για 1 μόνο? Δώσε μου τη δυνατότητα να νοικιάσω μόνο αυτή πχ. Ως τότε, υπάρχουν οι γνωστές λύσεις... Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από Adrastus
Tetrabitos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 5 ώρες πριν, alejsalonica είπε AutoCAD / Adobe / iCloud 2TB / MS Office / Infosystems ~ 90€/μήνα για τη δουλειά. Netflix / Spotify ~ 22€/μήνα και έρχεται Apple TV+ / Disney / Amazon / κλπ όταν βάλουν σοβαρό υλικό και έχουν υπότιτλους. (Δεν βάζω Cosmote μέσα.) Πόσα να δίνουμε πια ρε σεις; Πάει στο καλό για την δουλειά, τα Netflix και Spotify τι τα έχεις; Για να ακούς μουσική όταν κάνεις μηχανολογικό σχέδιο; Και το Netflix για να γυρνάς και να μουδιάζεις την ημέρα σου σε μια οθόνη τρώγοντας σουβλάκια; Κόψε τα δεύτερα ειδικά τώρα που είναι καλοκαίρι και να σου η οικονομία. 2
stafaf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 8 λεπτά πριν, Tetrabitos είπε Πάει στο καλό για την δουλειά, τα Netflix και Spotify τι τα έχεις; Σοβαρά τώρα; Μήπως έπρεπε να σε ρωτήσει πρώτα; 2
music_lover Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Θα μπορούσε να δώσει 1 ημέρα δοκιμή αντί για 1 εβδομάδα ως demo για όσους θέλουν να δουν πέρι τίνος πρόκειται. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να ζημειωθεί με μια τέτοια κίνηση. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2020 από music_lover 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα