Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. :)

Εχω τον iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), δεν με βολεύει πλέον η μία οθόνη και μου μπαίνουν (σοβαρές) σκέψεις να αγοράσω μία δεύτερη οθόνη. Μπάτζετ χρημάτων 350 - 430 ευρώ. Η κύρια χρήση που κάνω είναι web design/dev. Συνεπώς και η δεύτερη θα μου χρησιμέψει για κάτι αντίστοιχο.

Πέρα του ότι έχω δει μερικές οθόνες στο skroutz, δυστηχώς δεν έχω κάποια απολύτως ιδέα στο που να στραφώ. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις προτάσεις.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε

Καλησπέρα σε όλη την παρέα. :)

Εχω τον iMac (Retina 5K, 27-inch, 2017), δεν με βολεύει πλέον η μία οθόνη και μου μπαίνουν (σοβαρές) σκέψεις να αγοράσω μία δεύτερη οθόνη. Μπάτζετ χρημάτων 350 - 430 ευρώ. Η κύρια χρήση που κάνω είναι web design/dev. Συνεπώς και η δεύτερη θα μου χρησιμέψει για κάτι αντίστοιχο.

Πέρα του ότι έχω δει μερικές οθόνες στο skroutz, δυστηχώς δεν έχω κάποια απολύτως ιδέα στο που να στραφώ. Θα εκτιμούσα ιδιαίτερα τις προτάσεις.

Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. :)

Δες και την παρακάτω, έχω το προηγούμενο μοντέλο και είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Κρύσταλλο η εικόνα της. 

https://www.skroutz.gr/s/18451684/LG-27UL650-W.html

• Like 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, Dr.MikeD είπε

Σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας.

@bahamut_zero για 5k είμαι εκτός budget. Εχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο για 2.5; 😄

στη δουλεια εχω 2 τετοια και ειναι ονειρο. αλλα εχω win, δεν την χω δει σε mac

https://www.skroutz.gr/s/12468268/Dell-UltraSharp-U2518D.html

• Like 2
Δημοσ.
Στις 23/6/2020 στις 5:55 ΜΜ, Dr.MikeD είπε

Σας ευχαριστώ για τις μέχρι τώρα απαντήσεις σας.

@bahamut_zero για 5k είμαι εκτός budget. Εχεις να προτείνεις κάποιο μοντέλο για 2.5; 😄

το imac σου τι εξοδο εικονας εχει; σε ρωταω γιατι εγω που εχω mbpr 2015 εχει hdmi 1.2 και thunderbolt 2, αλλα μονο η δευτερη βγαζει 60 hz, οποτε εψαξα να παρω οθονη με display port. 

οποτε κοιτα οτι παρεις να εκμεταλλευτει πληρως την καλυτερη εξοδο που εχει το imac. 

Δημοσ.

@basilis5 σωστά τα λές. Σε ευχαριστώ πολύ για την επισήμανση. :)

Εχω την αίσθηση πως υποστηρίζει Thunderbolt 3 (USB-C) ports.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...