Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Οι χρήστες δεν θα έχουν πλέον τη δυνατότητα να δοκιμάσουν για κάποιες μέρες τη streaming υπηρεσία ούτως ώστε να αποφασίσουν αν είναι ικανοποιημένοι από το περιεχόμενο.

Το Disney+ σταμάτησε την προσφορά με την οποία επέτρεπε στους νέους χρήστες να δοκιμάσουν δωρεάν την υπηρεσία για μία εβδομάδα. Η αλλαγή έρχεται λίγες εβδομάδες πριν την προβολή του πολυαναμενόμενου μιούζικαλ Hamilton, στις 3 Ιουλίου.

Εκπρόσωπος της Disney, δήλωσε στο CNET:

Η υπηρεσία έχει μία ελκυστική τιμή που πιστεύουμε ότι είναι από μόνη της μία συναρπαστική προσφορά για τους πελάτες μας.

Η δωρεάν δοκιμαστική περίοδος έληξε κάποια στιγμή την προηγούμενη εβδομάδα. Ωστόσο, το Disney+ έχει σταματήσει να τη διαφημίζει αρκετές εβδομάδες πριν, όπως αναφέρει το CNET.

Τόσο το Netflix όσο και το Amazon Prime προσφέρουν στους νέους χρήστες μία δοκιμή 30 ημέρων. Είναι δύσκολο να υποθέσει κάποιος την επίδραση που θα έχει η απουσία της δωρεάν δοκιμής στις συνδρομές του Disney+. Μήπως το μιούζικαλ Hamilton ή η δεύτερη σεζόν του Mandalorian έχουν αρκετή απήχηση ώστε να πείσουν τους χρήστες να ξεκινήσουν μία συνδρομή; Μέχρι στιγμής, τα δεδομένα υποστηρίζουν αυτή την εκδοχή. Τους πρώτους πέντε μήνες, το Disney+ απέκτησε περισσότερους από 50 εκατομμύρια συνδρομητές.

Η χρέωση της συνδρομής είναι $6.99/μήνα ή $69.99/έτος.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 67
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Επισκέπτης
Δημοσ.

για να δούμε πόσοι θα συνεχίσουν να την έχουν μετά την λήξη/κατάργηση της δωρεάν συνδρομής

δεν λέω τα 6,99 ευρώ/μήνα ή τα 69,99 ευρώ/έτος είναι φτηνά

αλλά όταν πληρώνει κάποιος συνδρομές σε Netflix , Amazon (Prime) , HBO/HBO Max , Hulu , Apple TV πόσα ακόμα να μπορεί να πληρώσει για να δει ότι θέλει..

δεν καταλαβαίνουν οι εταιρείες αυτές ότι η πίτα είναι μικρή τα κέρδη μεγάλα αλλά δεν μπορούν να γίνουν πολλές για να διεκδικήσουν μερίδιο καθώς αργά ή γρήγορα θα κλείσουν...

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, ikorolis είπε

για να δούμε πόσοι θα συνεχίσουν να την έχουν μετά την λήξη/κατάργηση της δωρεάν συνδρομής

δεν λέω τα 6,99 ευρώ/μήνα ή τα 69,99 ευρώ/έτος είναι φτηνά

αλλά όταν πληρώνει κάποιος συνδρομές σε Netflix , Amazon (Prime) , HBO/HBO Max , Hulu , Apple TV πόσα ακόμα να μπορεί να πληρώσει για να δει ότι θέλει..

δεν καταλαβαίνουν οι εταιρείες αυτές ότι η πίτα είναι μικρή τα κέρδη μεγάλα αλλά δεν μπορούν να γίνουν πολλές για να διεκδικήσουν μερίδιο καθώς αργά ή γρήγορα θα κλείσουν...

Είναι περίοδος που δοκιμάζουν πολλοί και όποιος αντέξει. Έτσι γίνεται πάντα.

• Like 4
Δημοσ.

AutoCAD / Adobe / iCloud 2TB / MS Office / Infosystems ~ 90€/μήνα για τη δουλειά.

Netflix / Spotify ~ 22€/μήνα και έρχεται Apple TV+ / Disney / Amazon / κλπ όταν βάλουν σοβαρό υλικό και έχουν υπότιτλους.

(Δεν βάζω Cosmote μέσα.)

Πόσα να δίνουμε πια ρε σεις;

• Like 9
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, alejsalonica είπε

AutoCAD / Adobe / iCloud 2TB / MS Office / Infosystems ~ 90€/μήνα για τη δουλειά.

Netflix / Spotify ~ 22€/μήνα και έρχεται Apple TV+ / Disney / Amazon / κλπ όταν βάλουν σοβαρό υλικό και έχουν υπότιτλους.

(Δεν βάζω Cosmote μέσα.)

Πόσα να δίνουμε πια ρε σεις;

Στα Disney, Netflix, apple, hbo κλπ, μπορείς να πηγαίνεις εναλλάξ. Τώρα για τη δουλειά σου είναι άλλο θέμα.. 

19 λεπτά πριν, forgotten είπε

Ωραία, οπωσδηποτε θα πληρώσω για να έχω την τιμή να το δοκιμάσω ΝΟΤ

Όταν θα έρθει και αν έχει περιεχόμενο που θα αξίζει τα 7 ευρώ σου γιατί να μη τα δώσεις και να θες να "δοκιμάσεις"? 

• Like 2
Δημοσ.

Τα ωραία του Χ as a Service. Από το software σε media.

Πενήντα συνδρομητικές υπηρεσίες που προσφέρουν ελάχιστη αξία και άφθονο άρμεγμα τώρα και στην προσωπική ζωή.

Είναι και ότι η Disney είναι ουσιαστικά μονοπώλιο σε τεράστιο κομμάτι των media IP (με λιγότερο από ηθικές κινήσεις στον τομέα), ήρθε και έδεσε.

Τώρα σε λέει πλήρωνε και το demo-τζάμπας είναι λαστ γίαρ.

35 λεπτά πριν, Jake07 είπε

Στα Disney, Netflix, apple, hbo κλπ, μπορείς να πηγαίνεις εναλλάξ. Τώρα για τη δουλειά σου είναι άλλο θέμα.. 

Όταν θα έρθει και αν έχει περιεχόμενο που θα αξίζει τα 7 ευρώ σου γιατί να μη τα δώσεις και να θες να "δοκιμάσεις"? 

Αυτό είναι το θέμα. Ξέρεις ότι "αξίζει"; 

Έστω και το περιεχόμενο είναι καλό (ότι νομίζει κάποιος για καλό), ξέρεις ότι τα υπόλοιπα (UI, απόκριση, buffering, πληρωμές κ.ο.κ.) είναι καλά; 
Αυτός είναι ο σκοπός της δοκιμής. Να δεις σε ένα λογικό διάστημα τι προσφέρεται με ιδία εμπειρία, όχι από πληρωμένο μαρκετινγκ (βλέπε πολλά reviews και διαφημίσεις).

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Η πληρωμή λειτουργεί και ως ψυχολογικός παράγοντας για να κάτσεις να δεις περισσότερο. Αν απλά κατέβαζα δωρεάν, μπορεί να μην έμπαινα στον κόπο να τελειώσω μια σειρά πχ, ή μπορεί να περνούσαν εβδομάδες που να μην έβλεπα τίποτα. Αλλά τώρα που το έχω πληρώσει (λίγο ή πολύ δεν έχει σημασία) θα κάτσω να δω κάτι, για να μην πάνε τσάμπα τα -λιγα ή πολλά- λεφτά που πλήρωσα. Έτσι έχω καταλήξει να βλέπω αρκετά "σκουπίδια" b movies στο Netflix που αλλιώς ούτε καν θα ήξερα την ύπαρξή τους.

• Like 5
  • Sad 2
Δημοσ.

To ρετιρε το έχει το netflix ή το disney+?

Seriously, λογικό  να σου λέει δεν θέλω δωρεάν δοκιμαστική περίοδο γιατί  πάει ο έξυπνος και έχει πάντα δωρεάν αλλάζοντας λογαριασμούς. Λογικό να θέλει και ο πελάτης όμως να δοκιμάσει πριν πληρώσει. Και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Έχω  συνδρομη spotify, netflix, icloud, ms office. Δε θα βαζα και άλλη.

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, lactate είπε

To ρετιρε το έχει το netflix ή το disney+?

Seriously, λογικό  να σου λέει δεν θέλω δωρεάν δοκιμαστική περίοδο γιατί  πάει ο έξυπνος και έχει πάντα δωρεάν αλλάζοντας λογαριασμούς. Λογικό να θέλει και ο πελάτης όμως να δοκιμάσει πριν πληρώσει. Και ο πελάτης έχει πάντα δίκιο. Έχω  συνδρομη spotify, netflix, icloud, ms office. Δε θα βαζα και άλλη.

Ισχυει κανεις μια revolut με disposable καρτες και σου ρχεται πιο φθηνα απο το να εχεις 10 συνδρομες

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, bromiaris είπε

Ο Τζάμπας πέθανε...

Απορώ δεν βαρεθήκατε κάποιοι να πετάτε κάτι τέτοια σχόλια σε παρόμοια thread; Ήταν ποτέ δωρεάν αυτές οι υπηρεσίες; Δεν νομίζω. Και για τις δοκιμαστικές δωρεάν συνδρομές, το λέει και η φράση, δοκιμαστικές, οπότε κάποια στιγμή το ξέρεις ότι θα σταματήσουν. 

Ευτυχως εγώ δεν έχω ανάγκη τέτοιες υπηρεσίες καθώς δεν ασχολούμαι να βλέπω ταινίες και σειρές. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ πληρώνω Disney+ και δίνω ένα λογαριασμό σε έναν φίλο (4 δίνει η Disney) και ο φίλος με δίνει ένα λογαριασμό του στο Netflix. Έτσι βολευόμαστε και οι δύο. (Και οι δύο μένουμε σε χώρα η οποία έχει συμβατότητα 100% με Disney+.)

Επεξ/σία από Realakias

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...