gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Ότι λέει ο τίτλος. Η ενσωματωμένη αναζήτηση της Διαύγειας είναι για τα πανηγύρια καθώς δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα ακόμη και με αναζήτηση του ΑΦΜ στο οποίο δεν υπάρχει περιθώριο λάθους (πχ αν γράψω επωνυμία υπάρχει περίπτωση να μην την έχω γράψει σωστά ή να έχω κάνει ορθογραφικά λάθη). Υπάρχει κάποιος σοβαρός τρόπος να αναζητήσουμε πράξεις για μια εταιρία που έχουν αναρτηθεί στο Διαύγεια; Γνωρίζω επωνυμία, ΑΦΜ και ονοματεπώνυμο ιδιοκτήτη της επιχείρησης/εταιρίας αλλά μου βγάζει ότι νάναι αποτελέσματα. Για να βεβαιωθώ ότι δεν κάνω κάτι λάθος, έχω δοκιμάσει να κάνω αναζήτηση από 2-3 διαφορετικές επιχειρήσεις/εταιρίες των οποίων γνωρίζω επωνυμία, αφμ και όνομα ιδιοκτήτη. Από ότι έχω καταλάβει, επειδή οι πράξεις αναρτούνται σε μορφή pdf, η αναζήτηση δεν μπορεί να ψάξει μέσα στα αρχεία αυτά καθεαυτά κάποια λέξη, αριθμό ή φράση κλειδί. Καμιά άλλη πρόταση; Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από gokuthelegend
Greenleaf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Βάζεις το ΑΦΜ στον αποδέκτη/ανάδοχο και δεν σου εμφανίζει αποτελέσματα;
gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Greenleaf είπε Βάζεις το ΑΦΜ στον αποδέκτη/ανάδοχο και δεν σου εμφανίζει αποτελέσματα; Δεν μου βγάζει τίποτα. Σκέφτομαι και το άλλο, υπάρχει περίπτωση να μην έχει ανεβάσει καμία πράξη στο Διαύγεια; Η εταιρία που με ενδιαφέρει υπάρχει περίπου ένα εξάμηνο αλλά έχω βάλει και άλλες εταιρίες που υπάρχουν πολλά χρόνια και μου βγάζει μόνο 1-2 αποτελέσματα. Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως, επειδή η εταιρία είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος, θέλω να βρω αν έχει βγει από το υπουργείο υγείας κάποια άδεια λειτουργίας. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από gokuthelegend
Greenleaf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μήπως δεν έχει εξοφληθεί ακόμα; Μέσα σε ένα εξάμηνο έγινε ανάδοχος και να ξοφλήθηκε άμεσα;
gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 2 λεπτά πριν, Greenleaf είπε Μήπως δεν έχει εξοφληθεί ακόμα; Μέσα σε ένα εξάμηνο έγινε ανάδοχος και να ξοφλήθηκε άμεσα; Τι εννοείς να έχει εξοφληθεί; Πάντως ξέρω ότι η εταιρία λειτουργεί κανονικότατα το τελευταίο 6μηνο περίπου. Αυτό που δεν ξέρω είναι αν λειτουργεί νόμιμα ή όχι. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από gokuthelegend
Greenleaf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Τι ακριβώς ψάχνεις; Κάποια εντολή πληρωμής προς αυτήν την εταιρεία από δήμο/περιφέρεια; Κάποια αναδοχή έργου;
gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gokuthelegend είπε Αυτό που με ενδιαφέρει κυρίως, επειδή η εταιρία είναι υγειονομικού ενδιαφέροντος, θέλω να βρω αν έχει βγει από το υπουργείο υγείας κάποια άδεια λειτουργίας. Το αναφέρω. Θέλω να δω αν έχει γίνει κάποιος έλεγχος από κάποιο αρμόδιο τμήμα του υπουργείου υγείας, και αν έχει πάρει άδεια λειτουργίας όσον αφορά αυτό το κομμάτι (στην ουσία αν τους έχουν δώσει το ΟΚ να λειτουργούν). Μένω σε χωριό και δίπλα μου μένει ένας ηλικιωμένος ο οποίος πλέον δεν μπορεί να συντηρηθεί από μόνος του, και τα παιδιά του μένουν 2 ώρες δρόμο μακριά λόγω δουλειάς και δεν μπορούν να τον βοηθήσουν. Σκέφτονται να τον πάμε σε οίκο ευγηρίας (κοινώς γηροκομείο) και θέλουμε να δούμε αν οι οίκοι της περιοχής έχουν περάσει τα "τεστ" όσον αφορά τα θέματα υγειονομικού ενδιαφέροντος. Όλα τα γηροκομεία έχουν δωμάτια, κρεβάτια, τουαλέτες, μπάνια και κάποια έχουν και κουζίνες που παρασκευάζουν εντός τα φαγητά, και θέλουμε να δούμε αν ακολουθούν τους κανόνες υγιεινής. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από gokuthelegend
lofter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Κάποιες άδειες δημοσιεύονται σε Φεκ και όχι στο Διαύγεια. Έχεις δει αντίστοιχη άδεια ( η οποία να αφορά άλλο φορέα) στο διαύγεια;
gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, lofter είπε Κάποιες άδειες δημοσιεύονται σε Φεκ και όχι στο Διαύγεια. Έχεις δει αντίστοιχη άδεια ( η οποία να αφορά άλλο φορέα) στο διαύγεια; Η αλήθεια είναι ότι δεν το έχω ψάξει ποτέ εως τώρα γιατί δεν μου είχε χρειαστεί και δεν έχω ιδέα. Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην έχει γίνει ανάρτηση στο Διαύγεια; Αν θέλω να μάθω πληροφορίες για μια επιχείρηση πως μπορώ να το κάνω; Προφανώς δεν μιλάω για απόρρητες πληροφορίες, αλλά για πληροφορίες που θα έπρεπε να είναι διαθέσιμες στο κοινό. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από gokuthelegend
Greenleaf Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 16 λεπτά πριν, gokuthelegend είπε Το αναφέρω. Δεν το είδα, sorry. Ναι στο διαύγεια δεν θα ανέβει κάτι τέτοιο, εκεί ανεβαίνουν δαπάνες,πληρωμές,διαγωνισμοί κτλ με λίγα λόγια να τα έξοδα που κάνουν δήμοι/περιφέρειες/υπουργεία και σε ποιους απευθύνονται. Τώρα για αυτό που λες δεν ξέρω αν έχει το υπουργείο υγείας τέτοια λίστα με εγκεκριμένα/πιστοποιημένα ιατρεία ή οίκους ευγηρίας αναρτημένη κάπου, με μια επίσκεψη στον χώρο θα πρέπει να έχουν τα πιστοποιητικά και άδειες λειτουργίας σε εμφανή σημείο ή να τα προσκομίσουν αν ζητηθούν και μετά να γίνει η όποια διασταύρωση με το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου αν θεωρείς ότι σου έφεραν ένα fake πιστοποιητικό κτλ. Γενικές πληροφορίες για κάποια εταιρεία μπορείς να βρεις στο ΓΕΜΗ ,
lofter Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Με μια επιφύλαξη οι άδειες σχετικές για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων δημοσιεύονται σε ΦΕΚ και όχι στο διαύγεια. Εκτός από το να το ψάξεις μόνος σου νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις αρχικά στην περιφέρεια που βρίσκεσαι και να ρωτήσεις την αρμόδια διεύθυνση. Αν δεν βγάλεις άκρη εκεί στη διεύθυνση πρόνοιας του υπουργείου Υγείας. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2020 από lofter .
gokuthelegend Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2020 9 λεπτά πριν, Greenleaf είπε Ναι στο διαύγεια δεν θα ανέβει κάτι τέτοιο, εκεί ανεβαίνουν δαπάνες,πληρωμές,διαγωνισμοί κτλ με λίγα λόγια να τα έξοδα που κάνουν δήμοι/περιφέρειες/υπουργεία και σε ποιους απευθύνονται. Τώρα για αυτό που λες δεν ξέρω αν έχει το υπουργείο υγείας τέτοια λίστα με εγκεκριμένα/πιστοποιημένα ιατρεία ή οίκους ευγηρίας αναρτημένη κάπου, με μια επίσκεψη στον χώρο θα πρέπει να έχουν τα πιστοποιητικά και άδειες λειτουργίας σε εμφανή σημείο ή να τα προσκομίσουν αν ζητηθούν και μετά να γίνει η όποια διασταύρωση με το αρμόδιο τμήμα του υπουργείου αν θεωρείς ότι σου έφεραν ένα fake πιστοποιητικό κτλ. 6 λεπτά πριν, lofter είπε Με μια επιφύλαξη οι άδειες σχετικές για μονάδες φροντίδας ηλικιωμένων δημοσιεύονται σε ΦΕΚ και όχι στο διαύγεια. Εκτός από το να το ψάξεις μόνος σου νομίζω το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να πάρεις αρχικά στην περιφέρεια που βρίσκεσαι και να ρωτήσεις την αρμόδια διεύθυνση. Αν δεν βγάλεις άκρη εκεί στη διεύθυνση πρόνοιας του υπουργείου Υγείας. Μάλιστα, κατάλαβα. Οπότε, όπως αναφέρετε και οι 2, μάλλον δεν θα βρω αυτό που θέλω στο Διαύγεια. Έλεγα μήπως υπήρχε κάποιος άμεσος τρόπος αφού γνωρίζουμε ήδη επωνυμία και ΑΦΜ, αλλά μάλλον θα το κάνουμε τηλεφωνικώς στο αρμόδιο τμήμα. Ευχαριστώ πάντως όπως και να έχει για τις πληροφορίες.
Greenleaf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Εδώ στην Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων έχει μία λίστα που έχει κάποιες μονάδες, κατά πόσο είναι ενημερωμένη θα σε γελάσω ή μπορεί να μην είναι στην Πανελλήνια Ένωση. Αλλά μέσω της περιφέρειας είναι η καλύτερη λύση που πρότεινε ο lofter.
gokuthelegend Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2020 12 ώρες πριν, Greenleaf είπε Εδώ στην Πανελλήνιας Ένωσης Μονάδων Φροντίδας Ηλικιωμένων έχει μία λίστα που έχει κάποιες μονάδες, κατά πόσο είναι ενημερωμένη θα σε γελάσω ή μπορεί να μην είναι στην Πανελλήνια Ένωση. Αλλά μέσω της περιφέρειας είναι η καλύτερη λύση που πρότεινε ο lofter. Δεν τις έχει όλες τις μονάδες. Πχ, βάζω Βοιωτία (εκεί είμαστε εμείς) και δεν βγάζει τίποτα ενώ ξέρουμε ότι υπάρχουν τουλάχιστον 2 γηροκομία. Τέλος πάντων, εγώ ενημέρωσα τα παιδιά του ηλικιωμένου, και τους είπα τι έμαθα από εδώ, τώρα είναι δικό τους πρόβλημα τι θα κάνουν. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα